reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam się poniedziałkowo :)

Kochane zrobilam rano test, wlasnie przed chwila :)
Wyszla piekna gruba II :) Juz nie taka cieniutka jak na pocztaku :p

27wxbic.jpg

więc wielkie gratulacje :)

Majqa, czyżbyś brała ślub 7 sierpnia 2004 roku ? to tak jak ja :)

dokładnie tak :)

jaewa gratuluje jeszcze raz !!!!!!!!!!!!

co do imienie strasznie podoba mi się Patryk tylko mam niepełnosprawnego chrześniaka o tym imieniu i sie wacham raz ze sie boję trochę ale to głupie chyba nie przeciez co to ma do rzeczy a dwa to będzie dublowanie tylko że to nie z rodziny i ta koleżanka teraz wyjechała do Anglii i pewnie juz nie wróci a nawet jeśli to nie utrzymujemy juz tak bardzo kontaktów zeby np to raziło jakoś - co myślicie ???

Majqa, zapmarta
- my mamy z Krzysią rocznice tego samego dnia i roku :) to wiecej widzę nas tu podwójnych ślubnych :)

Sorbuś - przyjdzie moment i pojawi sie imię :):) ja na samym początku miałam imie dla chłopca tylko ale było ono inne bo podobało mi sie Fabian ale zmieniło sie na Xavier Kuba :) .... a dla dziewczynki przyszło po czasie :) Najpierw była Flawia a teraz zostaje Maja Magdalena :):)

Witam Kochane!!!!
U nas nastepny cykl starań...:tak:5 już....:zawstydzona/y:
Ja przestawiłam sie na myslenie o diecie, żeby nie dostać do głowy....;-)
A myslę ze zdrowe odzywianie tez moze dobrze wpłynąć na płodność..:-D;-)
Jak się czujecie Kochane Ciężaróweczki????

Życzę wszystkim miłego dnia.
Zmykam trochę posprzątać a po południu jadę do Krakowa ze szwagierką na zakupy dla jej synka bo w sobotę maja wesele i nie ma mu co założyć :)

reklama
Monisia, to życzę ci żeby ten cykl był jaknajbardziej owocny.

szczęśliwa, nie zapomnij o cytrynie jak będziesz szła do laboratorium.

sorbuś, Patryczek, piękne imię, jednak nie dałabym tak samo jak ma mój chrześniak na imię. Tak dziwnie... Podpytaj Majcie, może ona wymyśli imię dla braciszka, będzie z tego b.dumna.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry