reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
szczęśliwa - hahahahah jaki kork ze mnie, rzeczywiście na suwaczku ... hahahahha jakaś roztrzepana jestem osttanio wybacz A mamie z całego serducha zyczę Rysia

misia - a ty jakie imionka masz , pochwal się

Wybraliśmy Wojtusia i Karolinka :happy:
Tata Mikusia ma na imię Wojtek a nasza Psiapsióła Karolina także fajnie będzie:-)

Szczęśliwa - nie MYSIA tylko MISIA:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia - ja jeszcze mam problem z drugimi imionami ..... tzn na razie mam Xavier Kuba i Maja Magdalena :) ale może mi sie jeszcze odwidzieć hi hi Sorki za pomyłkę :( wybaczysz??

szczęśliwa - no bo to prawda, zem kork :p Mojej siorce też się odmieniło przed samym porodem
misia- o widze powrót do tradycyjnych imion i bardzo mi się to podoba, nawet się ostatnio nad Michałkiem zastanawiałam, dla dziewczynki Jagoda Róża albo Laura ....

Korku mój :pP:p:p ja mam siostrzeńca Michała - fajne imie :):) oooo i Laura też :)
Misia - ja jak nie byłam jeszcze w ciąży tzn od planowania byłam co miesiąc hi hi tak mi sie wydawało to już miałam wymyślone imiona .... ale sie troche zmieniło :)

Ostatnia edycja:
My dla dziewczynki myśleliśmy jeszcze nad Magdą, Aleksandrą, Zuzia i Wiktorią ale wybralismy Karolinkę. Jeżeli chodzi o chłopca to ja myślałam jeszcze na Kubusiem ale, że mój Misio nie chcial to będzie Wojtus bo też mi się bardzo podoba:-)

reklama
przepraszam za posty pod postami ale strasznie na szybko pisałam. obiecuje poprawę!
ja wyprasowalam 15 koszul (sic!), jeszcze ze 3 i po koszulach. za to ze 40 t-shirtow leży zgniecionych w torbie. szlag by to...
P. zrobil przepyszna kolacje - szpinak surowy z sosem balsamicznym, makaron z sosem szpinakowym z wczorajszych pierogow i makaron z krewetkami (+cebulka, kolendra i jakies inne frykasy). palce lizac!

a w temacie: dla dziewczynki: Iza (mala Izunia, dorosla Izabela), dla chlopca wojtek albo jas albo krzys albo kuba albo szymek albo filip :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry