reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JESTEM BYLAM PO Zuze..
MLODAM- ;-);-);-);-) a wiesz ,ze nam robia droge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mamy juz asfalt:tak::-D:-Dnastapnym razem jak przyjedziesz to juz bedziesz jechala jak w miescie:-D:-D:-D:-D:-Djeszcze nam tu rondo walną:tak::rofl2::rofl2:

WISIEŃKA- cześć kochana-no to ogolnie wiesz o czym pisalysmy-watek erotyczny i jak juz ktoras to pisala chyba Hope trzeba zrobis dopisek w temacie ,ze od 18 lat
fajnie,ze humorek lepsze-super!!!i testy zakupione wiec pozazdroscic ja mam 1:sorry:

Heja!
:-D:-D:-D
Chciałam się pochwalić, że dostałam @ ale fajnie, bo myślalam że czekanie potrwa dlużej

Mama ciumki. Właśnie myślałam co tak zniknęłaś. Humorek się poprawił i mam nadzieję, ze zostanie. A jak tam wczorajsze "oglądanie reklam " z Tomem po meczu:-p

Cześć Dziewczyny Kochane! :D

Co nowego słychać? Wczoraj tylko zaglądnęłam, próbowałam podgonić, co pisałyście, ale nie wyrobiłam... ;)

My się powoli zbieramy do pakowania - jutro wracamy do domu.

Brzuch mnie nadal pobolewa, no ale jak mnie to zaczyna niepokoić, to po prostu biorę nospę. :] Oczywiście najrzadziej jak się da. Dziś czuję lekki uścisk pod lewą stroną dolnej części żeber. o_O

Ciepło o Was wszystkich myślę. :) No i też bym się chętnie "przywitała" na naszej-klasie, więc jak któraś z Was chce mnie "poznać" - to ślicznie proszę o PW. :)

Wisieńka - trzymam kciuki za @!

WISIEŃKA- Qrcze nie bylo reklam bo jednak kolega odwolal i Tomi poszedl na siatke i nic z tego wrocil po 23 nawet sie nie przebudzilam tak spalam a rano zaspalam i juz Go nie bylo ,ale zaraz wraca to posadze dzieci przed naszym filmem z wesela a my na gore bo obawiam sie ,ze do 20 nie wytrzmam......

PYSIA- cześć piekności!!!!!!!fajnie,ze @ juz przyszla-czyli teraz nowy cykl,nowe nadzieje!!

reklama
KRAKOWIANKA- cześć kochana-jak trzeba bierz no-spe i sie nie stresuj;-)masz PW:tak:

mlodam- WIEM JUZ WIEM SKAD ZAPRO:):)))) no i nie pogadasz-teraz pewnie beda nam tu jezdzic 60 na godz.i ze spacerow nici...tak zle i tak nie dobrze....

MONISIA- to ja nie wiemdzialam ,ze nie wiesz o Krakowiance-tak,tak,Ona tez bedzie mamą!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry