reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sawi moj okres jest dosc niereguralny ale powinien sie pojawic dwa dni temu zdziwilo mnie to ,ze mialam bol brzucha nigdy nie mialam go wczesniej wiec zatestowalam
Iwonka szybkiego powrotu do zdrowia

witaj fleur :*
dawno mnie tu nie było kurcze mnie chorubsko złapało i nie chce puscic
a co słychac na bb jakies nowe fasolki??

witam nowe kolezaki

Sawi moj okres jest dosc niereguralny ale powinien sie pojawic dwa dni temu zdziwilo mnie to ,ze mialam bol brzucha nigdy nie mialam go wczesniej wiec zatestowalam
Iwonka szybkiego powrotu do zdrowia
skoro jest nieregularny to nie koniecznie musi się pojawić teraz,określ który masz dziś dzień cyklu.a nie chodzisz do lekarza z tym nieregularnym cyklem?????

To nasze pierwsze starania lykam tez witaminki dla staraczek no i tak jak piszesz moze juz nie bede musiala sie starac :) moj M mowi moze jest juz nas trojka ? A u Ciebie Emilka czeka juz na rodzenstwo sliczna dziewczynka :)
OK znikam moj M wraca juz do domu wiec jedzonko trzeba podgrzac ;)
Slodkich snow papappa do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a jakich testów używałyście? bo to mnie ciekawi...z allegro czy apteki?
a ja czekam za m aż wróci z pracy.a jest jakieś forum dla chorych na niedoczynność?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry