mlodam
mama Oleńki
ja tez chce deszczyk i burze!!!! wytapiam sie w robocie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a na jaką okazję?a tak z innej beczki co byście zaproponowały na prezencik dla męża? jakoś mam pustkę w głowie
Witamy na forumhejka dziewczyny jestem na tym forum mowa wlasnie jestem w trakcie lekow dzis koncza sie dni plodne i okaze sie niedlugo czy sie udalo... mam nadzieje ze wiadomosc bedzie taka na jaka czekamy od dawna z mezem trzymajcie kciuki...
będzie dobrze zobaczysz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&Sorbuś w czwartek na 11:15 mam wizyte, i będzie wszystko jasne. czuje się roznie,upał dobija. lubie ciepło ale bez przesady.
Ja wczoraj po pracy z domu sie nie ruszałam, w niedziele nad wodą chwilę siedzieliśmy bosko było nie czułam tego skwaru wcale. ale teraz niestety w pracy trzeba siedzieć i się topić...
Hej Maryla!! :-)
Bunia nie ma sprawy! zostawiam w Waszych rękach
no ja tez tak mam ale wiesz musimy sie tego oduczyć bo gin mi powiedział że do zwiększonej prolaktyny mają skłonność panie które sie zamartwiają !!! więc wiesz od dziś sie nie zamartwiamy - niech ktoś inny sie tym zajmie my od dziś czekamy w spokoju aż sytuacja sama sie roziwążemlodam - to trzymam mocno kciuki ale jak ma byc musi byc dobrze
marylka kofana jestes - takie problemy techniczne ale spoko ja mam po prostu tendencje do przesadzania w zamartwianiu się i dlatego ale spoko moze nie bedzie tak źle