reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka - w piątek test zrobię dla pewności, ale objawów zero jakichkolwiek :no:
nie wiem czemu nie chce się wiadomość odczytać:-( może Ty mi wyślij swoje namiary i może ja będę mogla odczytać???:confused:

reklama
przeczytałam cały temat uff :)
dziewczyny nic nie piszecie czy i kiedy wybieracie się do ginekologa przed staraniami
ja w pt mam morfologię badanie moczu i sprawdzą mi różyczkę i toksoplazmozę
a jak u Was?kiedy na badania?
trzymam kciuki:-)

Agnieszka - poszło zaproszonko ;) i oczywiście jak zrobię test to dam znać :)

Linus! witaj :) ja czekam na @ a po tym idę do gina żeby porobić badania :)

przeczytałam cały temat uff :)
dziewczyny nic nie piszecie czy i kiedy wybieracie się do ginekologa przed staraniami
ja w pt mam morfologię badanie moczu i sprawdzą mi różyczkę i toksoplazmozę
a jak u Was?kiedy na badania?
trzymam kciuki:-)

Witaj!
Tez planuejsz dzidzke na 2011? kiedy chcialabys zaczac starania? ja robie przed tylko badania ogolne, podstawowe. krew mocz itp
juz mam 1 dziecko i wiem, ze nie mam przeciwcial tosmo. wiec co miesiac bede w ciazy robic pobieranie krwi. no chyba ze jeszcze gin cos zaleci w zwiazku z pierwsza ciaza. cukier pewnie... bo mialam cukrzyce ciazowa ale to wyjdzie w ciazy glownie, bo przed moge byc ciut wyzszy i bedzie ok, a w ciazy znowu wyjdzie problem...

witam
chciałam dołączyć do listy mam 2011 :)
chcemy zacząć starania w maju lub czerwcu
jestem po pierwszej wizycie u ginekologa w piątek robię badania, kwas foliowy zakupiony no i czytam czytam czytam :)
pozdrawiam wszystkie przyszłe staraczki

aaa... to juz wszystko wiem Linus :)

Ja wróciłam ze szkoły happy bo miałam 2 kolokwia i oba zaliczone :D
A dzis nauka na kolejne 2 :(

A co do @ to nadal nie ma :/ ale nie cieszę się zbytnio, bo w czerwcu przed sesją też tak mi sie spóźnił ze stresu chyba :(

gratulacje!!! ja dzisiaj pisze kolejne zaliczenie, wlasnie sie zbieram i cos mi nie wychodzi... mialam oddac dzis, trudno oddam jutro wieczorem
apozniej 2 egzamy w piatek i jedno zlaiczenie do oddania w nastepnym tyh (- nie mam materialu, nigdy mnie nie bylo na tcyh zajeciach!!!) i osttani egzamin 21... a 22 wyjazd na 4 dniowy weekend, odpoczynek i dogadzanie sobie!!!!!!!!!!!!
Laaaaaaaaaa... juz nie moge sie doczekac, byle to miec tylko za soba. W 2 sem. nie mam zajec w ogole, tylko pisanie pracy+ obrona i moze uda sie miec w czerwcu dyplom :)))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Linus : witam kolejną staraczke na naszym forum :-), ja zaczynam starania dopiero w styczniu 2011 ale podobnie jak josephine nie moge sie już doczekać. Badań na razie nie robie żadnych bo to za szybko ale jestem w trakcie szczepienia na żółtaczke - niby nie trzeba ale wole nie ryzykować przy ewentualnej cesarce , w sobote ide na przeglkąd do gina i powiem mu o moich planach, ciekawe czy coś już zaleci :confused:może witaminki:confused:

josephine: ubranka są cudne, poprostu boskie życzę Ci księżniczki w przyszłym roku :):tak:, to niesamowite kolejne podobieństwo ja mam 163 cm :tak: i podobnie jak ty zawsze byłam bardzo szupła jak patyk, no ale pod koniec liceum zaczełam jeść z męzulkiem - w tedy chłopakiem wieczorem chipsy i pizze i zapiekanki i spagetti no i tak jakoś mi się przytyło i ciągle sie mnie ktoś pyta czy jestem w ciąży - wkurzają mnie już tym bo nawet jak mówie że nie to i tak mi wpierają że tak albo że widzieli mnie jak chodziłam w ciazy , no ale co ja moge. tak z 3 kilo bym chciała jeszcze schudnąć i będzie ok - mam rok powinno starczyć :-);-)

Linus : witam kolejną staraczke na naszym forum :-), ja zaczynam starania dopiero w styczniu 2011 ale podobnie jak josephine nie moge sie już doczekać. Badań na razie nie robie żadnych bo to za szybko ale jestem w trakcie szczepienia na żółtaczke - niby nie trzeba ale wole nie ryzykować przy ewentualnej cesarce , w sobote ide na przeglkąd do gina i powiem mu o moich planach, ciekawe czy coś już zaleci :confused:może witaminki:confused:

josephine: ubranka są cudne, poprostu boskie życzę Ci księżniczki w przyszłym roku :):tak:, to niesamowite kolejne podobieństwo ja mam 163 cm :tak: i podobnie jak ty zawsze byłam bardzo szupła jak patyk, no ale pod koniec liceum zaczełam jeść z męzulkiem - w tedy chłopakiem wieczorem chipsy i pizze i zapiekanki i spagetti no i tak jakoś mi się przytyło i ciągle sie mnie ktoś pyta czy jestem w ciąży - wkurzają mnie już tym bo nawet jak mówie że nie to i tak mi wpierają że tak albo że widzieli mnie jak chodziłam w ciazy , no ale co ja moge. tak z 3 kilo bym chciała jeszcze schudnąć i będzie ok - mam rok powinno starczyć :-);-)

dziekuje mariolka :) przerazilas mnie ta zoltaczka... ja nie robilam szczepienia , bo moga po niej jakies choroby wystapic (nie znam nazwy polskiej, ale to b.powazne...). nie, no chyba cesarki nie bedzie, co? ojjjj... stresik :) ja mialam ryzyko cesarki, przez te moje wlasnie waskie biodra, w ogole gin sie dziwil gdzie ja dzieciaka miescilam. Biodra jak u 10 letniego chlopca, 46kg... w ciazy przytylam 7,5kg, a synus wazyl 3,5 :) w sumie jak na poczatku mi mowili, ze moze byc cesarka, to sie nawet cieszylam, bo zastanawialam sie nad cesarka na zyczenie. ale pozniej jednak chcialam naturalnie i sie udalo...:)

witaminiki to koniecznie i kwasik f. !
ty a ludziom jak nastepny raz ci sie zapytaja czy jestes w ciazy, to powiedz ze taaak! caly czas, od tamtego czasu :) od 2 lat jeszcze nie urodzilas :) sie zamkna :)

Witajcie!

ostatnio tak zabiegana byłam ze nie miałam czasu wpasc-ale jestem teraz...poczytałam, ale padam na nosek wiec ide spac!

do niedługo!

lovely dzięki za zaproszenie:)zaakceptowane:)
kiedy wybierasz się do gina?
modroklejka szkoda że tak rzadko do nas zaglądasz,dobranoc:)
linus Ja jak na razie oczyszczam organizm po tabletkach,oficjalne staranka planowane są na wakacje a do ginekologa idę za około 2 miesiące,dopiero jak będę w Polsce i tam chcę porobic sobie prywatnie wszystkie potrzebne badania aby podczas staranek byc już spokojniejsza:)
Daj znac w piątek jak było na badaniu i co Ci powiedzieli?
3 mam ckiukasy,powodzenia:)
maryla nie przejmuj się pytaniami ludzi,niech się pytają i niech gadają,uzbrój się w cierpliwośc a nie długo będzie Ci to wynagrodzone:)

mój M już śpi,mały jeszcze biega...ahh muszę się ruszyc i iśc umyc smyka :blink:

reklama
lovely zrob juz ten tescik... bo ja juz nie wytrzymuje hehehe
Dziewczyny ale tak na serio chcialybyscie byc modelkami? mnie ten swiat zupelnie nie pociagal, moze dlatego ze mam pare kolezanek, ktore ten swiat wciagnal... mialy marzenia cos tam podzialaly ale nic wielkiego ,bysmy o nich slyszaly, bardzo trudno sie przebic, no i konkurencja 14-16latek ;)
agnieszka.kk ty masz ta prace fajna, znowu masz wolne suuuper
Linus witaj

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry