reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-) kurcze dziewczyny... naczytałam się tutaj o tych waszych predyspozycjach do bliźniaków... :-) i straszliwie zazdroszczę :blink: hehe... bliźniaki to moje marzenie:) ale zero jakichkolwiek predyspozycji :-p

Fajnie macie z psiakami :-) Takie przytulaste. Nasze kociaki też się tulą, Myszor rozumie-daj dziubka-i wyciąga ten swój myszorkowaty pyszczek :-)
Mama-ja widzę że Ty to taka ogrodniczka pełną buzią jesteś :-)
Podeślij fotki ogródka. Ja to niestety tylko tyle co na balkonie mogę zmieścić-ale róże tez mam :-) jedna ma się piąć-na razie wspęła się na 70cm, a druga zwykła, wierzba, jaśmin, i doniczkowe-ale jakieś fajniejsze (nie lubię pelargonii).
Napisałam nawet mężusiowi żeby szybko wracał-bo mnie to drzewo rozochociło-a ten mi- że jakiś niewyspany, zmeczony-no żesz cholewcia:wściekła/y:
Futrzakowa-zawsze możesz być pionierem w rodzinie-i zapoczatkować modę na bliźniaki :-)

pralink no zgadały się psy. pożyczony, z naszym i od gospodarza- bo teraz na placu 2 owczarki i 1 samojed.
pożyczony jest w domu, bo tak jest nauczony, a pozostałe niedźwiedzie na dworze. a jak się wszystkie 3 puści to jest sajgon!! ganiają się jak opętane. jeden pada, drugi zaczyna i tak na zmianę- zawsze któryś szaleje.

no a w domu to z kotami ubaw. co prawda kocica ma go głeboko w zadku i leży sobie gdzie popadnie- wkońcu co się ciężarna ma przejmować. kochają się wszystkie zwierzaki.

mama mój R. też zawsze mi mówi(cokolwiek bym nie wymyśliła:-D) : jak masz ochotę to kup :) nie zawsze wychodzi nam to na dobre ... :-p

MARYLKA- ale sie usmialam juz widze Ciebie przy tym oknie i Kamila jak sie nogami o rame zapiera [FONT=&quot]
1227739nsosvotjay.gif
[/FONT]

AGATEK- a widzisz-juz masz skojarzenia!!!
AGNIESZKA- no super fota!! [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]
dobrze że mi podpowiedziałaś bo on ma długie nogi teraz będe pamietała żeby najpierw go zwiazać :):):):):)
spada na chwile do sasiadki bo chce jechac dokupic roze do ogrodu a ona dzwonila ze kupila ladna i ide oblukac,:tak:Tomi wie ze jade bo zadzwonilam do Niego a On mowi-jak masz taką potrzeba to kup:-D:-D:-Dja potrzebe mam zawsze!!
mama no ja też ostatnie dwa dni miałam wielką potrzebe :):):):):):):):):)
:-) kurcze dziewczyny... naczytałam się tutaj o tych waszych predyspozycjach do bliźniaków... :-) i straszliwie zazdroszczę :blink: hehe... bliźniaki to moje marzenie:) ale zero jakichkolwiek predyspozycji :-p
ja też nie mam predyspozycji ale mażyć zawsze warto :):):):):)

reklama
buniu przynajmniej macie większe szanse by cokolwiek zaoszczędzić;-)

agnieszka u mnie podobnie tyle że mój to najchetniej w ogóle by nie chodził po sklepach i nic sobie nie kupował ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry