Witam sie porannie
Wczoraj juz nie zagladalam bo zeszlo mi troche na wieczornym sprzataniu mieszkania. Moze z Wami dzisiaj troszke posiedze bo S wraca dopiero jutro:-( Puscil mi SMSa dzisiaj rano ze mu jeden samolot odwolali i ma wylot opozniony o 2 godziny a ze sie przesiadac by mial praktycznie z samolotu na samolot to nie zdazy na ten do Sydney...No i tak bedzie jutro rano:-(
Mama super wygladasz na fotce! Mloda laseczka z Ciebie!
Szczuplutka, zgrabniutka
Dzieciaczki masz slodkie
Trzymam kciuki w tym miesiacu za Ciebie zeby Ci sie udalo!!!
Agnieszka zdjecia super! Troche sie znam na tym bo moj S to zapalony fotograf
Piekne to zdjecie z gorami
Sol przykro mi ze bedziesz musiala isc do szpitala....ale moze jednak nie? Mysle ze lepiej zebys poszla i polezala pare dni niz by sie mialo cos nieoczekiwanego zdarzyc. Musisz dbac o siebie i dzieciatko
Maggy Kochana wysalam Ci PW i mam nadzieje ze nie za pozno? Wybacz ale ja czasami mam spozniony zaplon
Jak sie czujesz? Czytalam ze znowu buszowalas po sklepach :-)
Maran Ty to szczesciara jestes bo do Polski masz blisko a co ja mam powiedziec? Z reguly jezdzimy raz na 2 lata, czasami co rok ale to juz rzadziej. Nie martw sie ten czas szybko zleci i juz za troche bedziesz na wakacjach
Co do wagi ...Ja tez jestem drobna bo mam 54 czasami 55 kg przy wzroscie 168 cm ale to u nas rodzinne. Moge jesc i jesc i tluszcz mi rosnie tylko na brzuchu nigdzie indziej i glupio to czasami wyglada
Ja poki co spadam pod prysznic i jakies sniadanie by sie przydalo....
Chcialam wypic kawe ale jakos mnie odrzuca. Do potem :*