- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
marylka dziekuje za komplement:-) uroslam z 3 cm:-)
bibinak co do drzwiczek to nic nie mozemy znalezc.wszedzie nam mowia ze nie maja dzwi do takiego modelu na stanie magazynu i musimy czekac.teraz jeden serwis stara nam sie sprowadzic, juz sie boje ile to nas bedzie kosztowac:-(
a marylka ma racje wszystkie tu jestescie kochane i wyjatkowe i swietnie mi sie z wami pisze i wielki buziak dla was;-):-)
bibinak co do drzwiczek to nic nie mozemy znalezc.wszedzie nam mowia ze nie maja dzwi do takiego modelu na stanie magazynu i musimy czekac.teraz jeden serwis stara nam sie sprowadzic, juz sie boje ile to nas bedzie kosztowac:-(
a marylka ma racje wszystkie tu jestescie kochane i wyjatkowe i swietnie mi sie z wami pisze i wielki buziak dla was;-):-)
WIOLKA1509
ja tez mam taka nadzieje.i juz sie nie moge doczekac jak wrocimy do polski i bede sie mogla wprowadzic do siebie...tzn nie do wlasnego domu ale lepsze to niz mieszkac z tesciami, choc sa naprawde ok ale wiadomo jak to sie mieszka z kim.wiola mam nadzieję,że szybko to załatwicie i stres będzie za Wami:-)
marylka pewnie my wszystkie trzymamy kciuki za całą resztę,z taką motywacją powinnyśmy zafasolkować już w niedługim czasie i taką mam nadzieję
wlasnie dostalam wielkiego oslinionego buziaka od mojego skarbusia, ona uwielbia sie cycolic, dawac buzi , przytulac sie.
WIOLKA1509
Marylka slodkie te rozki az mi szkoda ze moja niunia juz za duza do takich sprzetow:-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: