reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was porannie. Wyspałam się dziś, wstawałam tylko 2 razy na sisuiu i obudziłam sie na dobre w okolicach ósmej. Z balkonu czuje przyjemny chłodek , jest wiaterek i trochę pochmurzone to nie wiem jak to będzie.
mlodam może jeszcze za wcześnie, @ nie ma czyli nie jest źle.
scooby spokojnie , spokojnie widze że ty histeryczka jak ja. Wyluzuj bo potem zemści się to na tobie ukryciem fasolinki.
Na 13 mamy base, a dzis ochota mi przeszła. Nie mdli mnie na razie, co jest dośc dziwne przyznaję.
Mi slbo sie termometr zrąbał albo nie wiem bo jest w cieniu 12 stopni. Dziwne bo jak weszłam na balkon, nie zmarzłam.:szok:
Lor,maran,pralinka sol witajcie miłego dzionka

reklama
LORELAIN- witam i fajnie,ciesze sie ,ze Mati zaczyna świergotać:tak:;-)i mowi 2 wazne teraz wyrazy;-)tak wiec trzeba sluchac Go uwaznie i szybko podac nocnik;-)
MARAN- cześć,ukochaj Ale od cioci i milej niedzieli:-)

NAGAPALMA- hejka z rana;-)

WISIEŃKA- witam i Ciebie i chyba sie term.zrypal bo raczej bys zmarzla przy 12 stopniach :))

moj jeden suwaczek jutro knczy swoj zywot,ciekawe czy @ przyjdzie d tego czasu...bo jak teraz mi sie pprzestawia to chyba wybuchne...

Ostatnia edycja:
mama witaj, dobrz, ze masz juz kontakt z tatem. Pisałam wyżej, ze u mnie tez chłodno ale słonecznie i miło. Moje biedne roślinki odpoczną od żaru, dobrz, bo przesadziłam surfinie do skrzynek.... w końcu!
Przed wami ciężki poniedziałek, wypocznijcie dobrze.

cześć kobitki , rano dziś po prysznicu zauważyłam w lustrze że mój pępek jest cały czerwony i spuchnięty nigdy mi się to nie zdarzało wcześniej dlatego się zastanawiam dlaczego tak jest .. wczoraj nawiedziła mnie @@ ,,

hej burza - a nie ugryzł cię komar ? :szok: Tak przy okazji, przykro mi, że wredziucha przyszła ... A i widzę, że mniej wiecej podobnie długo się staramy ... hehe

Sol, mama, lorelain i maran - cześć !!!

Lorelain - do Parku Chorzowskiego sie wybierasz dziś do Wesołego ? Właśnie siorka dzwoniła i pytałą czy nie pojechałabym z nią i z małym .... ale nie wiem, zastanawiam się. Chyba nie obejdzie sie bez gastrologa, znowu jak rano wstałam, to miałąm totalny skurcz żołądka i jelit, nafaszerowąłam sie tabletami, ale jeszcze trzyma .... wkuzrają mnie te kichy, jak ja mam w ciążę zajść, jak mnie wiecznie brzuch boli !?
A dobra spokojnej niedzieli życzę !!!

Nie nie, w Zabrzu ma być dzisiaj wesołe miasteczko... to pojedziemy żeby Mati mial jakaś frajdę :-)

burza- może faktycznie cię coś w pępek upierdzieliło :confused:

Wisienko- masz racje, kwiatki trochę odpoczywają :happy2:

mama- no to trzymam kciuki, żeby @ była o terminie, no albo żeby była jednak fasolinka :-)

Sol - ja byłam z tym u dentysty i to nie jest zapalenie dziąsła, juz kiedyś miałam i wlasnei bralam wtedy antybiotyk. Teraz mi się zrobila torbiel pod zębem, ale żeby ja usunąc chirurgicznie to musze wyleczyc kanałowo zęba i odczekać 3 miesiące a czasami podobno nawet do pół roku bo możliwe ze torbiel sama się wchłonie jak juz będzie ząb zaleczony. No a żeby wyleczyc zęba musze czekac do 2 lipca :sorry2:
Dzisiaj mam to całkeim fajne, żadna ropka mi sie nie zbiera, nie boli mnie to, nie mam już opuchlizny.

hejka
Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć wynik mlodam i doczytałam że negatywnt-bardzo mi przykro lecz myślę że we wtorek powinnaś test potwtórzyć skoro @ brak:)
Pozdrawiam was serdecznie,zajrzę do was na dłużej później:)

oglądam program o facecie, który buduje dom z zardzewiałej blachy. Matko ale paskudztwo!
burza ni licho nie wiem co to może być!
mama trzymam kciuki za @
ja przed jutrzejszym ginem mam nerwa.A najwiekszego przed rozmową z kiero. Pol mówi, zebym się nie denerwowała bo nie mogą mi nic zrobić ale ja jestem nerwus i denerwuje mnie po prostu sama rozmowa.

reklama
oglądam program o facecie, który buduje dom z zardzewiałej blachy. Matko ale paskudztwo!
burza ni licho nie wiem co to może być!
mama trzymam kciuki za @
ja przed jutrzejszym ginem mam nerwa.A najwiekszego przed rozmową z kiero. Pol mówi, zebym się nie denerwowała bo nie mogą mi nic zrobić ale ja jestem nerwus i denerwuje mnie po prostu sama rozmowa.

Rozumiem cię, że się denerwujesz, takie rozmowy nigdy nie są łatwe, ale jutro szybko minie i będziesz miała to za sobą :tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry