reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Julisia - pisz śmiało :-D

Wisieńka - oj nie chciałabym takiej wróżby żeby urodziło się tydzień po terminie :no: Więc życzę żeby urodziło się w odpowiednim czasie :tak: :-D

Pchły na noc :-D

reklama
wpadam na sekundę poczytać co i jak i zaraz lecę do spania bo pewno już nikogo nie ma...
matko ale burzysko u mnie było potworne!!!!
waliło piorunami i grzmotami tak że aż szyby się trzęsły!

poza tym od jutra czeka mnie nauka na egzamin.... coś tego nie widzę
pewno cały dzień przesiedzę z Wami a notatki będą leżeć i kwiczeć :p

dobrej nocy i szczypawki! ^^

Dziewczynki milego dzionka Wam wszystkim zycze
Ja zmykam juz na caly dzien... Trzymajcie prosze kciuki zeby wszystko dobrze poszlo bo baaardzo sie stresuje...

witam sie z rana...
u nas dzis normalnie zimno!!! jak jest 17 stopni to gora:dry:takze dzis wode z basenu wylejemy pod tuje bo na pewno sie basen nie przyda w ta pogode...rozmawialam dzis z tatą bo naprawili im nadajnik ery i w kncu moglam uslyszec Jego glos....wytlumaczyl mi tez co p kolei mamy zrobic w sprawach pogrzebowych...jutro zaczniemy dzialac...

pozdrawiam wszystkie,milego dnia zycze..
pisalam rano do MLODAM, ale niestety ma 1 kreske...poczekamy do wtorku,moze @ nie przyjdzie to zatestuje jeszcze raz ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&

witam nwe staraczki-wszystkie przygarniamy!!

hej dziewczyny. Caly czas czekam na tego 16 z kolejnym testem. Muszę wytrzymac tak jak mi radzilyście. A może któraś z was poradzi mi jak to jest z tą temperaturą. W ciagu ostatnich dwóch dni miałam 36,9 a dziś rano 36,8. Czy to oznacza że spada juz w kieruku @ czy może jest to jakaś iskierka nadziei na fasoleczke? @ ma przyjść ok 16-18. Lepiej żeby nie przyszła bo bede :wściekła/y:

scooby - takie dwie temperatury wyrwane z kontekstu nic nie mówią :sorry: bo może to być twoja własna temperatura :tak: Przede wszystkim przestań się stresować bo możesz sobie takimi nerwami zaszkodzić :tak: :-) Daj na luz i spokojnie podejdź do tematu :-D

mama - a u nam w nocy lało jak opętane a teraz mam 20 stopni w cieniu :-( A tak chciałam zeby wreszcie chłodniej było a tu dupa :-(

Spadam jeść śniadanie bo dopiero wstałam z Karolą, M pojechał więc zostałyśmy same i chyba dzisiaj się wybędziemy do mojej babci bo Karola to jej ukochana prawnusia :-D A no i ciężarną wnusię musi zobaczyć :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

SCOOBY-spokojnie...jest za wczesnie na spadek skoro masz prawie tydzien do ewentualnej @ wiec pewnie jutro bedzie znow wyzsza...tak mi sie wydaje...spkojnie-podzialaliscie a teraz niestety trzeba czekac:sorry2:

Cześć!

Dzisiaj jest super przyjemnie, słoneczko się fajnie przebija, ale jest dużo chłodniej :-)
Ponieważ wczoraj cały dzień odpoczywaliśmy na ogródku to dzisiaj mam stertę prasowania i chce chałupę ogarnąć, potem na obiadek do taty i na wesołe miasteczko :happy2:

Mati na prawdę zaczyna coś mówić, dzisiaj wyraźnie powtórzył " siiiii" i " kupa"
;-)

szkoda, ze Młodam wyszła tylko jedna kreseczka :-(

witam i ja niedzielnie
kurcze myślałam, że bede dziś gratulować młodam, ale może jeszcze nie wszystko stracone... dopóki @ nie przyszła wszystko może sie jeszcze zdarzyć i trzymam kciuki by jednak nie przyszła i by kolejny jej test wykazał II kreseczki

reklama
Sol, mama, lorelain i maran - cześć !!!

Lorelain - do Parku Chorzowskiego sie wybierasz dziś do Wesołego ? Właśnie siorka dzwoniła i pytałą czy nie pojechałabym z nią i z małym .... ale nie wiem, zastanawiam się. Chyba nie obejdzie sie bez gastrologa, znowu jak rano wstałam, to miałąm totalny skurcz żołądka i jelit, nafaszerowąłam sie tabletami, ale jeszcze trzyma .... wkuzrają mnie te kichy, jak ja mam w ciążę zajść, jak mnie wiecznie brzuch boli !?
A dobra spokojnej niedzieli życzę !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry