reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorotko pomyslnego rozwiazania zycze i oby to bylo jak najszybciej :)

Marylko my na Tasmanie lecimy, to troche blizej dla nas niz Tanzania :p Tanzania chyba gdzies w Afryce jest :p A Tasmania to wyspa nalezaca do Australii :) Na taka kosztowna wycieczke do Afryki nas nie stac poki co :p
A jak kochana bedziesz te gorseciki znowu kupowala podeslij mi linka :p

reklama
DOROTKO- dziekuje za ~~~~~~~i pamiec o nas -staraczkach:tak:ja tez o Tobie mysle i juz chcialam rano sms'ka pisac,ale sytuacja z Domisiem i zapomnialam...

biore sie za odkurzanie..

Marcepanek kochana jak sie czujesz??? Nie martw sie z fasolka bedzie wszystko dobrze i ten krwiak sie wchlonie tylko lez jak najwiecej Slonce....I nie przemeczaj sie! Nic nie dzwigaj i badz dobrej mysli! Ja trzymam &&&&& za Ciebie!!!

ZIZI,MUSIA,JADZIA,KATH,ZAPMARTA,- co tam u Was
Ja fioła dostaję w pracy. Studenci to jednak potrafią wkurzyć :-/ Choć z drugiej strony im się nie dziwię (sama studiuję w swojej pracy), bo jeśli nie można uzyskać konkretnej informacji to człowieka szlag może trafić :-(
Robię 3 rzeczy na raz i co chwila telefon, bo studenci szukając pomocy dzwonią dosłownie wszędzie.
A ja ich znowu muszę odesłać gdzie indziej :-( Niektórzy nie rozumieją, że ja nie jestem w stanie im pomóc i się wyżywają przez telefon. A ty człowieku musisz być miły! Grrr :-(

Sol - współczuję z tą obroną. Ja w tym semestrze dopiero zacznę pisać pracę mgr ale już mam stresa czy uda mi się napisać, czy się obronię... Mam nadzieję, że uda się zrobić brzuszek na obronę, to będę miała luźniej. Tylko autentycznie boję się czy bym nie urodziła. Ja się tak panicznie boję wszelkiego rodzaju odpowiedzi ustnych i wystąpień, że cała chodzę. Ręce mi się trzęsą, serce mam w gardle i nie potrafię wydusić słowa. Moja obrona licencjatu to była porażka - prawie mdlałam komisji - dawali mi wodę i zapomniałam o czym pisałam pracę! Właściwie nic nie powiedziałam, a mi obronili. Ale na mgr nie będzie już tak różowo - no chyba że brzuszek będzie - to będę musiała dawkować sobie stres ;-)

Hej Marcepanku!
Jak tam samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej! Nie denerwuj się, kochana! Wszystko będzie dobrze! :*:*:* Ściskam Cię!

Dorotko pomyslnego rozwiazania zycze i oby to bylo jak najszybciej :)

Marylko my na Tasmanie lecimy, to troche blizej dla nas niz Tanzania :p Tanzania chyba gdzies w Afryce jest :p A Tasmania to wyspa nalezaca do Australii :) Na taka kosztowna wycieczke do Afryki nas nie stac poki co :p
A jak kochana bedziesz te gorseciki znowu kupowala podeslij mi linka :p
no jak zwykle walnełam literówke i przekreciłam :( a linka pewno mozesz sie juz niedługo spodziewac bo ja w czwartek powinnam dostac @ i zaraz po tym jak sie skończy będzie brała mnie chcica na pewno :)

marcepanek tulam Cie mocno i dużo siły Ci wysyłam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

Marcepanek kochana jak sie czujesz??? Nie martw sie z fasolka bedzie wszystko dobrze i ten krwiak sie wchlonie tylko lez jak najwiecej Slonce....I nie przemeczaj sie! Nic nie dzwigaj i badz dobrej mysli! Ja trzymam &&&&& za Ciebie!!!

Brzuch mnie całą noc znów bolał :-(
Tomi jest ze mną do końca miesiąca wiec troszkę odpocznę.

reklama
Marcepanek jak tyle dziewczyn trzyma za Ciebie &&&& musi byc dobrze :)
Trzymaj sie Kochana i dbaj bardzo o Was...
Ciesze sie ze masz kogos do pomocy, lez jak najczesciej mozesz....
Ja mysle ze te bole brzucha masz tez ze stresu bo sie martwisz Kochana....Ale to nie jest dobre dla Ciebie i dla dzidzi...
Tulam Cie bardzo mocno z drugiej strony polkuli....

Marylko ja praktycznie od skonczenia @ mam chcice caly czas a potem mi przechodzi na pare dni przed @ :p
My to zboczenice jestesmy jedne...ech

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry