reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marylko-Twój sklepik posiada jakąś stronkę internetową? Czy jak można zamówić sobie pierdółki?

sorbuś- oj podziałamy, podziałamy

wkleję wam fotki moich dzwoneczków mama zapodała ogrodem, to ja też się pochwalę co kolekcjonuję. co prawda narazie mam ich mało, ale to tylko dlatego, że mało kiedy spotykam się jakimiś oryginalnymi.

gwiazdki dostałam od G kieeeeeedyś na walentynki- i od tego się zaczęło
aniołki dostałam od przyjaciółki
truskawki są z podróży poślubnej
serca dostałam od ciotuni
kwiatki dostałam od babiczki
dzwonki (te takie zamazane) też skądś mam- nie pamiętam

i takie właśnie pierdółki lubię w tym domu akurat jest fajny sufit, więc jest gdzie wieszać. ale jak się wyprowadzimy to na pewno znajdę im miejsce. ostatnio widziałam takie małe kwiatki witrażowe- mega kolorowe. chyba je kupię w piątek jak pojadę do mamy do miasta.
Piekne te dzwoneczki!!!!!!!!!!!!!!!! Tez takie uwielbiam, uspokajają mnie!!!!!

bunia ja mam takie dzwoneczki tez je uwielbiam ale tylko sztuk jeden :-D - lubie tez takie bibelotki a u mnie wisi w suficie takim "zwykłym" na wkręcie takze da sie luzik

hej mary-beth, pysia, sergeevna i inne babeczki których nie wymieniłam.

marylka, dziękuję za przekazanie mamie info. Taką mam ulge teraz, że już nie muszę się ukrywać, wciągac brzucha itd.

sorbuś, będzie dobrze zobaczysz. Ja już pracuję tu 10 lat i nie skromnie powiem, że opinię mam bardzo dobrą i chody u szefowej.
bunia, ja się więcej stresuję niż swoją ciążą. Jak my tu dotrwamy do tego twojego testowania ????????????????

musiałam zajrzeć... i zmykam dalej pracować.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry