reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol kochana zrobilam ziemniaczki z kotletami z piersi z kurczaka i mizeria (bo akurat mielismy smaka na mizerie;-))
Udanych zakupow zycze:tak: Ta wedlinka kupiona w tym sklepie musi byc pyszna! Tutaj tylko dobra wedline mozna kupic w polskich sklepach...No chyba ze ktos lubi mieso z kangura:-D

reklama
ewcia - nie pogarszaj mi stanu żołądka tym kangurem :sorry: :-p Wczoraj młodzież zadecydowała że za dużo wody mineralnej wypiłam a potem nie smakowała mu bułka :wściekła/y: więc już 3 razy się z kibelkiem przytulałam i to dwa dni z rzędu - no porypało młodego na koniec pierwszego trymestru :no: W sumie pogoda też trochę winna takiemu stanowi rzeczy :-( A z obiadkiem pomysł dobry tylko po ogórka i śmietankę bym wyjść jeszcze musiała :-D A szyneczka super - więcej mięsa niż solanki i konserwantów :-) Tylko ze trzeba iść z samego rana żeby była bo sklepik czynny od 6 to o 10 już prawie nic tam nie ma :-D

A ja mam zonka na jutro :-( Małż o 13 wychodzi do pracy a ja zostanę z robotnikami i Karolą sama :-( Bo moja mama jedzie dzisiaj na wieś i wracają jutro późnym wieczorem. Nie dość że będziemy musiały jakoś razem same sobie dać radę to jeszcze nie wiem jak ja ją uśpię w takim hałasie :-( Ehh... Dobrze ze chociaż do tej 13-stej M będzie z nami :-)

ewcia - nie pogarszaj mi stanu żołądka tym kangurem :sorry: :-p Wczoraj młodzież zadecydowała że za dużo wody mineralnej wypiłam a potem nie smakowała mu bułka :wściekła/y: więc już 3 razy się z kibelkiem przytulałam i to dwa dni z rzędu - no porypało młodego na koniec pierwszego trymestru :no: W sumie pogoda też trochę winna takiemu stanowi rzeczy :-( A z obiadkiem pomysł dobry tylko po ogórka i śmietankę bym wyjść jeszcze musiała :-D A szyneczka super - więcej mięsa niż solanki i konserwantów :-) Tylko ze trzeba iść z samego rana żeby była bo sklepik czynny od 6 to o 10 już prawie nic tam nie ma :-D

A ja mam zonka na jutro :-( Małż o 13 wychodzi do pracy a ja zostanę z robotnikami i Karolą sama :-( Bo moja mama jedzie dzisiaj na wieś i wracają jutro późnym wieczorem. Nie dość że będziemy musiały jakoś razem same sobie dać radę to jeszcze nie wiem jak ja ją uśpię w takim hałasie :-( Ehh... Dobrze ze chociaż do tej 13-stej M będzie z nami :-)

Sol to tylko jeden dzien, wiem ze moze byc trudno ale pewnie dasz sobie rade :) Robotnicy pewnie pojda jakos okolo 17.00 wiec bedziesz miala tylko 4 godziny zeby jakos przetrwac...Dasz rade ;-) Pomysl o rezultatach jak ladnie potem bedziesz miala :tak:
Biedna jestes z tymi wymiotami ale mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie? :)

Cześć:)
Wkońcu się doczytałam i mogę odpisać:)

Ewcia jak smakuje kangur???

Sol - współczuję hałasu:( Ale pociesz się że to tylko chwilke a potem już samo dobre:) Czyli walsna sypialnia:) Dasz radę:)

Nagapalma dziwna jakaś ta lekarka... Maść to rozumiem ale po co Ci dala dupka przed owulką?? przeciez to blokuje owulację... A kiedy ten twój ginek wraca??

A ja jadę nad morzeeeeee. Na 3 dni tylko coprawda i pod namiot więc bez szłau ale jestem strasznie dumna że udąlo mi się namówić mężusia:)) Miał być babski wypad - ja i siostry ale w sumie to chciałam tez z mężusiem:) Jedziemy chyba 5 sierpnia:) A potem na początku września w góry, na całutki tydzień:) Normalnie jak nigdy:) Bo mój męzuś z tych nieruszastych - wiecznie zapracowany i nie ma czasu, albo zmęczony... Po tych zeszłorocznych Bieszczadach mu się odmieniło:) (jak pewnego razu w poniedziałek postanowiliśmy ze w najbliższy weekend jedziemy i bylo super)

Milego dnia:)

Hej Monia,

Jest okropny :-D Smakuje straszliwie, twarde, ciagnace sie mieso koloru brazowo czerwonego:-D
Ale kupisz w KAZDYM markecie :tak:
Ciesze sie ze jedziesz nad morze, mam nadzieje ze pogoda dopisze?
kartka doszla? powinna juz jakos byc:-)

Hej Futrzakowa :-D

Ewus karteczka podobno juz jest bo mama dzwoniła wczoraj. Ale to adres moich rodzicow i jeszcze musze ruszyć dupsko żeby ja od nich odebrać:) Ale już dziękuję:) Karteczka zwrotna juz przygotowana i tylko czeka na wpisanie adresu:)

cześć Futrzkowa:)

Witam dziewczynki chciałam do was dołączyć więc tak staramy się z mężem o dzidziusia ale jakoś nie wychodzi w tym miesiącu mam brać Luteine od przyszłego zaczynamy CLO + Luteina może sie uda ale teraz moje pytanie bo lekarz tak nabazgrał ze nic z tego nie rozumiem od 19 dnia Luteina 2x1 - czyli dwie tabletki raz dziennie czy dwa razy dziennie jedną tabletke hihihi przepraszam ze takie głupie pytanie ale po tej rozpisce i tym co pamietam to nic sie nie zgadza proszę o pomoc

Ewus karteczka podobno juz jest bo mama dzwoniła wczoraj. Ale to adres moich rodzicow i jeszcze musze ruszyć dupsko żeby ja od nich odebrać:) Ale już dziękuję:) Karteczka zwrotna juz przygotowana i tylko czeka na wpisanie adresu:)

cześć Futrzkowa:)
Monia Kochana ja Ci ja wyslalam ale nie chcialam niczego w zamian ale milo z Twojej strony :*;-)

reklama
dzien dobry :)

wczoraj padlam jak kawka, nawet nie wiem kiedy.. usypialam przy kolacji..
w nocy obudzil mnie okropny skurcz w obu nogach.. siedzialam i masowalam az obudzilam mojego.. do pomocy :)
dzisiaj ide do apteki po jakis krem.. podobno sa specjalne dla kobiet w ciazy... i jeszcze musze kupic cisnieniomierz.. bo przed ciaza mialam raczej niskie (100-70) i cos mi sie wydaje, ze teraz mam jeszcze nizsze.. juz kilka razy mi sie slabo zrobilo...

za tydzien mam urlop :D i sie doczekac nie moge :)

nagapalma- wez z taka lekarka... masakra to taki lekarz na sile.. lepiej dodac troche wiecej kasy i miec fajna i przyjemna wizyte.. a nie takie cos..

jaewa- mieso z kangura takie jest?? to chyba na pewno by mi nie podeszlo :)

Sol - twarda babka jestes to sobie dasz z robotnikami rade :D

ok, wracam do pracy....milego dnia :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry