reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
weszłam na chwile i tu taka fajna wiadomość:-)

Krakowianka gratuluję :-)

sergevna pierścionek sliczny:tak:
kalamandyna witaj po urlopie:-)

Hope trzymam kciuki za fasolkę &&&&&&&&&&&
Ja zmykam zaraz spać coś zmęczona jestem:sorry: a nic w sumie dzisiaj nie robiłam
Zosia ma katar i jeszcze wieczorem temp.skoczyła na 38,5 Więc mogę mieć nieciekawą nockę

witam się niedzielnie ;]
Kreski drugiej nie ma. Robiłam dziś teścior i nie ma drugiej krechy, nie wiem ale patrzylam z Moim parę dni temu i krecha byla ledwo widoczna na poprzednim teście, a dziś już jej na tym teście nie widzę więc nie wiem :(

Krakowianka - baaardzo się cieszę z Twojego powodu! :tak::tak: Banan na buźce dziś! :-):-) Odpoczywaj i nic się nie martw, niczym nie przejmuj! :-) Dużo zdrówka dla dzidzi!
Mamusia - to, co mieliśmy pomalować teraz, to pomalowane, ale zostało nam jeszcze trochę roboty an później. A dziś oglądaliśmy mieszkanie. :-)
Maggy - kurczę, no mam nadzieję, że karteczka jutro dolezie! :tak: Wysłałam już sporo dni temu. No, ale czasem to trwa... :eek:

U mnie 29 dc, piersi bolą jak w poprzednim cyklu, wiec pewnie jednak @ znów lezie... :no::crazy:

Witam Was wszsytkie wieczornie!

szczesliwa- super, ze dzionek udany :) nie pozwol, zeby ktokolwiek go zepsul... olej dziada i tyle.. Jestes wspaniala kobieta i bedziesz cudowna pelna ciepla mama :)

mama-
super,ze wypoczeliscie :) a teraz piwkowanie :) faaaajnie

no niestety do pracy trzeba isc.. zastanawiam sie jak dlugo jeszcze pochodze, bo brzuszek juz duzy jest..a ja mam prace siedzaca... wiec.. pewnie max. 2-3 m-ce jesli w ogole.. i pojde na zwolnienie.. zobaczymy...

mary- beth- dojdzie dojdzie.. Malta to maly kraj :D hihihihi wiec na pewno sie nie zgubi ;)

pysia- a to dziwne, faktycznie... a Ty kiedy @ powinnas dostac? sorki, ale juz zapomnialam, a wiem, ze sie ostatnio o to samo pytalam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAGGY- pamietaj ,ze wygoda dzidzi jest najwazniejsza i jesli bedziesz miala taka mozliwość to idz i na nic sie nie ogladaj;-)
SZCZESLIWA- pusto-tak jest zawsze w niedziele:tak:
PYSKA- wiesz co??nie ladnie!!!my tu czekam na info od Ciebie a Ty sie cala sobote nie odzywasz-powtarzalas test????????????:rofl2:
MARY-BETH- no czesc slodziaku!!!!!! i jak mieszkanko???????????????

MARY- fajnie,ze wlecialas na chwilke-zdrowka dla Zosi i sil dla Ciebie!!

Maggy - nie pozwole :):) ale wiesz co mnie rozwaliło myślał ze przyjdzie z jakimiś badylami bo ten bukiet był straszny i ja mu zaraz sie rzucę na szyje ..... dziekuje za komplemencik :* ....
Pysia - nio właśnie całą sobote nas przetrzymałaś łobuzie .....

szczesliwa- nie znamy sie osobiscie, ale z tego co widze, to taka wlasnie jestes ;) a ten Twoj byly to mi przypomina mojego bylego.. tez przepraszal i przychodzil z kwiatami.. debil.. ech..
szkoda naszych nerwow kochana.. gleboki oddech i glowa do gory! teraz bedzie tylko lepiej :)

mama- no wlasnie wiem.. i jak tylko poczuje, ze nie dam rady, to ide na zwolnienie.. dzidzius jest najwazniejszy ;)
10 sierpnia ide do gina ..tym razem do samego ordynatora, wiec.. zobaczymy co On ciekawego powie.. mam przyniesc mocz do badania i cos tam beda sprawdzac dodatkowo, pewnie pobiora krew, zeby sprawdzic cukier... bo On strasznie wrazliwy podobno na cukier w ciazy :) no i sie ciesze, bo wreszcie facet ... a wiadomo faceci bardziej wyczuleni na bol ;)

reklama
Maggy, mama, szcześliwa wcale Was nie przetrzymywałam :-:)-( ponieważ wczoraj bylam dead i zanim się zwleklam z łózka a spałam bardzo długo, głowa bolala itp była już 12ta, godzinka przygotowań i na wesele. A testowalam dziś drugi raz. Nie wiem co jest ale na poprzednim teście no widzialam ledwo widoczną drugą kreskę no a na tym dzisiejszym już nie. I nawet na tym pierwszym mężulkowi pokazałam i aż się cieszyl, mial łzy w oczach, że jest kreska ledwo widoczna, a dziś już zalamka. Może z testem coś nie tak albo ze mną. Okres teraz powinnam dostac a jako że miesiąc temu odstawiłam anty to nie wiem kiedy laskawie do mnie @ przyjdzie czy może jednak nie przyjdzie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry