reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny ja zmykam sie pakowac
jutro jade do etsciow pisac prace, maz w tyg leci do usa na 10 dni
bede was podgladac ale nie obiecuje ze bede sie udzielac
to moja ostatnia szansa zeby cois napisac - musze przynajmniej 70 stron, to pozniej moze
jakos te 30 w domu z malym ukradkiem dobrne... ale nie dam rady wszystkiego, wiec poldus do babci a ja sie izoluje i zachrzaniam! :)
3majcie sie!!!!!!!

reklama
mlodam - w ciąży się nie robi testów skórnych ale pocieszę cię - hormony ciążowe łagodzą dolegliwości związane z alergią :tak: Wiem co mówię bo przez całą ciążę z Karolą i półtora roku po porodzie nie pamiętałam ze mam alergię - niestety potem się rypło a teraz w 8 tygodniu już czuję się lepiej i nie ma tragedii :-)
Lorelain - jeśli zebrała się ropa pod dziąsłem to ja bym na twoim miejscu poleciała do całodobowej żeby Ci dali antybiotyki bo może się to gorzej skończyć :tak: Teraz jest Ci lżej ale stan zapalny nadal tam jest i może się to powtórzyć za kilka dni jak znowu się ropa nazbiera - albo gorzej jak pójdzie Ci na okostną - wtedy będzie dopiero bolało i 4 tygodnie wyjęte z życia z antybiotykami i codziennym czyszczeniem tego przez dentystę :no: Nie straszę ale M siostrzeniec tak zaniedbał a potem było płaczu... :-(
Wisieńka - już poprawiłam suwaczki - sory nie wiem co wtedy skopałam :-p Natalka to twój pierwszy BB dzidziuś? O matko - jak tu od 2005 siedzę to ich się tyle przewinęło że szok :-D Wcześniej byłam na innym nicku ale po poronieniach nie miałam siły, potem znowu tu wróciłam jak nabrałam nowych sił ale już pod innym nickiem :-p W sumie to moje trzecie konto na BB. Trzecie podejście i tym razem prawidłowe :-D
mama - Natalka szybko nadrobi :-D

A u nas zbierało się na burzę, wietrzysko było ze ho ho... kilka minut i po ptokach :dry: nie ma żadnej burzy :-(

PYSIA- na Pomorzu wczoraj byla straszna burza i wichura i grad wielksci kurzych jajek-moj tata wracal do domu i spadlo na Niego drzewo-ledwo uszedl z zyciem-Sol wstawila mi fotke auta,ale juz nie pamietam na ktorej str jest a dzis w noc zmarla Tomka mama na zawal..

dziewczynki ja tez mykam bo padam

MLODAM- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy test

Ostatnia edycja:
Sol dzieki, tamta data tez mi się podobała:-pJak urodzi się 2 lutego dam ci referencje jako wróżce. Wiesz jak rodziłam Macka to nawet kompa nie miałam. BB jest w porządku, dobrze się tu czuję. A ty od 2005 to już jesteś BBwieloródkamax:-D
Wieczorem najbardziej mnie wzdyma, matko biedny Pol w nocy. Dobrze, ze ma mocny sen:-D:-p
josephine będziemy tęsknić, oby praca szła jak po masle, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Pozdrowionka i odzywaj się!
mama spokojnej bardzo spokojnej nocy wam życzę kochana. Tulam cię raz jeszce

Witam Was dziewczyny po tyg nieobecnosci na watku 2011 ;-) włąsciwie to troche Was zdradziłam i przeniosłam sie na watek 2012 ale bede tu zagladac bo nie wiadomo moze uda mi sie jeszcze urodzic w 2011 :confused: troche plany u nas sie zmieniły . Nie nadrobie Was tu bo za duzo tego mam nadzieje ze wszystko tu ok ? przeczytałam tylko ,ze u mamy nie za dobrze :-(trzymaj sie mama pozdrawiam was i buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry