reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie wieczornie mierzylam tempke kolo 15stej noi mialam 37,2 skoczyla ale wiecie jakie jaja ...plamie to znaczy lezie wredota@@@@@@@@@@@@@@@@ niech to nigdy nie bede mama!!!

Palissa może zrób test co? Tak dla pewności... wiele kobiet plami będąc w ciąży, nawet do 3,4 miesiąca, mają taką niby miesiączkę. Lepiej absolutnie wykluczyć niż zaszkodzić sobie czy dzieciątku jeśli by było :-)

A mnie dzisiaj cały dzień pobolewa podbrzusze i krzyż :-( Już mam dosyć. Nie dość, że biust mnie gniecie, to jeszcze tam...

Witam wieczorową porą tak przy okazji :-)

reklama
witam się i pozdrawiam wszystkie staraczki i zaciążone.

i tradycyjnie poczytałam i padam na pyszczek. Dobranocki :))

mama zdjęcia fajne naprawdę! super że urlop nad morzem udany:) ładnie wyglądasz i na pewno nie dałabym ci tyle lat co masz! ;)
Sol 3mam kciuki za was lalka... &&&& życzę aby wszystko było okej! buziak
Aga fajne fotki z gór

pozdrawiam was moje koleżanki
które jeszcze mnie pamietają ;) :*
U mnie okej!!!

co niektóre zdjęcia z moich wakacji rodzinnych dodałam na NK :) kto mnie ma może śmiało zobaczyć. Jeszcze nad morze bedziemy jechać....

a ja dziś znowu jakaś nerwowa jestem... to też wina zmęczenia psychicznego... POTRZEBUJE URLOPUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Już męża opierniczyłam ze 3 razy dziś i wszystko mnie wkurza na maksa... ehhhhhh mnie to chyba izolować trzeba od społeczeństwa...

agnieszka we wrześniu do Polski na 2 tygodnie jedziemy... ale do września to ja chyba zwariuje...

dobrej nocki wszystkim :*

Witam sie porannie:-D

Wczoraj juz nie zagladalam bo zeszlo mi troche na wieczornym sprzataniu mieszkania. Moze z Wami dzisiaj troszke posiedze bo S wraca dopiero jutro:-( Puscil mi SMSa dzisiaj rano ze mu jeden samolot odwolali i ma wylot opozniony o 2 godziny a ze sie przesiadac by mial praktycznie z samolotu na samolot to nie zdazy na ten do Sydney...No i tak bedzie jutro rano:-(

Mama super wygladasz na fotce! Mloda laseczka z Ciebie!:tak:Szczuplutka, zgrabniutka :)
Dzieciaczki masz slodkie :) Trzymam kciuki w tym miesiacu za Ciebie zeby Ci sie udalo!!!

Agnieszka zdjecia super! Troche sie znam na tym bo moj S to zapalony fotograf :)
Piekne to zdjecie z gorami :)

Sol przykro mi ze bedziesz musiala isc do szpitala....ale moze jednak nie? Mysle ze lepiej zebys poszla i polezala pare dni niz by sie mialo cos nieoczekiwanego zdarzyc. Musisz dbac o siebie i dzieciatko:tak:

Maggy Kochana wysalam Ci PW i mam nadzieje ze nie za pozno? Wybacz ale ja czasami mam spozniony zaplon:zawstydzona/y: Jak sie czujesz? Czytalam ze znowu buszowalas po sklepach :-)

Maran Ty to szczesciara jestes bo do Polski masz blisko a co ja mam powiedziec? Z reguly jezdzimy raz na 2 lata, czasami co rok ale to juz rzadziej. Nie martw sie ten czas szybko zleci i juz za troche bedziesz na wakacjach:tak:

Co do wagi ...Ja tez jestem drobna bo mam 54 czasami 55 kg przy wzroscie 168 cm ale to u nas rodzinne. Moge jesc i jesc i tluszcz mi rosnie tylko na brzuchu nigdzie indziej i glupio to czasami wyglada :wściekła/y::-D

Ja poki co spadam pod prysznic i jakies sniadanie by sie przydalo....:tak:
Chcialam wypic kawe ale jakos mnie odrzuca. Do potem :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jaewa - pewnie racja - ale wiesz - w domu małe dziecko i mąż z małą a ja sama w szpitalu kota dostanę :-(

Szczęśliwa to powiem Ci taką jedną rzecz jak moja siorka rodziła i o kopniakach:
Miała już przenoszoną ciążę więc leżała w szpitalu. Siedziała z mężem na fotelach na korytarzu i w pewnym momencie drze się na cały korytarz "Jak mnie jeszcze raz kó...a kopniesz to Ci oddam!!!" Na korytarz wyleciało dwóch lekarzy z dyżurki i dwie położne i już z pięściami na męża ale patrzą na moją siostrę a ona się śmieje przez łzy :-D Okazało się że córcia tak jej przyrżnęła w kręgosłup :-D Lekarze i położne mieli potem niezłą polewkę :-D

A my nie śpimy od 7 bo moja mama już pojechała do Wawy z siorką :-) A mnie nera lewa boli jak pieron - no już nie ma mnie co kurde boleć :-( Oj coś już mi żal tego doktorka co mnie badać będzie :-p Spadam bo moje dziecię chce płatki mimo że zjadła dwie kanapki z dżemem i danonka :dry: Miłego dnia i do usłyszenia przez mamę :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry