reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[QUOTE...No ale kto wie, może test był do kitu?...[/QUOTE]
kochana a moze powinnas przejsc sie do ginka... moze faktycznie test wadliwy a nawet jesli nie no to cos jest nie tak jak taki dlugi masz cykl

reklama
[QUOTE...No ale kto wie, może test był do kitu?...
kochana a moze powinnas przejsc sie do ginka... moze faktycznie test wadliwy a nawet jesli nie no to cos jest nie tak jak taki dlugi masz cykl[/QUOTE]
Będę musiała, bo to już powyżej moich nerwów... :dry: Jak @ nie przyjdzie,to na pewno zrobię jeszcze raz test :tak: coś mi się nawet wydaje, że on faktycznie mógł być jakiś wadliwy, bo w okienku testowym paseczek pojawił się maksymalnie po lewej stronie, a wg wszelkich zdjęć w ulotce powinien na wysokości środka okienka... Mniejsza z tym... Co ma być, to będzie!

Skorzystałam z chwilki wolnej i zrobiłam obiadek tylko włożyć do piekarnika i zapiec. Bo potem czasu mogło by brakować;-)
hej aguś!jak tam smopoczucie???
u nas też słonko zaświeciło i juz stopniał brzydki śnieg!a czytałąm w necie,że w weekend ma być -15 st;(((.mam nadzieję,że się nie sprawdzi
MARYLA-och te ciotki -klotki:dry::dry:a jak mialas towar to porobilas fotki na bloga:confused:nie wiem jak u Was kobiety,ale u mnie pogada sie sprawdza-mam tu nagly atak zimy,kuuuuuuuupa sniegu z nieba leci,wiatr,ze malo glowy nie urwie!!!!!!!!!!no niuechce sie wychodzic z domu,za 3 godziny mam dentyste i wlasnie krowki wcinam:-Da co;-)AGUS KULA- witam ,jak samopoczucie??@ jest czy nadal cisza;-)
Samopoczucie jak najbardziej dopisuje:-) Pozytywnie nastawiona jestem do wszystkiego i wszystkich. Tylko troszkę żal mi tego przesunięcia w starankach ale może ma to więcej plusów niż minusów. A @ wciąż brak. Więcej jajeczek zostanie nie zmarnowanych:-D
AGUS KULA-ciesze sie ,ze nadal @ brak-kiedy testujesz w poniedzialek??:confused:mi tez ciezko bylo przezwyczaic sie do nowej szaty forum,ale poniewaz jestam maniaczka i do tego uzalezniona od BB to szybko sie oblatalam i jest si:tak:dziekuje za opinie na temat suwaczkow
Przepraszam nie zuważyłam tego postu wcześniej;-) Tak testowałam już dawno 26 lutego myślałam że bedzie może prezent na urodziny :tak: Pisałam zaraz jak zrobiłam test ze nic z tego. Że wyszedł negatywny. Troszkę szkoda... ale damy rade

mama ma racje wszystko może się zdarzyć i test lepiej rano robić a jeszcze jak piszesz że z tą kreską też coś nie tak było to może faktycznie, uf dobrze że nie przestałam kciuków trzymać za Ciebie :):):)

kobitki prosze pomużcie mi w sprzedaży- zawsze się Wam udaje tzn mi dzięki wam :) a dziś jest masakra i zaczynam się martwić czy uzbieram kasiore do wtorku :):) no dobra przyznam się zaczynam panikować :(:(:(:(:(

mama ma racje wszystko może się zdarzyć i test lepiej rano robić a jeszcze jak piszesz że z tą kreską też coś nie tak było to może faktycznie, uf dobrze że nie przestałam kciuków trzymać za Ciebie :):):)

kobitki prosze pomużcie mi w sprzedaży- zawsze się Wam udaje tzn mi dzięki wam :) a dziś jest masakra i zaczynam się martwić czy uzbieram kasiore do wtorku :):) no dobra przyznam się zaczynam panikować :(:(:(:(:(
bedzie dobrze, napewno zaraz ruszy sprzedaz... trzymam mocno kciuki..

Wiolka dziękuje jestes kochana i jak nasza mama zawsze o wszystkich pamiętasz :) buziaki :) ja wciąż ładuje zdjęcia bo musze to robic po jednym :(

zresztą Wy wszystkie jesteście tu wspaniałe :) naprawde i super że jedna o drugiej pamięta :)
Asiu , lovely o Was tez pamiętamy i o kochanej kpi która robi u mnie zakupi i zapracowanej zapmarcie - wszystkie bez wyjatku jesteście boskie :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello:-)wpadam na momencik:tak:
sergeevna naprawdę należy Ci się manto:tak::-D,przecież my tu o różnych sprawach rozmawiamy i chcemy również z Tobą się tym wszystkim dzielić:tak::-).poza tym natura lubi płatać figle,więc nadal trzymam kciuki:-):tak:
marylka nie dołuj się,u nas słoneczko wyszło,może u Ciebie też,co???jak słonko świeci,to ludziska od razu pozytywniej do świata nastawieni i szybciek kaskę wydają:-D:tak:.
mama05 jak tal po dentyście???swoja drogą też powinnam sie wybrać...
wiola no i jak z tymi drzwiczkami do piekarnika,patrzyliście już coś???
aguś dobrze,że jesteś tak optymistycznie do świata nastawiona:tak::-)

no nie co ja tu widze ?? komuś sie lańsko zbiera, a Ty myslisz że mi nie odbija?? ja już od tamtego roku myśle i pragne dziecka ale dopiero teraz i to za 8 m-cy zaczynam starnia, i powiem że mi bardzo brakowało takiego wątku a jak napisałam do babeczek które sie starały w zeszłym roku to tylko mi powtarzały że powinname teraz bo potem mi sie nie uda i że po co juz pisze jak chcem tak długo czekać i że widocznie wcale nie chcem - i co tu duzo mówić zdołowały mnie a ja wtedy nie mogłam :( , tak więc jeśli masz ochote z nami pogadać to wal smiało i nigdy nie myśl że ten wątek jest nie dla Ciebie, nie ważny jest tytuł tylko osoby które pisza w danym wąktu :), a poza tym my uzalezniamy i juz nie możesz z nas zrezygnować :):)

zdjęcia już zrobione zaraz wezme się za ich wstawianie :):)

marylka to jakieś dziwne te laski.przecież forum jest po to,żeby się wspierać duchowo,a nie dodatkowo dołować...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bibinka: no źle się tam czułam i po 2-3 dniach przestałam je odwiedzać one zrzyte juz wszystkie były może dla tego, nie wiem ale źle się czułam i słyszałam wyrzuty że ja niby chce ale nie teraz a one nie moga i ja tez nie będe mogła jak teraz nie urodze :(
ale za tu jest rewelacyjnie :)

no właśnie mama jak tam u dentysty??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry