reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
V jolka nie da się nie płakać przy takich wspomnieniach... Może córcia jeszcze będzie z wami, tylko trochę później niż byś chciała... Może poprostu jeszcze nie był odpowiedni czas... Ale na zawsze juz masz swojego Aniolka:))

Ja nawet nie licze ile mialaby moja dzidzia:(
No i policzyłam:( Kończyłaby jakoś tak teraz roczek:((

Przepraszam was dziewczyny, że zasmuciłam....
Postaram się już więcej tego nie robić
Bo będzie dobrze, musi być...
A nasze Aniołki bawią się wspólnie tańcząc na chmurkach....

reklama
Dobra, dziewczynki, poprawiłam morałów, popłakałam, a teraz pora się wziąć w garść i zacząć pracować nad stroną sklepu ;-)
Buźka dla wszystkich!
I NIE PODDAWAĆ SIĘ!!!!
ZABRANIAM!!!!

Ja też się witam. :)

Podczytałam, co od wczoraj napisałyście, ale w sumie nie wiem, co Wam napisać oprócz tego, żebyście nie traciły Staraczki NADZIEI... Ja wierzę, że już niedługo Wam się uda. :*

Idę na krótki spacer... lepiej się dziś czuję i chcę wykorzystać ładną pogodę.

Przykro mi dziewczyny, że jesteście mamami Aniołków, że los tak Was doświadczył - ale jak któraś napisała są w Niebie i tańczą w chmurkach i czekają na Was bo przecież wszyscy też tam będziemy kiedyś... Nie umiem sobie wyobrazić Waszego cierpienia ale na pewno się nie poddawajcie!!!

Ja już zasadziłam moje roślinki :) Pięknie wyglądają - oby się przyjęły i nie uschły :/

A mi się tak ten pierwszy dzień po urlopie wlecze masakrycznie!!!
I do tego zimno w tej mojej pracy jak cholera... i juz mi niedobrze od ciepłej herbaty... A na dworze zimno i leje i aż nic się nie chce....

Majqua dzieki:) czasem to tak jest że sa gorsze dni:( Ale potem jest lepiej:))

reklama
tak na poprawienie humoru:

- Dlaczego króliki nie robią hałasu w czasie seksu?
- Bo mają puchate jajka.

Policjant zatrzymuje blondynkę:
- “Poproszę prawo jazdy!”
- “A co to jest”
- “To taki kartonik ze zdjęciem uprawniający do prowadzenia pojazdu”
- “Aha, proszę bardzo”
- “Poproszę jeszcze dowód rejestracyjny”
- “E..?”
- “Taki różowy kartonik mówiący o tym, że jest pani właścicielką pojazdu”
- “Aha, proszę”
Policjant zdejmuje spodnie.
Blondynka: “Co, znowu alkomat?”