reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a jakich testów używałyście? bo to mnie ciekawi...z allegro czy apteki?
a ja czekam za m aż wróci z pracy.a jest jakieś forum dla chorych na niedoczynność?
test owulacyjny z allegro
test ciążowy z apteki
chyba jest gdzieś widziałam taki wątek (ale to jak byłam w ciąży) więc może go nie być,musisz poszukać....

reklama
Dzien dobry sobotnio dzis ja jestem pierwsza a gdzie jest jawea??????
Wiec życze miłego dnia i do popołudnia bo teraz obowiazki wyzwają:-(
mama jak tam plecki ????

Cześć Dziewczynki:))
Ja niestety w pracy:((
Nie dam rady Was nadrobić bo poprostu padam! wczoraj zrobilismy zakupy na jutrzejszy roczniczowy obiad i częśc na wyjazd... I łaziłam jeszcze za jakimiś butami ale dupa... Wróciliśmy do domu i padłam.... jeszcze tylko się wykąpałam... Najchętniej to bym spała dziś pół dnia!!!
A i w końcu odpuściłam sobie monitoring w tym miesiącu... Nie chcę wiedzieć... To 4 cykl z clo i do tejpory nic się nie stało to teraz tez nic, a tak jakbym wiedziała że np znowu lewy to byłoby mi smutno a jak prawy to za bardzo bym się stresowała że wkońcu prawy... A tak nie wiem i będzie na luzie:)

Pisłayście o testach owu... Ja mamtakie z allegro bo jednak w cyklu to potrzeba ich ok 5 lub więcej więc z apteki to trochę za drogo... Robiłam ale w pierwszym cyklu wychodzily dziwnie i się okazało że pęcherzyk nie pękł jak trzeba, w drugim cyklu wyszły dobrze chyba bo zmieniłam rodzaj i nie byłam pewna...

Fleur Jaewa pewnie szaleje z S bo wczoraj wrócił... chyba bo czasem się gubię jaki dziś u niej...

Co z Mamy plecami?? Nie doczytałam...

Witam!!!
Zimno
pochmurno
i pada...
wrrrr
a ja lecę do pracy...
bosze...
jak ja nie lubię takich dni...
ale powoli trzeba się przestawiać na jesień
NIE LUBIE JESIENI!!!!!!!

MONIŚ!!!!!

[FONT=trebuchet ms,geneva]Stukał dzięcioł w lesie[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva] I gadała sowa,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva] Że ta młoda para już nie taka młoda.[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva] Więc czym prędzej śpieszę, z życzeniami w darze,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva] Niech nam żyją w zdrowiu, 100 lat młodej parze![/FONT]

Miłości, Miłości, Miłości
i tupotu małych stóp
P.S. skoro rocznica drewniana to co -dostaniecie od gości po drewnianej desce :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Fleur, Monia kochane witam sie w Wami:tak:
Jestem tylko jak S jest w domu to nie siedze tak czesto na bb;-)
Dzisiaj bylismy kupic radio do auta i S wlasnie je zaklada:tak:

Monia dobrze ze odpuscilas monitoring, po co sie stresowac na zapas? Jak nie bedziesz wiedziala co i jak pewnie szybciej zafasolkujesz:tak:
Biedna w pracy siedzisz ale pomysl ze juz prawie wakacje:-D

U mnie dzisiaj 2 dzien podwyzszonej tempki. Mam powyzej 37C czyzby owulka?:-)
Dzialalismy wczoraj i dzisiaj rano :happy: Ale ja sie tak szybko na bobasa nie nastawiam, poki co mam wrzucony LUZZZZ:-D

Milego dnia gadulki:tak:

Vjolka witaj :)

169qq7d.jpg

Monia wszystkiego naj z okazji rocznicy i II :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kochane sobotnio . U mnie leje bo nawet nie mozna powiedziec, ze pada. Nie wiem co my bedziemy robic. Pogodne lato odzwyczaiło od siedzenia w domu. Autko u mechanika bo wymieniamy rozrząd a trzeba to robic raz na jakis czas jak olej. Czy jakoś tak. Pol poszedł robić kawke. Słysze go jak wchodzi poschodach i chyba z nim Ibiza bo ja woła. No tak weszla a Pol ze sniadaniem. Hmmm zapomnial, ze nie jadam chleba..
:-) własnie Ibiza zostala podrapana za uszkiem. Dobrze jej tu i świetnie wyglada. A jaka duża jest
Jaewa Witaj w koncu jestesmy w tej samej chwili:-)
Ewcia jak tam poranek. Jesli będziesz cały dzien w domu to zadzwonię potem bo tato ma w weekendy za darmo na stacjonarne ze stacjonarnego.:-)
monia witaj i Sto Lat i milości pelne ręce:-)

Monia- wszystkiego naj... naj... naj... najlepszego :*******

Vjolka, Jaewa, Wisienka-
witam Was :*\

Dorotko- poranek zaczął się suuuper :))
A planów na dziś brak, pogoda do bani, to zapewne będę siedzieć w domku...

Ostatnia edycja:
Wisienka witaj Kochana :) Milej soboty Ci zycze :p chociaz przy takiej pogodzie ciezko sobie cos zaplanowac... No ale poki nie masz juz @ to mozecie STOSUNKOWO ten dzien spedzic :p

Ewcia witaj Slonce :* A co bylo takiego super w poranku??? :p Chyba zgadlam nie musisz odpowiadac :) Ja tez dzisiaj taki mialam :p

reklama
Dziękuję dziewczynki:))

Wisieńka hmmm dobrze że śniadanko i kawusię zrobił:)) I fakt jak zimno i leje to nic się nie chce:(( Ale Jaewa dobrze napisala....

U nas zimno i wieje.... az się boję co będzie w tych górach jak pojedziemy... Muszę się dziś spakować - od dwóch dni to odkładam i dzis juz ostateczny termin...i mnie to przeraża...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry