reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIAM ja się zawsze staram być do teściów poprawnie grzeczna, a jeśli coś trzeba im powiedzieć bardziej gorzkiego to proszę o to mojego męża, bo mówię na Ciebie się nie obrażo bo to Twoi rodzice, a do mnie się zrażą i muszę przyznać, że często znajduję u niego zrozumienie- staram się mu tłumaczyć co mniee boli, a nie awanturować, bo jak byłam za bardzo "awanturniczo" nastawiona to on brał automatycznie ich stronę...Ale prawda jest taka, że wielu kwestii nie poruszamy, żeby nie robić afery a modlimy się żeby już sobie mieszkać u siebie
MLODAM w zeszłym roku kupiliśmy działkę, końcem zimy w 2010 zaczęliśmy robić fundamenty. Idzie chyba szybko ale może to dlatego, że domek z drewna się dosyć szybko składa a poza tym jestesmy na kredycie więc nie ma przestojów z kasą, tylko jak trzeba to wybieramy z banku. Domek nie jest duży ma 80 m powierzchni użytkowej.

reklama
Ewcia przykro mi, nie wiedziałam :/ Mam nadzieję, że i w tej kewstii słonko Wam zaświeci.
Kyra to gratki, i zazdroszcze wprowadzania ahhh... jak ja bym chciała być na takim etapie, a tu dopiero dziure trzeba kopać ;) Dzieki za propozycję, jak bede cos potrzebować, albo bede miała pytania to bankowo się odezwę. A gdzie się budujecie? i powiedz mi ile wam to zajelo i ile metrów budowaliście :)

Teraz juz jest lepiej ale nie raz wscibiaja nos w nieswoje sprawy;)ale co tam damy rade;)

Krakowianka- współczuję Ci tych okropnych mdłości, ale też i zazdroszczę...

Kyra - mdłości są męczące, ale ja też się z nich przede wszystkim cieszę. :)

EwciaM
- my mieszkamy z moimi rodzicami, też nie zawsze jest różowo... Ale na nic swojego też póki co nie możemy sobie pozwolić. Także póki co trzeba zęby zacisnąć. No i cieszyć się z drobiazgów. :) A tymi rzeczami na minus się starać nie przejmować.

A na dziś się już z Wami żegnam bo rosołek na który miałam taką WIELKĄ OCHOTĘ wyszedł mi, że tak powiem, bokiem. :] I teraz z tego wszystkiego tylko mnie żołądek strasznie boli. :(

Ostatnia edycja:
Ja już też uciekam do męża, bo wrócił:-D no i spać bo jutro do pracusi trzeba niestety wcześnie wstać:happy2:

Hej :) witam sie wieczornie :):) co tam u was laseczki?? Ja dzisiaj mam leniuszkowy dzionek nic mi sie nie chce ciągle by leżała
Agunia - pousuwaj te wiadomości bo dalej nie mogę wysłać PW :*

Dziewczyny pomozcie bo proboje obliczyc dzien miesiaczki i nie idzie mi:/ pierwszy raz...Ostatnia miesiaczke mialam 3.07.2010 trwa ona przewaznie 7 dni a moje cykle trwaja 31 dni na kiedy przypada mi miesiaczka?bo raz wychodzi mi ze juz ja powinnam miec dawno bo 3 sierpnia aw innych kalkulatorach wyskakuje ze dzisiaj powinna sie pojawic......

Hej Pysia :D co tam u CIe???

Kyra no to powiem, że my tez w tamtym rokju kupilismy działkę, ale nie mieliśmy możliwosci zacząc wcześniej. w tym roku chcemy wylac fundamenty a reszte w następnym roku.
Ewcia no ba jak nie my to kto da radę. trrzeba się tylko spiąć i iść dalej pokonując trudności. takie zycie i nie mozna narzekać zbytnio. CO do miesiączki to RACZEJ, że powinnaś dostać 3.08. możeś już w ciąży... :p

Ostatnia edycja:
Hej mlodam/ U mnie ok
Ewcia wkleilaś ten bbcode ? Wklej a na pewno powinno pójść.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej mlodam/ U mnie ok poza tym, że chyba grzyby wróciły. Wczoraj i przedwczoraj miałam nieprzyjemnie pachnący śluz i grudkowaty do tego. Kupiłam tantum rosa i niby przeszło. Niby no ale nie wiem co ze starankami. Może jednak warto byłoby się wybrac do g na sprawdzenie czy na pewno jest ok... a nie wiem zresztą... no ale w sumie teraz sucho w majtkach i przeszło mi... nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim
A Wy kiedy ruszacie z tą budową? ;-);-)
Ewcia wkleilaś ten bbcode ? Wklej a na pewno powinno pójść.

Tak juz wkleilam :)

Hurra udalo sie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry