reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamo wiem że miałaś pogrzeb jeszcze raz moje kondolencje przepraszam ale źle sformułowałam pytanie jak się czujesz??
IWONKA- NIE przepraszaj;-)wiesz co fizycznie czuje sie zle bo caly dzien boli mnie glowa i momentami mi slabo-pewnie cisnienie...no i emocje schodzą-licze,ze jutro bedzie juz dobrze-dziekuje,ze pytasz-a Ty zaczelas juz starania;-);-)
BIBINKA- witaj ponownie:-)
WISIEŃKA- nooooooooooooooo!! stroje,ze hoho-mam juz 1 chaleczke-bialą,koronkowa,od piersi rozchdzi sie na boki-tak ze brzuszek odkryty:tak::szok:dobra wiecej nie pisze:-D:-D:-D

SOL- daj spokuj,pisz z nami:sorry:ja nie umiem,Tomi moze i linka by mi wstawil ,ale ja nie umiem wstawiac ogolnie suwaczkow,tylko sobie a jak sie to robi co Ty tam stworzylaś to nie wiem:no::eek:

reklama
dokazuje - powiem szczerze że boję się najbliższej wizyty bo może skończyć się szpitalem ze względu na ciągłe skurcze i ten cukier ale ... ehh chyba przeczuwałam ze tak łatwo nie będzie że tylko mulenie :-( Jak na razie kłuję się 3 razy na dobę i zapisuję - za miesiąc diabetolog i zobaczymy co dalej :-(

mama - bardzo prosto - piszesz jakiś tekst - zaznaczasz go jak do pogrubienia i masz taką ikonkę "link - ziemia z takim znaczkiem na dole" i go klikasz i tam wklejasz pełny adres strony jaką chcesz wyświetlić :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IWONKA hejka:-) Ja miałam przy Pati piękną cerę, spałam zawsze i wszędzie i wsyscy mówili że będzie chłopak bo brzuch miałam do przodu:tak::tak: A kumpela w drugiej ciązy czuła się tak samo jak w pierwszej i była przekonana że znów będzie chłopak a tu urodziła córeczkę:laugh2: Także różnie to jest;-)

nika ja też miałąm brzuch do przodu,jak połknięta piłka od koszykówki:-D.z tyłu nikt by mnie poznał,że w ciązy jestem:-)
mama buziak:-)
sol mam nadzieję,że wszystko dobrze się skończy:tak::-)
hej pysia;)

bibinko - ja też ale mam przez to nerwicę niestety :-( Bo jakby nie było jestem cukrzykiem tylko w tą odwrotną stronę i boję się kłucia i wiem ze taka ciąża jest podwójnego ryzyka bo i dla mnie i dziecka :-(

Spadam spać bo padam - półtorej godziny czekania na promotora dało mi po dupie bo musiałam wziąć Karolę ze sobą :dry:

hej ja zmykam bo malz wreszcie przyjechał :) a jutro urodziny tescia wiec wieczorkiem mnie ni ebedzie w ciagu dnia cos naskrobie :)
buziaki :* trzymajcie sie cieplutko

reklama
nadrobiłam, prawie 40 stron... SZALONE KOBIETY !!!!

sol, 4 września, super data, bo urodziny mojej kochanej babci.Będzie piąteczka.

my nie dawno wróciliśmy do domu, Karol padł a ja zaraz pójdę w jego ślady.

Byłam dziś na wizycie. Wg badania doktor powiedział, że ciąża wygląda na większą, ale wg mnie niemożliwe. Mam zrobić usg i pokazać się z tym 2 lipca. Do tego badania krwi, mocz.
Będę pod szczególną uwagą, ze względu na Karola, który urodził się z hipotrofią płodu i może się tak zdarzyć, że w tej ciąży dzieciątko też przestanie rozwijać się i rosnąć. Dlatego będę częściej diagnozowana. Mnie pasi, oby tylko dzieciątko było zdrowe.

spadam, życzę wam miłego weekendu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry