reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
juz szukam gry na necie:tak:
A jesli chodzi o winde to nie wiem czy kiedys to zrealizuje.. u nas nawet wind nie ma w poblizu:zawstydzona/y:

reklama
Hej:)
Jestem z powrotem:)) Po obiadku więc mogę czytać wasze jedzeniowe posty bez ślinotoku:))

Widzę że fajne tematy:) My mamy grę erotyczną szt. 1... sekrety nocy czy cóś takiego:) Całkiem fajna...
Nie doczytałam o tym stroju pokojówki itp - gdzie to kupujecie?? Bo może nam też się takie więksiejsze urozmaiconko na czas staranek przyda...
No i grzybki - rewelacja!
Co to za gra?? Bo jestem w pracy i nie będę gier erotycznych szukać teraz:((

Lęki... też mam trochę ale żadnych silnych... Nie pamiętam która pisała o tych kratach ale za cholerę bym do takiego pomieszczenia nie weszła! Ja musze wszędzie wiedziec gdzie jest wyjścia awaryjne w razie czego...

Pa Ewelinka;-)

Dziewczyny a te gry erotyczne co sa??
Miala ktoras??
Bo ogladam teraz wszystko w takich kategoriach
PRALINKA- na grach sie nie znam,ale widze ,ze Ewelinka cos tam odpisala....fajny temacik sie zrobil

LORELAIN- cześc spiochu,fajnie,ze lepiej sie czujesz-ach te remonty!!! no licze ,ze za Twoja propozycja pokojowka sie sprawdzi,na nastepny seans z mężem zrobimy "kraine przyjemności"za propozycja Ewelinki:-D:-D:-Dno ,to sie bedzie dzialo-niech tylko dzieci pojda spac:-D:-D:-D

Małapralinka ja zaszłam w ciąże w mój wieczór panieński testując strój pokojówki, wiec Ci to polecam hihi :) .... działa fasolkowo ! .... w przyszłości kiedyś bym chciała zrobić mężowi niespodzianke iw yskocze w stroju króliczka pleyboya hihi

Ewelina - heheh dobre z tymi " żelkami" :-D

Strój Króliczka Playboya, od razu przypomina mi sie akcja, jak dostałam od mojej świadkowej takowy strój....włożyłam go z nadzieją, że mój małżonek wróci sam do domu po pracy...dzwonek do drzwi....kicam w tym stroju, otweiram a tam P z kolegą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D koledze wcisnęłam kit, że szyjemy strój dla chrześnicy na dzień przebierańca i lyknął, choć nie powiem że zarumienił się...

To teraz jestem zboczuch....idę.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

MONIA, grzybki to nie gra!!! Padłam ze smiechu hahahahahhahahahaha Grzybki to idziesz z małzęm do lasu i kucasz po grzybka i siup...hahahahhaaa

reklama
Kobiety a mężczyźni …

Przezwiska:

* Kiedy Kasia, Ania i Magda idą gdzieś razem, będą zwracać się do siebie per Kasia, Ania i Magda.

* Kiedy Staszek, Karol i Tomek idą gdzieś razem, będą zwracać się do siebie per Łysy, Lolek i Drzazga.

Jedzenie:

* Kiedy Staszek, Karol i Tomek poproszą o rachunek, każdy zrzuci się po 20 zł, nawet jeśli na rachunku będzie 32,50 zł. Wszyscy powiedzą, że nie mają drobnych i żaden nie będzie domagał się reszty.

* Kiedy dziewczyny dostaną rachunek, któraś sięgnie do torebki po kalkulator.

Kasa:

* Facet zapłaci 5 zł za rzecz wartą 2 zł, jeśli jest mu potrzebna.

* Kobieta zapłaci 2 zł za niepotrzebną jej rzecz wartą 5 zł, jeśli ta jest w przecenie.

Łazienka:

* Facet ma w łazience 6 rzeczy: szczoteczkę i pastę do zębów, piankę i maszynkę do golenia, mydło, ręcznik.

* Kobieta przeciętnie ma w łazience na wyposażeniu 337 przedmiotów, z czego facet poprawnie jest w stanie zidentyfikować 20.

Kłótnie:

* Do kobiety należy ostatnie słowo w każdej kłótni.

* Wszystko co powie później facet jest początkiem nowej kłótni.

Przyszłość:

* Kobieta martwi się o przyszłość, dopóki nie wyjdzie za mąż.

* Mężczyzna nie martwi się o przyszłość, dopóki się nie ożeni.

Sukces:

* Mężczyzna sukcesu to taki, który zarabia więcej niż może wydać jego żona.

* Kobieta sukcesu to taka, która takiego mężczyznę znajdzie.

Małżeństwo:

* Kobieta wychodzi za mąż mając nadzieję, że facet się zmieni, czego ten nie robi.

* Mężczyzna żeni się mając nadzieję, że kobieta się nie zmieni, co ta znienacka robi.

Strojenie się:

* Kobieta wystroi się do wyjścia na zakupy, podlewania kwiatków, wyjścia ze śmieciami, odebrania telefonu, przeczytania książki i odebrania poczty.

* Facet wystroi się na ślub i ewentualnie pogrzeb.

Naturalność:

* Facet budzi się, wyglądając tak samo dobrze jak wtedy, kiedy kładł się spać.

* Kobiety z jakiegoś powodu psują się w ciągu nocy.

Potomstwo:

* Kobieta wie wszystko o swoich dzieciach. Wie o umówionej wizycie u dentysty, romansach, najlepszych kolegach, ulubionym jedzeniu, skrywanych obawach, marzeniach i snach.

* Mężczyzna w pewnym stopniu jest świadomy, że w jego domu mieszkają jacyś mali ludzie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry