reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heja
A ja się witam niedzielnie. weekend zlecial mi jak zwykle szybko eh, to takie dołujące :-:)-( jutro z rana do pracy pobudka aj aj aj

reklama
NAGAPALMA oj tak, to prawda:tak: Ale za to ile radości potem jak taki szkrab dorasta ... :tak:

PYSIA, SOL witajcie ;)

Nie, nie nakręcajcie mnie. @ mi się spoznia, bo mi się rozregulowało po ostatnich ekscesach moich, na fasolinke nie ma szans, bo nie ma żadnych objawów, prócz bóli podbrzusza, pozatym w tym miesiący bzzzzyknelismy się AŻ jeden raz - a wiec cudów ni ma .... :D

Nagapalma - mam już wybrane :):) u Mamci - nasza mama dalej walczy żeby był Ryś , a Maggy - ciężaróweczka ma sie dobrze ......

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry