reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Laseczki

małapralinka wysyłam całe stato pozytywnych wibracji i fluidków i wierze, że ten miesiąc to Wasz czas... Twój Marylki Mamy i wszystkich moich kochanych forumowiczek, które jak niczego na świecie pragną Maleństwa
Łapcie więc razem z moimi dobrymi myślami o Was i Waszych starankach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziekuje Kochana

Palisa tule Cie z calych sil. Ja bym liczyla teraz cykle 37dniowe:tak:
A najlepiej zapoznaj sie z naturalnym planowaniem rodziny i mierz sobie temperature

Mama jak tam po wczorajszym??
Policja byla??;-)
OOoo doczytalam o mandatach;-)

Wisienka dobrze ze juz jestes na zwolnieniu

Mama nie mysl negatywnie, ja tam sluzowi nie ufam:-p
Moze jeszcze jutro sie zmienic, a owulka przeciez moze byc we wtorek:tak:
Dobrze ze chociaz dzialacie ze spokojem:tak:
Trzymam bardzo mocno kciukasy za Was:-)

reklama
PRALINKA- cześć:-)no dzialamy ze spokojem,ale zawsze jest jakies ale...i ta temp.wysoka ,zamiast spadac i sluzu prawie nie ma:sorry2:no nic poczekam te 2 dni do usg i sie okaze jak tam sytuacja na froncie:tak:;-);-)
a u Ciebie jak-dzis zaczynacie tak????;-);-):cool2::cool2::cool2::cool2:

Kotus postaraj sie o tym nie myslec;-)
Dobrze bedzie, musi byc dobrze:tak:

Tak my dzisiaj dzialamy, od wczoraj robie testy owu, na testach jest juz widoczna slabo druga kreska i czuje tez po sobie ze sie zbliza

Hej Agusia:-)
O to widze sie dzieje teraz:tak:

Mama a dziekuje i pamietam pamietam:-D
Ja juz kalendarze rozne po necie ogladam i data porodu wychodzi na 27 marca jesli sie uda:-D
Czyli jeszcze bym sie zalapala;-)
Fajna stronke znowu znalazlam tylko ze niemiecka..
Eisprungkalender: Eisprung, Schwangerschaftstest, Geburtstermin berechnen

Jesli ktos chce to przetlumacze...
Dodatkowo powiem, bo nie wiem z czego korzystacie, ale przegladarka google chrome jest rewelacyjna i jak sie wchodzi na zagraniczne stronki to tlumaczy na polski

PRALINKA- mi wychodzi 21 marca jesli sie uda:-D:-D
my wychodzimy z domku-obiad dzis bardzo zdrowy w mc donaldzie:tak::-):-):-)a potem na 15 na grilla do znajomych 30 km za Poznan.bede wieczorkiem ,papa

AGNIESZKA- dzialacie??;-):-):-):-)&&&&&&&&&& zaciśniete,zeby sie udalo!

Mama to przyjemnego dzionka zycze i trzymam kciukasy za nasze terminy:tak:
Lece sie ubrac bo jeszcze w koszuli leze:zawstydzona/y:
Ja bym dzisiaj tak na dzialeczke...
Ale mezusiowi sie nie chce:-(
Do potem
Buziaki

reklama
Ja również się witam :)

cudne słoneczka ja i R lekki kacyk... dzien zapowiada się super ;P

R wybył z młodym na plac zabaw no a ja..... powinnam się uczyć na obrone :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.