reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL pchełki na noc i kolorowych:-):-)

WISIENKA szalejesz przy lodówce:cool2:

AGNIESZKA u mnie dziś było nawet znośnie - udalo się wyjść na spacer:tak: Podobno ten chłodek skandynawski poszedł sobie nad Polskę a tu ma znów zawitać słonko;-):cool2:

reklama
maran ponoć każda ciąża inna :-) wypoczywaj sobie teraz

oki Laski hja mykam kąpu kąpu, troche na film i psić. a jak mnie się nie chce do pracy... co za jakiś leń mnie ogarnął... szok. miłego wieczorku i powodzenia testującym.
WIsienka powodzonka na wizycie i rozmowie z szefem,

buziaki, i slodkich senków

Ostatnia edycja:
Lodówka jest nie groźna, wróciłam do was z lodzikiem i znów wcieło mi posta.
maran coś to jest bo ja tez żrę jak szalona:-)
nika wpadaj poczęstuję.
mama gdzie ty?Może zasnęłaś zmęczona!
agnieszka ale sie uśmiałam:-D
mlodam jakaś ty czysta kochana i ja jaka czysta az jaśniej we Wro:-D

:-D Zniklam na chwile, bo czytałam wątek "poród na wesoło". No mówie wam, swietne. Poplakalam się.

MARAN każda ciąża inna.

MARAN ja na razie bez ciąży mam głodomora:eek: Ale to przed @ i potem mija:tak:

MLODAM no nie ma to jak wilgoć na wyprostowane włoski:sorry2: Też tak mialam ale odkąd mam nową prostownicę wilgoć nie jest mi straszna:tak::-D

;-)hej dziewczyny co tam w niedzielny wieczorek slychac? ja wypoczywam jutro do pracy? pozdrawiam erdecznie was wzystkie jestescie naprawde kochane tak was czytam i nadrabiam i naprawde mozna na was liczyc.,uzaleznilam sie wami hahaha....

AGNIESZKA,WISIEŃKA- jestem...mialam 2 telefony-jeden po drugim w sprawie Tmka i pogrzebu-dzwonią znajomi i pytaja kiedy pogrzeb i dzwonila siostra bo przyjedzie z mężem i z rodzicami i tak sie rozgadalysmy....

a teraz juz padam na twarz

MARY-BETH- no,no t przyjemności...
MARAN- moze bedzie synek -glodomorek:tak:;-)
WISIEŃKA- daj szybciutko znac co u ginek.:-)
SOL- No zobaczymy za kilka tygodni kto bedzie spiochem:happy2::happy2:ja juz nie moge sie doczekac tego etapu!!!uwielbiam spac!!:-D
karaluchy!! :))

kochane moje do jutra i czekamy na dobre wiesci od MOTYLKA I WISIEŃKI:tak::tak:

reklama
PALISSA bo to sie można uzależnić. Oto wada tego forum:-D

MAMA dziękuje, trzymaj kciuki a na pewno będą dobre. Karaluchy!
a006.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry