reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się...

przeczytałam ostatnią stronę i się poryczałam...:-(

Vjolka- tulam Kochana :**

U mnie dziś mija 11 miesięcy...:-(
Byłam już u Maciusia umyłam pomniczek, kupiłam bukiecik, zapaliłam świeczkę...
Tylko tyle mogę...

Nie wiem co to będzie za miesiąc gdy minie rok...
Bez torta, pierwszej świeczki...

reklama
Witam się porannie, o 12 wstałam :zawstydzona/y:

Dzisiaj smutno widzę. :sorry2:

Dziewczyny smutek jest naturalny, czasem potrzebny ale nie może nad wami zapanować. Taka ogólna dolina udziela się innym, nie ułatwia niczego. Wiem po sobie, trzeba się zdystansować, nie śledzik każdego dnia, odstawić termometr, nie grzebać ciągle, oczyścić umysł i cieszyć się byciem razem, intymnością. Przecież dzieci powstają z miłości lub przypadku, u was nie ma przypadku, musicie więc postawić na miłość!

I uzbroić się w cierpliwość:tak: Przyda się przy maleństwu w przyszłości ;-)

ooo chyba dobrze doczytałam jaewa hope gratuluje bo jeszcze nie miałam okazji Wam pogratulować osobiście :) bardzo sie ciesze kochane...

Ala zasneła a moi wspóllokatorzy pojechali po zakupy i dali pozwolenie by z ich kompa skorzystać wiec wpadłam do Was na chwile... u mnie bez zmian...

No właśnei Hope bo ja też jeszcze Ci nie pogratulowałam!!! Właśnie spojrzałam na suwaczek!
GRATULUJĘ!!!!! I zyczę spokojnych następnych miesięcy:))

Ewcia pomniczek i świeże kwiatki to bardzo dużo...

edit
No nic ciszja jakaś dziś straszna... i pewnie jak pójdę do domu to naprodukujecie....
Mięlgo popołudnia bo już wychodzę:))

Ostatnia edycja:
Rzeczywiście...
coś dziś nam wątek zacichł...
mam tylko nadzieję, że to nie przeze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewuś...
Kwiatuszki i świeczka to bardzo wiele...
ja nawet tego nie mam :(

Cześć laseczki!!
ja dzisiaj na obiad serwuję kluchy na pyrach,trochę się zagalopowałam bo od 13 w garach siedzę:baffled:...
test owu wyszedł negatywnie ale kreseczka T jest grubsza i wyraźniejsza od tej wczorajszej,prawie równa z tą drugą. jutro pewnie będzie pozytywna no ale dziś już zaczniemy ćwiczyć :-)....a wczoraj przed 24 miałam różowe plamienie także jest dobrze ;-)...bardzo liczę na udany wrzesień,taki jak chciałam,żeby po wakacjach zajść. i wiem ze to możliwe i bardzo w to wierze,trzymam kciuki za wszystkie i czekam na wasze pozytywne wieści bo ode mnie usłyszycie dopiero bliżej konca miesiąca:tak:

Witam popołudniowo. Karola u teściów a my malowaliśmy ścianę po wczorajszym łataniu :-p I co że widać pasek gdzie malowane było :-p Już sobie obiecałam że 10 października zamawiam komplet do salonu jak tylko moje wyliczenia nie pójdą na marne :tak: No i te naklejki :tak: Wreszcie zaczynam wykańczać to mieszkanie jak chciałam :tak: A mąż stwierdził że kwestie wykańczania zostawia mnie tylko żebym mu wcześniej powiedziała co planuję żeby się nie zdziwił :-D

JESTEM I JA :tak:
Sol- powodzenia na wizycie i szukajcie co tam dzidzia ma miedzy nogami;-)
MONIA- widze,ze juz po urlopie;-)

ja mam dzis 18 d.c. jak wlasnie policzylam-od 2 dni(dzis 3 raz) biore na noc luke,we wtorek za tydzien wizyta i gin zrobi usg ,zeby zobaczyc czy mam lepsze endo i wogole mam nadzieje,ze hormony podzialaja jak trzeba:tak:

czy sa jakies nowosci na bb;-)???????

reklama
HOPE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama witaj kochaniutka i wszystkie witajcie bo ja juz po pracy :) i mogłam na momencik do Was wpasc
Cisza tu dzisiaj straszna :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry