reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marta, nika, agnieszka dziękuję za życzonka.
Ja padam, ale mężuś jeszcze imprezuje z rodzinką to ja chwilę na bb posiedzę.

reklama
Należy się wam :tak: Trzeba korzystać:)
A gdzie wyruszacie na urlop?

Hope witaj:)

AGNIESZKA jedziemy do PL - mamy trochę spraw do załatwienia ale myślę że nam się uda wyrwać połazić po górach... Ale sam wyjazd do Pl cieszy więc już się nie możemy doczekać a zwłaszcza Pati...

HOPE hej:-)

hej
jednak nie powstrzymalam sie :) musialam zajrzec choc na chwile

kinga : najlepszego z okazji urodzinek :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a fotki juz widzialam :) super!

aaa Kinga - wszystkiego najlepszego!!! i spelnienia marzen :)
urodziny_07.jpg

OK, uciekam spac bo jutro do pracy trzeba wstac... niestety...

slodkich snow!!! :)

JOSEPHINE to jest uzależnienie:-D:-D:-D

MARGOLCIA MAGGY dobranoc:-)

Reszta dziewczyn dobranoc i pchły na noc...

Ostatnia edycja:
Hej dziewuchy , my wrócilismy dopiero i padam,ze zmeczenia więc wleciałam tylko na chwilke. Weekend mimo torpedowania hormonami uwazam za udany. W większości dworek. Martwię się ta powodzią w Bogatyni bo mam z tamtych okolic kolezankę i jej telefon nie odpowiada.:-(
Margolcia, Zapmarta, Bunia, Kinga Wszystkiego naj z samej miłości i spełnienia marzeń rocznicowych i urodzinowych:-D
Mama nie wziełam komórki słuzbowej a pisałaś na nią a teraz nie chcę odpisywać bo może tentegens z Tomem. Jutro zadzwonię kochana Buziole i czuj się wyszczypana:rofl2:
Mloda super, ze mi kupiłaś, zobaczymy się pewnie w tygodniu.
Ja oczywiście @ nie mam bo skąd i po co. Za to ciągle jestem głodna i mnie to wkurza.
Mam nadzieję, ze franca przylezie.Dziś 34 Dc.Brzuch nie boli.Jutro rano zmierze orientacyjnie tempkę może cos podpowie.

Witam Was Dziewczęta :-) Zaglądałam do Was jakiś czas temu, ale nie mogłam nadążyć za Wami :-( I nie wiem czy mi się to uda :-(
Dołączam do Was :-) Dzisiaj Razem z Moim Szczęściem podjęliśmy decyzję, że we wrześniu zaraz po ślubie zaczynamy starania o Nasze Maleństwo :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry