reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia, Ewcia witajcie ! :p

Agus u mnie pogoda zimowa, slonecznie i wietrznie, jakies 17 C ale idzie ocieplenie....Wszak to koniec zimy :)

Ewcia ciesze sie ze z mezem juz lepiej, myslalam o Was ostatnio jak ludzie moga byc tacy okrutni...ech brak slow!

reklama
ZAPMARTA- no wieczor byl mily-pewnie:tak:a z Domisiem to poprostu zupelnie nagle-nie wiem skad takie zawalone gardlo.....moze przez te sobotnie kąpiele w jeziorze....
AGNIESZKA- witaj:tak:
RENNA- pewnie,ze dobrze ,ze ladne ,ale sama poogladaj to zabaczysz-cięzko sie bedzie zdecydowac co kupic bo wszystko ladniutkie:tak::tak:
MARYLKA- qrcze!!!tule...ja tez znowu dostalam wczesniej bo w 24 dni w czesniej w 18 wiec teraz (od jutra) biore ten Estrofem na regulacje:sorry2:

Mama ma piekne te rzeczy faktycznie!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda ze wiekszych nie ma bo moja panna to ma juz 3 lata wiec troszke małąwe te ciuszki ale niewazne. Moze jak sie uda wystarac o drugie to sie do marylki zwórce z prosba.
Swoja droga sprzedam Wam mała ciekawostke. W Irlandii najbardzirj deficytowym towarem dla dzieci sa czapki. Do dzisiaj czapkie dla amelki kupuje babcia w polsce :)

Ewelinko- w takim razie zaparzam dwie :*** wyrobisz się zanim wystygnie hihihi ;))

Jaewa, Nika- też się cieszę, że to tylko tak się skończyło...
Jak sobie pomyślę co mogło być, to aż ciarki mnie przechodzą...

Aga- Krzysiek nie chce... więc nie będę Go zmuszać...

u mnie burza i leje-> jak miłooooooooooooooo

acha pralinka a co do prezentu, to może jakiś obraz ładny? albo komplecik filiżanek porcelanowych? u nas są takie fajne komplety- 2 śliczne filiżanki pudełku wyścielonym jedwabiem, z talerzykami i łyżeczkami. takie eleganckie wzorki- a do tego kosztują niecałe 30zł

coś wam powiem- w niedzielę mnie cos pokusiło i zrobiłam owu testa (szczerze nawet nie wiem który to dc, a cóż). pokazała się jasna kreska druga. to stwierdzilam, że powtórzę. wczoraj zrobiłam, też była kreska (ciut ciemniejsza). zobaczymy co dzisiaj pokaże, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że miałabym owu co prawda boli mnie podbrzusze (jak nigdy jeszcze) i kręgosłup, ale nie spodziewałam się owu bez leków. wczoraj przytulasków nie było, więc i tak pewnie nici, ale zobaczę dziś czy kreska będzie jaśniejsza czy ciemniejsza. jakoś mam wrażenie że coś te testy oszukują. wiadomo- nigdy nie miałam 2 kresek zanim zaczęłam brać clo, a teraz przez parę dni wychodzi druga jasna. nie czaję już o co chodzi. przekonam się koło 16 jak znowu zrobię testa.

a tak wogóle jak wymyślę jak rozjaśnic ładnnie pokój, to zrobię zdjęcie czegos i wam pokażę. niespodziewanka

Agus u mnie juz po zimie prawie :) Chociaz w Snowy Mountains wciaz snieg i na nartach jezdza :p
Zaczyna sie wiosna powoli a o lecie mi sie myslec nie chce bo znowu pot bedzie lal sie po tylku z temp powyzej 40C :) Tylko ze tutaj kazdy ma klime w domu inaczej nie idzie ....

reklama
EWCIA- suuuper ,ze z K.wszystko dobrze-teraz niech dochodzi do zdrowka:tak:pod czujnym okiem żonki;-)

RENNA- no tak-dla naszych dzieci to juz tam niewiele kupimy bo Marylka ma do 3 lat-ja ostatnio nakupilam gumek,spinek i opasek z Hello Kitty:tak:radocha dla Zuzy niemozliwa i dla Julki-bo kupilam tez dla kuzynki moich dzieci-3 latniej Julki:tak:

EWELA- dolączam do Was z kawką!

JAEWA- adresik zapisany :tak:

BUNIA- czesc kochana-i jak owulka idzie to prosze ladnie zadzialac a my tu &&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskamy!!a jak z pracą??dzwonili???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry