reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JESTEM bylam u pediatry a w szalone kozy naskrobalyscie tyle,ze nienadrobie :dry:

wczesniej wyczytalam(przed wyjsciem),ze Sol prsila o wyslanie gratulacji od Jej 4-ki tak wiec kchane -wszystkie nas z nicka wymienilam calą lista niech kobieta wie i przekaze Natalce ile ma e-ciotek [FONT=&quot]
183.gif

DOMI DSTAL INHALACJE I 2 RADZAJE TABLETEK I 2 SYROPY...LICZE,ZE DZIS W NOCY POSPIMY:sorry2:
MATKO I CORKO JAK U MNIE GORACO!!!!! [/FONT] [FONT=&quot]
f025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
f025.gif

MUSZE SIE BRAC ZA [/FONT] [FONT=&quot]
d030.gif
I MOZE JESZCZE JEDNO [/FONT] [FONT=&quot]
a025.gif

Cześć Mama!
Mam nadzieję, że Twój Dominik poczuje się lepiej! Dużo zdrówka mu zyczę.
Miłego dzionka!

reklama
cześć kobitki :-),
moja @@@ nadal milczy a ja sobie po cichu liczę na fasolkę , obiecalam sobie że jak do niedzieli nie przyjdzie to rano lecę na betę i będę wiedzieć co i jak , samopoczucie mam dziwne tak jakbym zaraz miała @@@ , ale nie mam , ja jestem alergikiem i zauważyłam że alergia mi się nasiliła jak nigdy dotąd zawsze biorę leki , ale nawet teraz mi jakoś nie pomagają i może stąd moja @@@ się spóżnia , :wściekła/y:.
burza77 - trzymam mocno kciuki za fasoleczkę!

mary-beth a co u ciebie słychować? @ się już skończyła? jaką masz pogodę? bo ja umieram, taki upał że nic tylko z okna skakać, żeby jakiś przewiew sobie zrobić

motylek- to teraz będziesz śmigać z buźkami fajnie tak kolorowo z nimi. ale posty są dłuższe i dziewczyny po chwili nieobecności mają więcej stron i się boją nadrabiać

reklama
BUNIA nie będę smigać z wami:-D w operze nie działają, a ja mimo wszystko wole ją. No właśnie, posty dłuższe i jeszcze tyle spamu z waszych klutni:-D Nie chciałoby mi się nadrabiać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry