reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonko to trzymam kciuki za umowę :):):)
Agunia - a ty zostaniesz mamcią w 2011 na pewno i ciocią :):):)
Ja tak w ogóle w głębi czuje ze urodze w tym roku a nie w Nowy Rok nie wiem czemu ale tak mam :)

reklama
Mamusia - mieszkanie fajne, bardziej dom w sumie. :-) Trochę drogie, więc nie nastawiamy sie na nie.
Przepraszam Was, że tak z doskoku piszę, ale mamy tu ciągle zamieszanie z porządkami itd... :baffled:

Ściskam Was i lecę spać. Buziaki!

Agusia beta? brrr... boję się ;] Zobaczymy co czas pokaże ale skoro dziś nie wyszla druga krecha to chyba coś znaczy. No ale skoro na tym ostatnim teście widzieliśmy ledwo widoczną krechę drugą, a dziś jak patrzyłam to już nie widzialam. eh sama nie wiem... Może zatestuję za parę dni. Moje testy mają Czułość (20 mlU/ml) hCG t chyba dobre hy?

Ciocią zostanę na pewno wiem wiem...i jestem z tego mega szczęśliwa.

I powiem wam że Ja też nie wierzę w te przesądy o wczesnym kupowaniu rzeczy dla dziecka.Ja kupowała już w połowie ciąży i łóżeczko w domu też miałam szybko tylko wózek kupiłam jak urodziłam no i dziecko zdrowiutkie się urodziło.
A przy drugiej ciąży jak się uda to oczywiście nie będę przesadzać z wczesnym kupowaniem ale na pewno wiele rzeczy kupię już w drugim trymestrze:)

Agusia mi się zawsze smiać chce, bo mam koleżankę w pracy co mówila że jej się zepsulo auto, a bo kupila i jej ludzie zazdroszcza no a zapomniala przywiesic czerwonej wstążki przy aucie żeby odgonić zły urok :D
albo że jak będę mieć dziecko to też żebym wstążkę przywiązała dziecku :-D:-D:-D i inne takie... albo pomidory jej się nie udaly. I z powagą w głosie mówi:"ale wiem czemu!! ...... zapomniałam powiesić czerwonej wstążki i sąsiad popatrzył na nie i rzucił zly urok" :-D:-D:-D także wesoło mamy jak jej się posłucha trochę :rofl2::rofl2::rofl2:

Iwonko a ja bym chyba wolala uniknąc badania krwi bo jak się nie udało.... a coś czuję, że chyba jednak się nie udalo... Ja też wyprawkę kupie na pewno przed narodzinami, a łóżeczko już mam zaklepane i wanienkę po dzieciach siostry. No i wózeczek po porodzie :0

Ja co prawda miałam przywieszoną czerwoną wstążeczkę z Bozią nad główką dziecka w wózku bo teściowa sobie zażyczyła więc spoko.

Każdy robi jak uważa.

No a koleżanka chyba z lekka przesadza :-/

...uciekam :)

reklama
Agunia - ja też nie wierze .... ale moi rodzice bardzo :( ...łobuzy jedne :):) ..... jeszcze niedługo kumpela przywiezie mi fotelik samochodowy który może też służyć jako taka kołyska mała :):)
dziewczynki ja zmykam póki mi sie ziewa bo te bezsenne noce mnie wykończą śpie po 3 ,4 godziny w nocy :( .....buziaczki dla was kochane :*:*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry