reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary-beth a co u ciebie słychować? @ się już skończyła? jaką masz pogodę? bo ja umieram, taki upał że nic tylko z okna skakać, żeby jakiś przewiew sobie zrobić
A u mnie leci powolutku. ;-) Pogoda tu, na południu Norwegii, jest OK - ok. 20 stopni teraz i słoneczko.
Temperaturkę odczuwa się tu intensywniej, wiec gdy jest 25 st., to jakby ze 35 było. ;-)
Poza tym ja szukam teraz pracy... Mam swoją firmę i współpracowałam z dużym klientem, który jednak okazał się delikatnie mówiąc nierzetelny... Narobił mi problemów, nie zapłacił za ost. mies. pracy... I teraz szukam pracy, z chęcią zamknęłabym swoją firmę... Oj, sorki za to smucenie, ale tak mi się porobiło...

Gdyby nie mój złoty M., to nie wiem, co by było...
Co do starań - 5.06. skończyła mi się @ więc starania przez caluchny następny tydzień i połowę kolejnego - takie zintensyfikowane... :-D:-D

Moje złotko teraz na wyjeździe, wraca w niedzielę. Ufff, dobrze się złożyło, że przed moimi potencjalnymi dniami płodnymi a nie w ich trakcie. :-D
Miluśkiego dnia Ci życzę! :-) Oraz Wam wszystkim!

reklama
badylku- a dlaczemu ja się niby mam obrażać? miałaś zajrzeć na mojego posta wyżej i zobaczyć, że masz sobie nie schlebiać, że prowadzisz na smyczy bunię ze szczypawkami w dupci

burza a na kiedy masz termin @?

Sorbek nie tylko Tobie się nei chce w pracy:zawstydzona/y: Mi tez nie...
A jeszcze po pracy do dentystki ide i chyba będzie bolało:shocked2:

Witam wszystkie laseczki które dołączyły:))

Szkoda że tych emotków nei moge na pracowym mieć:(( zaraz mi tu informatyk przylezie że cos instaluję:wściekła/y:
ach Ci niedobrzy informatycy :):)

ale Swiruski z Was oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-)
oj tu większość to świruski ale tym dwum do dziś widze gorączka doskwiera:) ale ilae uśmiechu nam kochane babiczki przysparzają :)

burza trzymam kciuki żeby było ok

mama no to dobrze że leki przepisane i mam nadzieje że będzie już wszystko ok

no a wózka nie sprzedałam żadnego :(:(:(:( wogule dziś jakoś tak podejżanie mało ludzi :(:(:(:(:(

Badylinka tak sobie teraz popatrzylamże my prawie razem testowac będziemy:)))):-)

Idę na obiad:)

Ostatnia edycja:
buńka no widziałam właśnie że sobie edytowałaś posta i co myślisz że świecisz?!

marylko
bo wczoraj chyba umknął Ci mój post - gdzie Ty masz ten sklep? :>

A ja o 16.30 jadę po meble do nowego domu. Tak się cieszę, że te formalności już za nami.;-)
Jak już się zagnieżdze to zdjęcia wam wstawie;-)

MAMA gdzieś znikła?:confused:

MONIA smacznego:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Badylinka no umknoł bo mężuś wcześniej do mnie przyszedł i musiałam go pilnowac zeby dobrze rowerki skręcił :):):)

ja mieszkam w Choszcznie woj zachodniopomorskie niedaleko Szczecina - tak najłatwiej skojarzyć :) i tu tez mam swój sklepik możesz go sobie zobaczyć na blogu pod moimi sówaczkami

heloł marylaaaaaaaaaaaaaa fakt- upał nas dobija. my to byśmy chętnie na biegunie zamieszkały

motylek zazdroszę domu ja marzę o czymś swoim wkońcu. ale na to jeszcze muszę duuuuuuużo czasu poczekać. zresztą i tak najpierw wolę fasoleczkę i zdrowego dzidziolka

badylu- a świecę sobie. jak cię razi to se okulary załóż

BUNIA ja narazie tez musze się gnieździc w 40 m. :wściekła/y: Nie mogę się doczekać aż bede mogła wreszcie swobodnie poruszać się po domu.

reklama
mary-beth- cześć slodziaku [FONT=&quot]
k015.gif
[/FONT]

sorbus- nie z raczkami juz ok-bepanten pomogl,ale zaczal mi bardzo kaszlec w nocy i okropnie sie meczy i dzis poszlam do pediatry z tym kaszlem wlasnie:sorry2:a Ty jak sie czujesz ciazarowko moja kochana [FONT=&quot]
b055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
r025.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.