reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek - jak by nie patrzeć jestem tym drugim pokoleniem ;) nasze babcie miały ciąże mnogie, nasze mamy nie - więc teraz czas na nas :D
troche Ci zazdroszcze ja bym tam chciała bliźniaki :)

wiecie ja też mam nadzieje że będe marcówką zwłaszcza że ta owulka sie tak u mnie objawa - tzn nie mam pewności czy to przez nią miałam taką chcice ale w sumie to by sie kupy trzymało tak na chłopski rozum że natura jest tak skonstruowana że jak kobieta jest płodna to jej sie chce żeby przedłużyć gatunek a mi sie chciało jak na bliźniaczki albo trojaczki - no ale trójce mogła bym nie podołać :) jedno albo dwójka by mi starczyło :) byle było i byle było zdrowe :) ciekawa jestem czy sie uda :)

reklama
buniu no dobrze że chociaż załapał :):):):):):):) ach Ci nasi mężowie :) mój potrafi tak zrobić że myśle że jest nacudowniejszy i sie w niego wpatruje a po 2 minutach jak coś palnie to nic tylko przez okno wypchać :)

ło jezu-ale drzewo :-) :-D:-D
Mama Normalnie prawie spadlam z tapczanu :-) teraz jak będę zbiaraja jesienią grzybki :-D to bedę miała skojarzenia przez Was :-D;-)

BUNIA- WITAJ KOCHANA I DZIALAJCIE LADNIE-A JAK MĄŻ DOZNAL OLSNIENIA to juz pojdzie z gorki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dach te chlopy-a jaki pewnie byl dumny z siebie co??:-D:-D

MARYLKA- no po takiej owulce to musisz zapewnic przetrwanie swoemu wesolemu gatunkowi:tak::-D:-D:-D;-)bedzie dobrze;-)wiesz,ze mocno Ci kibicuje;-)

SORBUS- jak wczoraj Ewelinka wstawila tą fotke to spadlam z krzesla ,wdrapalam sie i znowu spadlam:-):-):-):-):-):-):-)takze posmiac sie mozna i wyluzowac i napatrzec to pozniej sie chce-Agatek zobaczysz-checi wrocą:-D:-D:-D

marylka no mój właśnie też z takich- jak czasem walnie tekstem to nie wiem czy się śmiać czy płakać (bo on przeważnie tak z du**py walnie że nikt nie wie o co chodzi i tylko on się śmieje). on wogóle ma jakiś inny tok myślenia- taki nielogiczny, więc nie idzie go najczęściej zrozumieć. ach te chopy!!
00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif

no ale bez nich było by nudno

mama fakt- dumny był jakby Amerykę odkrył. a jaki zadowolony "to mówisz że co 2 dni? dobrze że nie co 3, bo ja tak myślałem."

życie z facetami jest czasem męką, ale najczęściej to idzie się z nich pośmiać, a oni tego nawet nie zajarzą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry :)

ja tez bym chciala blizniaki :D i to strasznie mi sie marza :) ale.. co ma byc to bedzie, najwazniejsze, zeby bylo zdrowe :)

u nas taki upal, ze szok.. pogoda sie wreszcie poprawila i juz nie wieje tak bardzo...
czyli.. lato w pelni.. :)

wracam do pracy a Wam zycze milego dnia ! ;)

reklama
Hej Bunia
Ten piesiu to chyba zupelnie jak moj Futrzak;-)
Tez porzytulansko lubi...
A juz sie nauczyl ze jak mu mowie "tulensko" to przylatuje i sie przymila

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry