reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama przykro mi z powodu przyjaciela :-:)-:)-( to musi być cholernie przykre eh :-:)-:)-(
Ja dziś chyba jednak pojadę rowerem do tej kuleżanki mojej mimo tego, ze pada deszcz. Może jakoś dam radę.. :-):-):-) Mam ochotę pogadać o weselichu i o wszystkim, bo dawno się nie widziałysmy...
Mam też chętkę zrobić dziś deserek na zimno zajebiaszczy tylko musze gdzieś przepisik w domu znaleźć.... i pomału wywożę rzeczy z domu żeby było mniej jak będę się wyprowadzać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Marylka, oj będzie się działo na panieńskim. Ja Wam postawię e-wódkę :rofl2::rofl2::rofl2:
A ja zaraz lecę w końcu na śniadanko. Mam ochotę na musli z mlekiem ale krowy jeszcze nie wydoiłam :D a tak poważnie to zjem kanapeczki z masełkiem, żółtym serkiem i pomidorkiem. Uwielbiam takie :)
A później wrzucę truskawki i zrobię mikserem na gładko kogel mogel mniam mniam...a tymczasem muza na full i ach, jak mi błogo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BUNIA, MAMA powodzenia z Clo:tak::tak: Trzymam kciuki za Was z całej siły:-):-)

WISIENKA ja też bym oddała Ibizę do taty - jej tam będzie lepiej;-) Wiem że będziecie tęsknić ale będziecie ją odwiedzać

hej, hej
witam wszystkie w sobotni,leniwy dzień:-)
A ja znowu mało czasu mam, także tylko na chwilę jestem
mama dobrze że Tom ma wsparcie w rodzicach Twoich, a stracić przyjaciela jest strasznym przeżyciem...
pysia no i coraz bliżej, tam tam tadam,tam tam tadam, stresik się włączył??;-)
nika buszuj po sklepach ile wlezie, jak coś upolujesz to się pochwal!
marylka ależ z Ciebie pracuś!! chwali się to!!
bibinka jak tam w pracy, kiedy wakacje? spacyfikowałaś jakieś dzieciaki pod koniec roku, czy dałaś im luzy??
hej kochana no pracusia to ja chyba w genach dostałam :) i znowu sie mijamy :(

Wisienka hej kobitko :):):):):) no nic nie mów o hod dogach przy mnie i może faktycznie teściowa będzie sie mało odzywac :)

monia no Gosie są fajne - przynajmniej te które znam :) i ładne imie a ostatnio malo popularne :) a ja nie chcem żeby było tak że np u nas jest taka sytuacja że w przdszkolu jest 7 Amelek i 3 maje - dziwnie co ???

Pysia daj znać jak flacha będzie to jakieś zagrychy skombinujemy :):):):)

no nic- ja uciekam. muszę wyjść z piesem na spacer, bo popiskuje. pogonię go to się mu lepiej zrobi.

buziaki

sol doczytałam. To dobrze, ze nie sama. Uważaj na siebie i dbaj i nie noś żadnych wózków więcej, oddaj tetrykom nawet kosztem endoprotezy:-D
Wisieńko - popłakałam się :-D Ale wiesz - jakby jaki tetryk się połamał wnosząc to spadł by razem z dzieckiem a na to nie pozwolę :no: :-D

Badylinka - jestem jestem - z mężem film oglądałam a ptasie się robi :tak: najgorzej czekać aż kolejna warstwa zastygnie :-p

reklama
Ale wiecie że nie miałam robionego usg i to właśnie mnie martwi ze lekarz stwierdził ciąże bez usg i nie wiem czy mam sie cieszyć a później płakać:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry