reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zmykam już, pora się wykąpać i spać...
SZCZĘŚLIWA jestem niedoinformowana i nie wiem do jakiego laboratorium jt sie wybierasz, ale powodzenia!!

reklama
Ewcia - na pewno wszystko będzie dobrze! :) Przynajmniej wiadomo, co jest nie tak i na pewno będzie też wiadomo, jak problemom zapobiec. :* Myślę, że w najgorszym wypadku po prostu będziesz musiała leżeć. I wszystko się ułoży! :)

Sol - dzielna kobieta jesteś. :*

Mama - Ty się nie poddawaj, hormony na pewno pomogą. :*

Maran
- mnie póki co Mąż we wszystkich krytycznych chwilach śpiewa "O o BEKO, o o o..." ;) ale tak naprawdę widzę, że też ma czasem dość mojego marudzenia, zachcianek i próśb o przyniesienie tego czy tamtego... W końcu pracuje i studiuje i wraca do domu naprawdę zmęczony. :(

Kyra - zobaczysz, że i Tobie się uda. :* A powiedz mi... robiłaś jakieś badania u gina w kierunku problemów z zajściem w ciążę?

Ja mam dziś jakiś niemrawy dzień...

Kyra - mam jutro test na obciążenie glukozą ..... Jak ja ten głodek zniose hi hi :p:p:p
Kochane zmykam do łóżeczka :):) dobrej nocki i trzymajcie kciuki za moje badanko :):)

Witam wieczorkiem.
Idę zaraz wziąć prysznic. Wszystko mnie dzisiaj wkurza:realmad: aż nie mogę sobie poradzić...

szczęśliwa - a nie pytałaś czy musisz być na czczo? Bo ja byłam dzisiaj w laboratorium to mi powiedzieli żeby w godzinkę po lekkim śniadaniu się przyczłapać albo w domu zrobić jak mam glukometr :-)

misia - spokojnie - będzie gorzej z hormonami :-D

Spadam zmusić to moje dziecię do spania :-p

Dobranoc wszystkim :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczornie u Was a porannie u mnie :) U mnie po 5.00 nad ranem a S wlansie wyszedl do pracy.
Ewcia ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze! Lez jak najwiecej Kochana :*

Misia nie jestes sama ja tez mam nerwa ale staram sie nad tym jakos panowac :p

Teraz wlasnie pije slaba kawe (chyba wolno?) bo ja bez kawy nieprzytomna jestem....
Nie nadrabialam wszystkiego co napisalyscie. Mam nadzieje ze dzien minal Wam milo...

Idę Kochaniutkie spać ;) jutro rano mam pracę :( niestety trzeba wrócić... ajć..
Trzymajcie się cieplutko, wszystkie Staraczki :*

Jaewa- jeszcze raz GRATULUJĘ Kochana :**
jedna kawka dziennie nie zaszkodzi;-):tak:

No to lecę się kąpciać i lulu. Pa Kochane

reklama
Ewciu odpoczywaj i spij dobrze :) No to nam sie razem udalo prawie w tym samym czasie zafasolkowac :)
Mysl pozytywnie, ja tez musze :)
Buziam Cie :***

Spijcie slodko ja tez uciekam sie polozyc. pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry