reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a tak z innej beczki co byście zaproponowały na prezencik dla męża? :) jakoś mam pustkę w głowie
a na jaką okazję?
hejka dziewczyny jestem na tym forum mowa wlasnie jestem w trakcie lekow dzis koncza sie dni plodne i okaze sie niedlugo czy sie udalo... mam nadzieje ze wiadomosc bedzie taka na jaka czekamy od dawna z mezem trzymajcie kciuki...
Witamy na forum:)
Powodzenia w staraniach!
To kiedy testujesz?

Ewcia to pewnie przez ten upał,człowiek wykończony jest tym ciepłem i nerwy puszczają.

Sorbuś w czwartek na 11:15 mam wizyte, i będzie wszystko jasne. czuje się roznie,upał dobija. lubie ciepło ale bez przesady.
Ja wczoraj po pracy z domu sie nie ruszałam, w niedziele nad wodą chwilę siedzieliśmy bosko było nie czułam tego skwaru wcale. ale teraz niestety w pracy trzeba siedzieć i się topić...
Hej Maryla!! :-)
Bunia nie ma sprawy! zostawiam w Waszych rękach :tak:
będzie dobrze zobaczysz :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

mlodam - to trzymam mocno kciuki ale jak ma byc musi byc dobrze :tak:

marylka kofana jestes :tak::-D - takie problemy techniczne ale spoko ja mam po prostu tendencje do przesadzania w zamartwianiu się i dlatego ale spoko moze nie bedzie tak źle
no ja tez tak mam ale wiesz musimy sie tego oduczyć bo gin mi powiedział że do zwiększonej prolaktyny mają skłonność panie które sie zamartwiają !!! więc wiesz od dziś sie nie zamartwiamy - niech ktoś inny sie tym zajmie my od dziś czekamy w spokoju aż sytuacja sama sie roziwąże :):):):):):)

Anulka witaj :) a jakie leki teraz bierzesz?? i mam nadzieje że Ci sie uda :):)

acha ja sie nie pochwaliłam u nas sukces wczoraj zrobiliśmy dzień przerwy :):):) a nie było łatwo :):):) za to dzis od rana mąż mi przepomina że dziś dzień jest tym bez przerwy :):):):):) mój zboczek :)

agus - w sumie nic takiego ja zawsze na wyrost przezywam nie bede was zagłębiac w szegóły ale spoko w pierwszym momencie sie zdenerowaąłm tak juz mam ale teraz na chłodno realizuje i mysle ze bedzie ok

ewcia - co sie stało ??? :-(

mlodam - a co maz lubi ja mojemu zawsze kupuje płyty z muzą bo uwielbia - ostatnio fajowy koncercik Dżemu

marylka mówisz no to się nie zamartwiamy już - będzie si jak to mówi nasza Krzysia :tak:

hej dziewczyny posyłam wam trochę chmur burzowych:tak: :-) u mnie pada i grzmi
moment i z 34 stopni zrobiło sie 25,5:tak: okna pootwierałam już bo w domku mam 29
idę Zosie położyć może dzisiaj zaśnie:sorry2::dry:

Witam ponownie!
Dziewczyny, tak sobie podczytuje te Wasze wypowiedzi i widze, że jesteście zgraną opinią, aż miło się czyta:-) Długo się tak wirtualnie znacie?
Wcześniej zaglądałam na inny wątek i zauważyłam że tworzą się takie grupki dziewczyn wspierających się. Super, że można się w taki sposób spotkać gdzieś na necie, pogadać, wyżalić, pośmiać się wspólnie, dodać otuchy, wspierać...

Ja chcę deszczu! :wściekła/y:

reklama
Sorbuś- chyba tak jak Dziewczyny piszą, to wszystko przez upały...

Mlodam- przypomniałaś mi, że mój K. także ma wkrótce imieniny (dzień po ślubie)...
Muszę zacząć nad czymś myśleć...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry