S
Sol
Gość
renna - to Ci da co innego A po za tym kobito!!! Spokój proszę bez stresu możesz nie dostać jak będziesz się tak zachowywać bo stres też może zahamować @ nawet na kilka miesięcy Znam dwa takie przypadki i oba z nerwów a ze nie przychodziła i nie ciąża to jeszcze gorsza panika była i takie samoistne nakręcanie się aż w końcu dostały leki na uspokojenie i dostały @ normalnie. Tięc proszę się nie stresować i grzecznie brać luteinkę/duphaston i nie stresować się i nie myśleć tyle bo ci się głowa zagotuje A jak w badaniach wyjdzie coś nie tak to wtedy się będziesz martwić tym że musisz znowu iść do lekarza żeby ci przepisał leki na regulację. A potem się porodem będziesz martwić - widzisz - kobiety się wiecznie czymś martwią a stres nie służy zachodzeniu w ciążę - więc proszę sobie łyknąć relanium na uspokojenie i .... odetchnąć i się uśmiechnąć
krakowianka - a bo ja pinda okularów nie założyłam a na szybko czytałam a piszę bez patrzenia na klawiaturę więc nie potrzebuję No to musisz uważać na wszystkie trzy i tym bardziej nie wracasz do pracy chociażby ze względu na to że w przedszkolu dzieci chorują na różyczkę i jakbyś się zaraziła to szpital murowany na kilka tygodni na toxo też uważaj bo też pieroństwo niebezpieczne dla dziecka a najlepiej jakbyś do końca ciąży się kotów z domu pozbyła i wróciły jak maluszek będzie już w domu bo mogą nie zaakceptować nowego lokatora A na matmie siedziałyśmy pod ławką i wino piłyśmy
marta - ja też przechodziłam i nawet nie wiem kiedy Jak się ciężarówko czujesz?
Ja chyba już pójdę spać
krakowianka - a bo ja pinda okularów nie założyłam a na szybko czytałam a piszę bez patrzenia na klawiaturę więc nie potrzebuję No to musisz uważać na wszystkie trzy i tym bardziej nie wracasz do pracy chociażby ze względu na to że w przedszkolu dzieci chorują na różyczkę i jakbyś się zaraziła to szpital murowany na kilka tygodni na toxo też uważaj bo też pieroństwo niebezpieczne dla dziecka a najlepiej jakbyś do końca ciąży się kotów z domu pozbyła i wróciły jak maluszek będzie już w domu bo mogą nie zaakceptować nowego lokatora A na matmie siedziałyśmy pod ławką i wino piłyśmy
marta - ja też przechodziłam i nawet nie wiem kiedy Jak się ciężarówko czujesz?
Ja chyba już pójdę spać
Ostatnio edytowane przez moderatora: