reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agniecha, Ty papugo ;-):-D:-D:-D:-D:-D dodaj coś od siebie (żartuję oczywiście) ;-):-p
:-D:-D:-D
Ewelinko kochana Ja już dodałam wczoraj bo jako jedyna odpisałam tusenfryd18 wczoraj na posta :tak:

Badylinko witaj:)Pralinka będzie na bb za jakieś 1.5 godziny jak odprawi męża do pracy i komputer będzie miała tylko siebie :-)

mama to owocnych życzę...:)

Dziekuje za mile przywitanie:-)
Wy i Wasze posty dodajecie mi otuchy:tak:
Cieszymy się :-)
Napisz coś o sobie. ile się staracie? Czy macie już dzieci itp?:-)

:-D:-D:-D
Ewelinko kochana Ja już dodałam wczoraj bo jako jedyna odpisałam tusenfryd18 wczoraj na posta :tak:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...to ja nie wiedzieć i nie widzieć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To ja Cie chwalić, że ty jako jedyna odp jej na post, duży + ;-):-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Badylinka sama juz nie wiem jaki to bol. Brakuj mi powietrza, sciska wszystko w srodku... To niby piers, ale zastanawiam sie tez czy to nei serce, bo tak boli z lewej strony...
W moim przypadku nerwica nie wykluczona, ale nikt mi takiej diagnozy nie dal..

Badylinka- ja mialam cos podobnego... bol jakby posrodku, promieniujacy na lewa strone.. sciskalo tak, ze mialam wrazenie, jakby cos duzego chcialo sie przecisnac przez mala zylke... i oddechu nie moglam wziac do konca.. trzymalo mnie tak przez kilka dni.. to jest na tle nerwowym.. duzo stresu, napiecia i gotowe....
mialam badania robione w szpitalu i wszystko wyszlo ok..
wiec.. duzo relaksu, a najlepiej idz do lekarza bo jakies tabletki.. tylko te mocniejsze nie bedziesz mogla brac jak sie starasz o dzieciaczka...

reklama
BADYLINKA- no niestety trzeba czekac jakies 4 godzinki,ja zawsze lekko naciskam na ciasto i jak jest twardawe to juz jem...ja urzywam na sopd i na wierzch herbatnikow a moja siostra np.biszkopty tez jest dobre:tak:daj znac jak Ci smakuje-moj tez juz zrobiony teraz sie chlodzi a potem do lodowki;-)nastepnym razem jak Ci bedzie smakowal to mazesz do masy dodac garsc rodzynkow na przyklad;-)

AGNIESZKA- dzieki,starania sa przyjemne;-);-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry