reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Brzuch mnie całą noc znów bolał :-(
Tomi jest ze mną do końca miesiąca wiec troszkę odpocznę.

Dobrze, że masz wsparcie z jego strony! Wypoczywaj i staraj się nie denerwować, choć wiem, że to trudne. My tu myślimy o Tobie i ściskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby wszystko było dobrze! :tak: :*:*:*:*

reklama
Witam się i ja:-):-)

U nas dziś gorąc odpuścił i temperatura jest do życia:tak:

MAMA zdrówka dla Domisia...
MARCEPANEK trzymaj się kochana dzielnie... Odpoczywaj...
MARY-BETH no to nieźle pranie wstawiłaś:-D:-D Ale już po zdjęciach więc możesz sobie odpocząć:tak::tak:
MONISIA miłego plażowania...
SOL na pewno dasz radę i się obronisz..
MARYLA standartowo kciuki zaciśnięte&&&&&&&
JAEWA witaj:-) Dawno się nie widziałyśmy....

Witam pozostałe dziewczyny:-):-)

MARCEPANKU- pozwolilam sobie wcz.przekazac dziewczynom wiesci od Ciebie a moj Tomi wstawil Twoja fotke z usg-my tu wsztskie trzymamy &&&&&&&&&&&&&& za fasolcie-Nikolcie:tak:

KATH- no to nie zazdrsze sytuacji w pracy:sorry2::sorry2:

Witaj Nika no faktycznie kope lat zlecialo :p Co tam u Ciebie kochana?

Mary ja kiedys wstawilam pranie ale proszku nie nasypalam :p Tak mam czasami jak nie mysle :p

Nika - witaj! Jak staranka? ;-)

Ja się popisałam z rana z tym praniem! :-D

A u mnie 18 dc i boli mnie brzuch z lewej strony. :errr: Staranka trwają. Testuję za ok. 2 tygodnie...

NIKA- wszystkiego najlepszego na kolejne lata-milosci,szczescie,szacunku i oczywiscie dzidzi kochanej jak najszybciej:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-Dwysylam buziaki dla Was i kwiatki wirtualne!!!!

mamuś widziałam i dziękuje. Mam jeszcze kilka zdjęć usg postaram się wstawić.
Tamto jest dla mnie okropne bo ten krwiak :-( my liczymy ,że się wchłonie. Innej nadziei mieć nie mogę. No i zapomnieć niestety się nie da bo ból przypomina...
Dziękuje wam wszystkim dziewczyny za tyle wsparcia. Ale powiedzcie dlaczego muszę mieć takiego pecha. Najpierw poronienie teraz jak już znów się udało jakieś komplikację. To jest niesprawiedliwe :-( Widzi się jak takie smarkule 15lat ,16lat z brzuchami palą piją i jest super. To nie sprawiedliwe.

Dziewczyny - dzięki za słowa otuchy ale stres zostaje tym bardziej jak zobaczyłam pytania na obronę to zapomniałam jak się nazywam :-D

Sol - współczuję z tą obroną. Ja w tym semestrze dopiero zacznę pisać pracę mgr ale już mam stresa czy uda mi się napisać, czy się obronię... Mam nadzieję, że uda się zrobić brzuszek na obronę, to będę miała luźniej. Tylko autentycznie boję się czy bym nie urodziła. Ja się tak panicznie boję wszelkiego rodzaju odpowiedzi ustnych i wystąpień, że cała chodzę. Ręce mi się trzęsą, serce mam w gardle i nie potrafię wydusić słowa. Moja obrona licencjatu to była porażka - prawie mdlałam komisji - dawali mi wodę i zapomniałam o czym pisałam pracę! Właściwie nic nie powiedziałam, a mi obronili. Ale na mgr nie będzie już tak różowo - no chyba że brzuszek będzie - to będę musiała dawkować sobie stres ;-)

A ja na dokładkę będę się broniła SAMA :-D Bo żaden idiota prócz mnie nie oddał pracy :-D

Nika dolanczam sie do zyczen!!! Wszystkiego naj naj naj Kochana!
xelqp.jpg

Macepanku bedzie dobrze zobaczysz! Wiek i palenie nie ma znaczenia! Jedni maja lekkie ciaze inni musza troche polezec...Wiem ze Ci to nie pomoze ale moja mama ze mna lezala 7 miesiecy w szpitalu i jestem :)
Nie martw sie moze krwiak sie wchalnia i dlatego boli?
Buziam Cie :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marcepanek musisz być dobrej mysli!!!!!!!!!!!!!! Ja jestem pewna ze krwiak sie wchlonie i innej opcji nie biore pod uwage!!!!!!. kochana najwazniejsze jest pozytywne myslenie!!!!!!! Dzidzia tez to czuje!!!!!

A z tym sklepem marylki to moze faktycznie podajcie jakis kontakt do niej :) albo niech sie sama zgłosi moze jakas paczusie sie u niej zamówi :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry