reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BADYLINKA- robie jutro ernik-juz czuje jak go jem:):):)
WISIENKA- nic nie czytaj na necie-jeszcze kilka godzin i poznasz swoje male cudo!!!!!

net mi tak muli ,ze walne zaraz o sciane!!!ide spac-karaluchy!!!! [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

reklama
Chyba nie doczytałam, a jakie masz objawy?

Takie dokładnie, jak Mama05 napisała tuż po Twoim postem. ;)

Wisieńka - nie warto czytać o tym, co złego się może dziać. Coś czuję, że jutro tu do nas przybiegniesz z samymi dobrymi wiadomościami. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takie dokładnie, jak Mama05 napisała tuż po Twoim postem. ;)

Doczytałam już :)) głupio się przyznać, ale ja zapomniałam co to są objawy przedmiesiączkowe:-D takie objawy miałam do tamtego roku do kwietnia i zapomniałam w ciągu roku:-D ale podpiszę się pod słowami Mamy, nie nakręcaj się, ale zrób;-):tak:

Wisienko co do Ciebie, to jutro po wizycie będziesz szalała z radości ;)) więc głowa do góry, dzwoneczek czuje, że się denerwujesz!

Dobra, ja także będę uciekać. Dobranoc Dziewczyny- niech Wam się przyśni kilo wiśni

Ostatnia edycja:
Agnieszka.kk - no chyba rano, w dniu spodziewanej miesiączki... Czy może się jeszcze dzień wstrzymać jakby co?

krakowianka jeżeli jesteś 1 dzień przed @ a byłabyś w ciąży to druga kreseczka słabsza ale na pewno się pokarze więc testuj kochana,powodzenia i daj jutro znać.3mam kciuki:))

No nic kochane Ja idę się położyć,zajrzę do was rano:)
Dobranoc

reklama
Ja też już mówię dobranoc, bo o 7:15 w pracy muszę być. Kolorowych, fasolkowych snów. I niech się ziszczą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry