EWCIAM ja się zawsze staram być do teściów poprawnie grzeczna, a jeśli coś trzeba im powiedzieć bardziej gorzkiego to proszę o to mojego męża, bo mówię na Ciebie się nie obrażo bo to Twoi rodzice, a do mnie się zrażą i muszę przyznać, że często znajduję u niego zrozumienie- staram się mu tłumaczyć co mniee boli, a nie awanturować, bo jak byłam za bardzo "awanturniczo" nastawiona to on brał automatycznie ich stronę...Ale prawda jest taka, że wielu kwestii nie poruszamy, żeby nie robić afery a modlimy się żeby już sobie mieszkać u siebie
MLODAM w zeszłym roku kupiliśmy działkę, końcem zimy w 2010 zaczęliśmy robić fundamenty. Idzie chyba szybko ale może to dlatego, że domek z drewna się dosyć szybko składa a poza tym jestesmy na kredycie więc nie ma przestojów z kasą, tylko jak trzeba to wybieramy z banku. Domek nie jest duży ma 80 m powierzchni użytkowej.
MLODAM w zeszłym roku kupiliśmy działkę, końcem zimy w 2010 zaczęliśmy robić fundamenty. Idzie chyba szybko ale może to dlatego, że domek z drewna się dosyć szybko składa a poza tym jestesmy na kredycie więc nie ma przestojów z kasą, tylko jak trzeba to wybieramy z banku. Domek nie jest duży ma 80 m powierzchni użytkowej.