reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - poczekacie do środy :-p Wizytę mam na 21 czyli pewnie wejdę kole 22 a wrócimy o 23 do domu i idę spać :-D Więc pewnie nawet kompa nie włączę :sorry:

Moje dziecię mnie dzisiaj dobiło - jak przywaliła fotelem o ścianę tak M właśnie musiał szpachlować pół ściany bo jak się odsunęło stolik to się okazało że to nie pierwszy jej wyczyn :no: Jak mnie szlag trafił to zaczęłam szukać czegoś bezpieczniejszego dla ścian w domu a wygodnego - więc stanęło na tym ze w przyszłym miesiącu kupuję
2x maxi
1x fotel
jako zestawik do salonu bo z dostawą i tak mnie najtaniej wyniesie a na tych maxi spokojnie mogą siąść dwie osoby więc będę miała siedzeń dla 5 osób i jeszcze dwie pufki do siadania. I ja będę miała zdrowszy kręgosłup i psychikę bo ściany nie będą pobite fotelem :no: :-D najwyżej wózek poczeka do stycznia :tak: I tak pewnie w styczniu nie będę nigdzie wyłaziła z maluszkiem więc :-p a i jeszcze chcę zamówić te naklejki na ściany co by je trochę dodatkowo osłonić przed Karolą i jej pomysłami :-) a akurat stąd to bym 6 zamówiła w największym rozmiarze :-D

reklama
Czołem dziewczyny!
Strasznie cieszę się, że u Ewci wszystko się ułożyło- to naprawdę wspaniale, bo wydawało się, że nie ma ratunku...a jednak cuda się zdarzają:)
Poza tym nie wiem co się działo bo nie mam kiedy nadrobić...:(
A u mnie depresyjnie:( kolejny miesiąc okazuje się być nieskuteczny- coś dzidzia nie bardzo chyba chce do nas przyjść:(

SOL- zawsze mozesz mi o wizycie wyslać smska :):):)))
a fotele fajne-pewnie super sie bedzie na nich karmic maluszka piersią:)

KYRA- tule.....ja dopiero za tydzien w czwartek sie dowiem czy sie udalo czy znow walczymy..
ściskam Cie w ten deszczowy dzień..

MAMUŚ dzięki za wsparcie...ech, żeby chociaż wiedzieć, że kiedyś się uda, a tu tak nadzieja gaśnie w człowieku...a do tego praca i codzienne kłopoty nie pomagają, a przeciwnie...

hej.

ja wpadam tylko napisać, że u mnie ciężko i postanowiłam sobie zrobić odpoczynek od forum. po prostu nie daję rady już, bo na moje nerwy to już za długo działa. dziś mam mega zły dzień- kolejne pewnie lepsze nie będą. nie wiem na ile. pewnie na długo. na krótko nie ma sensu.

życzę wam wszystkiego najlepszego, ale już nie potrafię czytać o pozytywnych testach, mdłościach, dolegliwościach czy ruchach dziecka. już nie daję rady. nie znaczy to, że się nie cieszę. owszem- cieszę się, ale za każdym razem boli, że to nie ja.

powodzenia w staraniach
było mi bardzo miło was wszystkie poznać.

mama - pewnie tak tym bardziej ze można je ustawiać w kilku różnych pozycjach :-D A po za tym można w takiej i malucha położyć bez obawy że się przekręci niechcący lub spadnie :-D

Misia - najpierw miałam przeczucie że chłopiec a dwa tygodnie temu naszło mnie że chyba jednak dziewczynka :sorry: Ale z tym chłopcem to chyba się nastawiłam bo wszyscy mi życzyli do pary a ostatnio znajomi mi wróżą dziewczynkę i moja mama też ostatnio mi powiedziała że będzie dziewuszka :-D Ja tam płakać nie będę ani jak będzie chłopiec ani jak będzie dziewczynka chociaż praktyczniej by nam było z dwoma dziewczynkami w domu bo dzieciaki mają jeden pokój a wychowywanie nastolatków obojga płci w jednym pokoju to koszmar więc ... :-p Dowiem się mam nadzieję jutro wieczorem o ile nie wykręci się dupką :-p

bunia - ja wiem że nie jest łatwo ale nie wolno się poddawać :tak: Odpocznij ile Ci potrzeba ale pamiętaj ze my tu będziemy na Ciebie czekać :tak: Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej do nas wróciła i to z dobrymi wieściami :tak:

Idę robić listę zakupów bo po 10-tym trzeba będzie zrobić większe zakupy i już czarno to widzę :-(

MISIA- czesc;-)
KYRA- wiem jak sie czujesz i jak to jest kiedy dopada zniechecenie,rozczarowanie i opuszcza nadzieja...
ja mam 2 dzieci wyyyyyczekanych i po hormonach i teraz walczymy o trzecie ,ale jest teraz najciężej bo juz mam duzego kalibru hormony i nadal nic-daje sobie ten cykl i nastepny i odstawiam hormony bo pekne po nich albo mi wątroba wysiądzie...

Ty walczysz o pierwsze dzidzi wiec tymbardziej Ci kibicuje,ja pamietam dkladnie jaka byla walka o ciąże po poronieniu i mamy Zuze-skonczyla 5 lat a jakby to bylo wczoraj kiedy sie w koncu dowiedzialam ,ze bede mama....
wierze ,ze Ty tez sie doczekasz!!!!!!

BUNIA- sciskam Cie z caaaalych sil-wroc jak bedziesz gotowa......
mi tez juz niewiele brakuje do takiej decyzji.....

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry