reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
RENNA- my tu wsztskie zamierzamy sie u Maryli zaopatrzyc:tak::-):-)a jak znajdziesz Jej posta to pod suwaczkami masz link do Jej strony-tylko UWAGA - ma tam niebezpiecznie ladne rzeczy:tak::-):-):-):-)

JAEWA- dziekowac:happy2::happy2:

No to tylko fajnie ze ma niebezpiecznie ładne rzeczy :) Moze faktycznie uda sie cos wypatrzyc :)

agnieszka.kk witaj

nika jeszcze wielu rocznic i spełnienia marzen :)

Marylko dwa dni to nie jest duzo...Nie jest zle. Ja pamietam zanim bylam na anty to mi sie czesto @ przesuwala o pare dni. Wiem ze jestes zla Kochana ale im szybsza @ tym szybsze znowu staranka :) Tylko jak masz jasne gatki to do bani....Moze zawsze pare dni przed nos ze soba jakies zabezpieczenie.

Witam :-):-)

Nika- wszystkiego najlepszego Słonko :**

Marylka- to wredna @@:wściekła/y::wściekła/y:
po co w ogóle przyłaziła:angry::angry:
Tulę :**
Ja jeszcze kilka dni do @ ale już wiem, że przylezie- jakoś tak czuję... Nawet nie wiem czy jest sens testowania...

Właśnie wróciliśmy ze szpitala mimo, że K. już wczoraj wyszedł musieliśmy dziś jeszcze podjechać:tak:
Wszystko jest dobrze z czego bardzo się cieszę:tak::-)

Idę walnąć drugą kawę, bo spać mi się chce niesamowicie:dry:
Na nic nie mam weny:baffled:

Ostatnia edycja:
tak i wabi się Cezar. Słodkie sa te psiaki ale i wymagające i bardzo się brudzą.
Moja siostra kupiła Samojeda i on dopiero się brudzi .. mój to przynajmniej mały jest.
A terierka kupiliśmy bez papierów.

woooooooooooooooooow!!!!!!!! ja jestem zakochana w westikach i samojedach!!!!!!! (poza dogiem niemieckim) teraz mamy owczara i jest na dworze, ale jak będziemy myśleć o piesie do domu, to właśnie najprawdopodobniej "zaopatrzymy" się w westika. a samojeda mają nasi znajomi (dżizas, jaki to słodziak) i czasem mamy go na weekendy albo na kilka dni jak gdzieś wyjeżdżają. nasze koty go uwielbiają (zwłaszcza kotka, bo nawet przy nim śpi) a on to wogóle taki kochany jest. przytulaśny, mądry, słucha się i jest grzeczny bardzo. ale tak szczerze to nie zauważyłam, żeby się tak bardzo brudził-> mieliśmy go przez tydzień i nie było potrzeby go myć. ale za to jak się leni okrutnie!! wszystkie nasze podłogi były białe jak u nas był, mimo że codziennie odkurzałam. ale on jest taki kochany, że nawet to bym mu wybaczyła

wogóle to witam się dzisiaj

niewyspana jestem okrutnie, bo noc była koszmarna. najpierw duchota taka, że nie szło wytrzymać. G chrapał jak opętany, obita noga mnie bolała, kociaki sie wściekły i właziły nam do łóżka się bawić. normalnie masakra!! o 3 jeszcze nie spałam.

napisałam to dziś G, a wiecie co on mi na to? że ja się tak wierciłam i mu przeszkadzałam, że się bał że nie zaśnie!!! rany-> po 15 minutach spał już jak zabity. no ale u niego to trwa zwykle 2 minuty, nawet wczoraj po paru minutach mówi, że spać nie może, a ja mu na to "no tak, leżysz w łóżku od 4 minut i jeszcze nie śpisza- koszmar". on to jednak ma mistrzostwo- ja mu spać przeszkadzałam.

marcepanku ja również trzymam za ciebie kciuki. wszystko będzie dobrze- zobaczysz. nie denerwuj się, bo tobie będzie źle. mocno tulam i przesyłam mnóóóóóóóóóóóóóóstwo miłych myśli

ZAPMARTA- no wieczor byl mily-pewnie:tak:a z Domisiem to poprostu zupelnie nagle-nie wiem skad takie zawalone gardlo.....moze przez te sobotnie kąpiele w jeziorze....
AGNIESZKA- witaj:tak:
RENNA- pewnie,ze dobrze ,ze ladne ,ale sama poogladaj to zabaczysz-cięzko sie bedzie zdecydowac co kupic bo wszystko ladniutkie:tak::tak:
MARYLKA- qrcze!!!tule...ja tez znowu dostalam wczesniej bo w 24 dni w czesniej w 18 wiec teraz (od jutra) biore ten Estrofem na regulacje:sorry2:

EWCIA dobrze że K nic nie jest i czuje się dobrze....

AGNIESZKA hejka:-)

MARYLKA dwa dni to jeszcze nie tak źle... Ale musisz coś brać na uregulowanie cykli...

BUNIA cześć i czołem:-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry