reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Iwonko - niestety nie :( usg mam dopiero 15 września :( i mam nadzieje ze sie wtedy dowiem :):)
Aaaaa i nasza Agunia kochana przyśpieszyła staranka wiec trzymamy kciuki zeby została mamcią w 2011 roku :)

pysia- ja bym jeszcze odczekala i jak do 2-3 dni nie przyjdzie @ zrobila ponownie test...

Iwonka- witaj! faktycznie Cie dlugo nie bylo :) najwazniejsze, ze z facetem jest ok.. a tesciowa to wiesz :) jak to moja mama mowi- tesciowa jest dobra, jak jest 2 metry pod ziemia :D
a tak powaznie, to niestety niektore kobiety nie potrafia wyluzowac, tylko mlodym wlaza w ich wlasne zycie z buciorami... ech...

mama- no mam nadzieje, ze moje informacje za te 9 dni beda dobre :)
a Ty dalej malujesz?? szalona :D podziwiam Cie, naprawde ;)

ok, ja uciekam spac.. oczy mi sie same zamykaja, a kregoslup powoli odmawia posluszenstwa...
buziaki dla Was i slodkich snow :)

Iwonka wybacz ale Ja nie pamiętam wszystkiego :zawstydzona/y: streszczenia nie są moją mocną stroną,jestem w nich kiepska.Zaglądam na bb i czytam ale pamięć zawodzi.Może ktoś inny napisze skrót wybacz ;-)

Iwonka no no fajnie byłoby gdyby z własnym mieszkankiem się udało i dobrze że z facetem się ułożyło :tak:

Maggy dobranoc:)

Maggy dobranoc kochana ale sie usmiałam dobre z ta tesciowa
niech sobie zyje i ma da zyc :p

Agnieszko pewnie dowiem sie w trakcie :) a jak tam u Ciebie tez tak pada ostanio jak u mnie?? :(
Aguś no to jak narazie niespodzianka będzie a szykujesz juz wyprawke??

Iwonka u mnie ok:))
Pogoda jest taka średnia ale nawet mi pasuje,mało słońca,ciepło i czasami pada.
Mam nadzieję że uda mi się zostać mamą 2011,od stycznia zaczynamy działać.

A u Ciebie widzę dużo pracy,zwolnij kobieto bo się przerobisz i całkiem o nas zapomnisz:))

Iwonko niooo niespodzianka na pewno bedzie :):):) narazie czekam co bedzie mam już ubranka w domku wózek u znajomych i łóżeczko też bo nie wolno w domku niby takich rzeczy mieć :) a co do reszty to mam jeszcze troche czasu :):)

Agnieszko trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja jeszcze taki hardkor bede miala przez 2 miesiace a jak dostane umowe na czas nie okreslony to wtedy zrezugnuje z tej drugiej
Agus ja tylko słyszałam ze wozka nie mozna miec przed porodem a o lozeczku nic nie wiedzialam

Maggy no nie wiem w końcu ale skoro już teraz dziś nie było drugiej krechy to nie wiem ;[ a @ jak nie przyjdzie to może być tak że organizm oszalal po anty....dzis mam 30d.c
Szczęśliwa nie mów, że wierzysz w takie brednie? :szok::szok::szok: Ja tam nie wierze w takie cos, że np tak jak Ty piszesz, że nie można mieć w domu rzeczy dla maleństwa. Słyszalam tez o tym, że w ogóle nie wolno nic kupowac dla dziecka przed porodem. Co niby mialo by to mieć to zdrowia dzidziusia? To nie ma różnicy. A że to pewnie w kilku przypadkach się sprawdzilo to i niektórzy wierzą, a ja nie jestem przesądna. :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agnieszko trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja jeszcze taki hardkor bede miala przez 2 miesiace a jak dostane umowe na czas nie okreslony to wtedy zrezugnuje z tej drugiej

Iwonka dziękuję za kciukasy i &&& :))
Mam nadzieję że szybko dostaniesz umowę i wszystko pójdzie po Twojej myśli:))

Pysia a może idź na betę i się wszystko wyjaśni.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry