reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marylka sliczne buciki dodalas na strone :-) teraz dopiero zauwazylam:-D
Ty jak bedziesz miala dzieciatko to bedziesz je miala w co ubierac:-D

WISIEŃKA- TO dzis masz przedsmak jak za kilka m-cy pojawi sie u Was dzidzia!!
JA zmykam na troche bo musze ogarnąć dom,zaraz bedzie sasiadka z mala 6m Anastazja na kawce a potem prysznic i ginek

Marylka sliczne buciki dodalas na strone :-) teraz dopiero zauwazylam:-D
Ty jak bedziesz miala dzieciatko to bedziesz je miala w co ubierac:-D
no u mnie wszyscy znajomi sie śmieją ze będziemy miec wszystkie wynalazki :) i nie będziemy mieli problemu gdzie robić zakupy :) i co kupic bo ja mam wszystko obcykane :)

dziś tez porobie pare zdjątek i dodam ale nie wiem o której bo mam miec spotkanie z gościem żeby kartą można było płacić u mnie - swoją drogą to straszne zdzierstwo bo musze płacić 80 zł miesięcznie dzierżawy za urządzonko i jeszcze prowizje od każdej płatności wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mama trzymam kciuki za ginka :)

heloł

witam się dzisiaj i ja. jeszcze przed śniadankiem i kawką bo muszę się ruszyć do sklepu po pieczywko. mmmm.... kupię sobię bułę

wiecie co- wczoraj niby była ta jaśniejsza kreseczka, a dzisiaj przy podcieraniu zauważyłam na papierze ciemniejszą plamkę (jakby z żyłkami krewki) no i jakoś mi się śluz płodny pojawił to chyba owu się spóźnia wyjątkowo w tym cyklu- mam taką nadzieję, bo jakby bylo po owu to nie wiem czy by przytulasków starczyło. bo były w czwartek i w niedzielę, miały być też wczoraj ale zasnęliśmy po takim robotnym dniu.

no i mam już testy, to dzisiaj zrobię i będę widzieć czy jest ciemniejsza kreska

reklama
no u mnie wszyscy znajomi sie śmieją ze będziemy miec wszystkie wynalazki :) i nie będziemy mieli problemu gdzie robić zakupy :) i co kupic bo ja mam wszystko obcykane :)

dziś tez porobie pare zdjątek i dodam ale nie wiem o której bo mam miec spotkanie z gościem żeby kartą można było płacić u mnie - swoją drogą to straszne zdzierstwo bo musze płacić 80 zł miesięcznie dzierżawy za urządzonko i jeszcze prowizje od każdej płatności wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mama trzymam kciuki za ginka :)

80 zl to duzo ale mysle ze sie oplaci:-) A tej prowizji to duzo % wychodzi?
Tutaj w Au wszyscy jak ida do sklepu placa karta, bardzo rzadko zdarza sie ze ktos wyciagnie $ z portfela.

Kochane ja tez na troche znikam. Bardzo zle sie czuje, moze lekka drzemka mi pomoze:-(

Witaj Bunia trzymam kciuki za ciemniejsza kreseczke:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry