reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka ale i tak się bez sensu zachowały.przeciez każdy sam podejmuje decyzję ,kiedy chce mieć dziecko i inni powinni to uszanować

reklama
Bibinka: masz racje :) kazdy sam za siebie :) na szczeście na tym forum sie wspieramy i nie dołujemy innych :):)
RAZ JESZCZE DZIEWCZYNY JESTEŚCIE CUDOWNE I TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE FASOLKI (PRZYSZŁE I OBECNE)

marylka dziekuje za komplement:-) uroslam z 3 cm:-)
bibinak co do drzwiczek to nic nie mozemy znalezc.wszedzie nam mowia ze nie maja dzwi do takiego modelu na stanie magazynu i musimy czekac.teraz jeden serwis stara nam sie sprowadzic, juz sie boje ile to nas bedzie kosztowac:-(
a marylka ma racje wszystkie tu jestescie kochane i wyjatkowe i swietnie mi sie z wami pisze i wielki buziak dla was:tak:;-):-)

wiola mam nadzieję,że szybko to załatwicie i stres będzie za Wami:tak::-)
marylka pewnie my wszystkie trzymamy kciuki za całą resztę:tak:,z taką motywacją powinnyśmy zafasolkować już w niedługim czasie:-D:tak: i taką mam nadzieję:tak:

Wiolka mam nadzieje że uda się coś załatwić z Tymi drzwiczkami i to tak żeby koszt nie przeraził za mocno trzymam kciuki :):)

u mnie masakryczna pogoda tak samo jak frekfencja w sklepie
acha jak coś to wstawiłam kilka zdjatek na bloga :)

wiola mam nadzieję,że szybko to załatwicie i stres będzie za Wami:tak::-)
marylka pewnie my wszystkie trzymamy kciuki za całą resztę:tak:,z taką motywacją powinnyśmy zafasolkować już w niedługim czasie:-D:tak: i taką mam nadzieję:tak:
ja tez mam taka nadzieje.i juz sie nie moge doczekac jak wrocimy do polski i bede sie mogla wprowadzic do siebie...tzn nie do wlasnego domu ale lepsze to niz mieszkac z tesciami, choc sa naprawde ok ale wiadomo jak to sie mieszka z kim.
wlasnie dostalam wielkiego oslinionego buziaka od mojego skarbusia, ona uwielbia sie cycolic, dawac buzi , przytulac sie.

wiola nie ma to jak mieszkać samemu:tak:.moja Ala tez przytulak nie z tej ziemi,jej podstawowy pakiecik to: mamunia przytulić i buziaka:-D:tak:,uwielbiam to:tak:
marylka naprawdę super masz te rzeczy w swoim sklepiku:tak::-)

reklama
strasznie się ciesze że się wam podobają żeczy które sprzedają :) to dla mnie taka dodatkowa nagroda taki bonusik jak powiecie że coś fajnego znalazłyście na blogu :):)
dziękuje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry