reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny!

Przepraszam Was, że tak zamilkłam, ale miałam w pracy taki młyn, że hoho! A potem musiałam szybko lecieć na tę rozmowę ws. pracy, wiec już się nie mogłam ponownie zalogować i Wam poodpisywać...

Dostałam tę pracę!!! :-):-):-)
Niby nie cały etat ale zawsze coś i nowe doświadczenie! :-):-):-)

Teraz papu i będę Was, kochane moje, nadrabiać! Widziałam już, że jest Wisieńka i Mlodam, więc się witam! :-)

Heloł Krakowianka, Monisia, Mamusia, Pysia! Dobrze dzionek mija?

Ostatnia edycja:
reklama
witam :)

monisia- sliczna masz corcie .... i juz wiem po kim ma urode :)

kalamandyna- dostalam kartke!!! bardzo dziekuje :D a brzuszek moja droga to ja mam od samego poczatku :)

mary-beth- moje GRATULACJE!!!!! nie wazne czy pol czy nie...ale wazne, ze ja masz :)

wrocilam z pracy.. jestem wykonczona ale szczesliwa.. bo jeszcze tylko jutro i..... WEEKEND :D

Cześć Maggy i Maran-atha! :-) Dzięki, dziewczyny! A jak Wasze brzuszki, kochane? :-)

U mnie 33 dc i @ ni ma... Ale przylezie, coś czuję... :eek::baffled:

u mnie brzuch a nie brzuszek :) wszyscy sie dziwia, ze "juz" tak wygladam... zaraz wstawie fotke.. :)

mary a moze jednak nie przyjdzie...
u mnie brzucha jeszcze ciazowego nie widac, poki co moznaby dopatrzyc sie tylko ciazy spozywczej hehe...

chyba bedzie widac, ze jest :)

maran-tha - ja tak naprawde nie jem duzo... waga najpierw spadla z 55 na 53 teraz mi sie waha miedzy 54-55, wiec nie przytylam.... tylko mnie tak "wywalilo " :)

Załączniki

• DSCF1942.jpg
    DSCF1942.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
monisia u mnie nie ma reklam ;-) za wczesnie jeszcze, czekam do 1 @.
Wisienka chyba masz racje, bo jakas posucha dzisiaj.
witaj maran i pozostałe kobitki. ja narazie brykam do mężusia, wreszcie wrócił :-)
magyy laska z ciebie. ale na 9 tydzien to nie wygladasz :-p
ja w 10 tygodniu to mialam taki jak przed :sorry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry