reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobry wieczór Kochane:-(
WY już się żegnacie a ja dopiero z pracy wróciłam:-(

Mama rozumiem Cię... Zaczęliśmy starania 2 dni temu, ale żyje tym już prawie pół roku. W głowie mnóstwo myśli... A może się udało... a Może ja w ogóle nie jestem płodna przez tą swoją tarczyce... I tak w kółko... Oszaleć można.

ALe jesteśmy tu po to żeby się wspierać.

Co do głównego wątku dzisiaj... straszna rzecz... Nie mam słów po prostu:-:)-:)-(

Ja postanowiłam po ślubie zmienić sobie kolorek włosów:-) Dokładnie baleyage blond:szok:

reklama
monia ja przepraszam za moja ignorancje i ewentualna niedelikatnosc ale.. co cp?

a co do sytuacji Ani... ja proponuje nie oceniac dziadków, ani Ani. Nie chce byc okrutna i nie odmawiam pomocy ale historie znamy tylko z jej relacji i nie wiemy co sie stalo wczesniej, nie znamy tych ludzi, nie maja mozliwosci wypowiedzenia sie tu, wiec bym ich jeszcze nie skalpowala, ze okrutni sa, bo wnuk pod sercem... Ja wiem, ze to okropnie brzmi ale wiele w zyciu dziwnego widzialam, wiele relacji skrzywionych, wielu dobrych ludzi, ktorzy chcieli pomoc a byli wykorzystywani, wplatywani w jakies pokrecone zycie innych ludzi albo po prostu oszukiwani. No i po wielu takich sytuacjach jestem po prostu ostrozna.

i cos czuje, ze gromy sie na mnie posypia...

a bylismy teraz w kinie na insepcji. spodziewalam sie lepszej rozrywki ale i tak przyjemnie :)

sciskam na placek i do jutra!

Dzień dobry ;)
już nie spie i pewnie nie usne ale weekend mam wolny wiec odespie ;)

ból głowy dalej się utrzymuje ale już nie jest taki intensywny.. Kupiłam olejek eukaliptusowy i sobie nim smaruje skronie jak tylko zaczyna mnie cmic ;) na razie działa.

Sol- oby Karola szybko doszła do siebie..

Mary-przykre,ze z praca nie wypalilo ale dobrze,ze nie podpisalas takiej beznadziejnej umowy.

Mama- lekarz i wyniki swoje a Ty i tak zaciazysz ;) nie masz wyjścia :D

czytałam ta straszna historie Ani.. Czy ktos sprawdzal w ogole czy to jest faktycznie ta osoba? Ja wiem,ze kasy nie chce ale towar tez można sprzedać.. Ludzie lubia wykorzystywać tragedie innych..

Zapmarta i maran- niezle nocki macie :( kurcze i jak tu nauczyć takie malenstwo samodzielnego spania? Czuje ze to będzie długa droga dla mnie ale ja wytrwala (raczej) jestem :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczynki. Jak wam dzień mija? Ja zaraz zmykam do pracy i to na 12 godzin :( mam nadzieję, że w pracy ruchu nie będzie ale to jest sobota i pewnie wszystkie kobiety będą się schodzić jak na złość. Jak na razie dobrze się czuję.
Jak myślicie jak ta beta znowu mi nie wyjdzie starać się dalej? To, że myślałam, że będę w ciąży nie było do końca planowane. W przyszłym miesiącu mam ślub i mieszkam razem z narzeczonym. Jak się kochaliśmy to wychodziliśmy z założenia jak będzie to będzie jak nie to nie. Moja mama jak się dowiedziała o 2 kreskach to nie była zachwycona, bo mówi, że mam jeszcze czas... Nie wiem czy teraz się starać czy odpuścić... Miłego dnia dziewczynki

hej neti- hmm.. mama nie musi Ci planowac zycia i mysle, ze dasz sobie rade sama podejmujac decyzje... mamy maja to do siebie, ze sie lubia wtracac tam gdzie to nie jest konieczne.
Nie patrz na innych.. na mame, tate, kolezanki, nas.. tylko rob to co Ty i Twoj przyszly maz uwazacie za sluszne... idz za pragnieniem.. chcesz byc mama? chcesz miec ta odpowiedzialnosc za Wasze dziecko? jestes na to gotowa? od tego momentu Twoje zycie sie zmieni.... a jak bardzo, to juz zalezy od Was :)
jesli czujecie sie na tyle dojrzali i wiecie, ze sobie poradzicie, to sie starajcie o bobasa :) tu kazda dziewczyna Ci powie, ze nie ma piekniejszej rzeczy na swiecie niz bycie matka ;)

Witam sie rześko po nocnej burzy.
Zdjęć z babskiego nie będzie bo aparacik sfiksował i bateryjki nie zadziałały. Ale było świetnie.
Maggy,neti witam
maggy zyczę kochama dnia bez bólu głowy
neti wasze dziecko, wasza decyzja... no chyba, ze masz 16 lat:-D:-D:-DAle jeśli cyfry przy niku to rok urodzenia , możesz od kilki lat decydować za siebie. Przyjmij cenne rady i rób jak Tobie serce dyktuje.
A TERAZ WIADOMOŚĆ DNIA DZIŚ MAM ! DC DZIĘKI ZA &&&&&&&&&:-):eek::-D

witam się weekendowo
Ja nastawiam pranie z firaneczkami, później okna na cacy umyję, firanki wyprasuję i git :-D:-D

Wisieńka - to gratuluję :-D

maggy - no już dzisiaj mówi ze ją nie boli brzuszek ale i tak jej zaraz nasiadówkę zrobię i nigdzie nie wychodzi dzisiaj żeby nerek nie przewiało a pogoda u mnie dzisiaj taka sobie i nawet chłodno jest więc posiedzi na dupce w domu :tak: Pije miodek z cytryną więc powinno odkazić jej ładnie od środka.

pysia - że też Ci się chce okna myć :-D Też miałam umyć ale mam lenia :-p

Z mojego dziecka zrobiło się coś gorszego niż mamut. Teraz chodzi sisi tylko z mamą, tylko mama może zrobić piciu, tylko mama może nakarmić, mama przytula, tam gdzie mama tam i Karola - nie wiem co jej się stało :no: Spadam się ubrać bo mam katar jak pieron :-( Ehh ta pogoda :-(

reklama
Witam sie wekenndowo!!!!!! U nas dzisiaj marna pogoda i od rana brak veny na cokolwiek!!!!!! A na dodatek jeszcze odwolali mi wizyte u ginka. To chyba jakies fatum!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry