malapralinka
Fanka BB :)
Mama Ty potrzebujaca kobieto;-)
To milego kupowania zycze;-)
To milego kupowania zycze;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze że mi podpowiedziałaś bo on ma długie nogi teraz będe pamietała żeby najpierw go zwiazaćMARYLKA- ale sie usmialam juz widze Ciebie przy tym oknie i Kamila jak sie nogami o rame zapiera [FONT="][/FONT]
AGATEK- a widzisz-juz masz skojarzenia!!!
AGNIESZKA- no super fota!! [FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT]
mama no ja też ostatnie dwa dni miałam wielką potrzebespada na chwile do sasiadki bo chce jechac dokupic roze do ogrodu a ona dzwonila ze kupila ladna i ide oblukac,Tomi wie ze jade bo zadzwonilam do Niego a On mowi-jak masz taką potrzeba to kupja potrzebe mam zawsze!!
ja też nie mam predyspozycji ale mażyć zawsze warto:-) kurcze dziewczyny... naczytałam się tutaj o tych waszych predyspozycjach do bliźniaków... :-) i straszliwie zazdroszczę hehe... bliźniaki to moje marzenie ale zero jakichkolwiek predyspozycji