reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Net mi sie tnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MALAPRALINKA jak to go obcinali??:confused:

BUNIA nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie "skąd masz takie fajne emotki?" :tak: Albo odpowiedziałaś, a ja nie zauważyłam. Wybacz.

A ja sobie siedzę na tarasie, przy kawce. Słonko grzeje. Żyć nie umierać.:-)

reklama
No do fryzjera idziemy bo ?On to taki kudlcz jest, mieszaniec z terierkiem...
Wyjatkowy Futrzak i raz ze jemu goraco a dwa te potwory (czyt. kleszcze) jak juz sie zaplataja w siersc to sie nie wytrzepia...

Lece sie ubierac bo za pol godziny tata bedzie a ja jesszcze w lozku w koszuli, kawke, sniadanko mialam do lozka to nie chcialo sie wychodzic

Tymczasem milego dzionka, przyjde potem z fotami mojego Łobuziaka malego

uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzis o 4.40 ważąc 2770g i mierząc 51 cm przyszla na świat drobniutka i slodziutka Natalka!!!!!
KPI z mężem są przeszczęśliwi!!!!

KASIU TO DLA WAS
[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]
Kpi - gratulacje Natalko - STO LAT
0002020B.gif

Dziewczyny dziś nasza Wisieńka ma urodziny:))

Wisieńko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:))
TN_k129.JPG
Wisieńko - wszystkiego najlepszego :-D I bidulo żeby szybko ci wymioty przeszły :tak:
0002020B.gif

maryla - co ty tam przeskrobałaś?
mama - prześlij KPI gratki od naszej czwóreczki :tak:
motylek - my wróciliśmy właśnie z bazar bo chciałam sobie spodnie letnie kupić a tu dupa i nie czynne dzisiaj :-( Za to dostałam lody Nesquika i sobie podjadam :-D
Szczęśliwa - no to teraz się zaczną durne sny, paranoje i wiesz co? To normalne :-) Matki w snach wyrażają swoje obawy - czasami staje się to męczące ale po czasie mija :tak: Zazwyczaj jak dziecko 30 skończy :-p Kochana - będziesz matką - to normalne że się boisz :tak: Ale jak nie chcesz mieć takich koszmarów to świadomie przed snem się wyciszaj :tak:

Idę sobie w coś pograć bo nic do roboty nie ma :-p

Dzieki dziewczyny
Jestescie niezastapione

Nadzieje oczywiscie jescze mam, bo mimo jednej krechy nadzieja sie tli, bo tak naprawde nie wiem kied @ mam sie spodziewac po tabletkach. Nie wiem czy pryjdzie jutro czy za 5 dni..
Poprzednio test mi wyszedl w 33dc...
Ale te cycuchy...
Jak nie teraz to w przyszlym sie uda, wkoncu juz testy owulacyjne tez bede miala:-)
Chociaz powiem Wam ze w tym cyklu dokladnie wiedzialam kiedy wypadla owu...

Toffika
ja czytalam ze owu te sie tak moze objawiac- plamieniami wlasnie

no właśnie pralinka trzeba mieć nadzieje bo puki @ nie przyszła to jeszcze nic straconego :) mi przeczucie mówi że nic z tego ale puki @ nie mam to jest nadzieja i oby nie przyszła ani do mnie ani do Ciebie :)

MALAPRALINKA Już rozumiem:tak: Myślałam o czym innym:-D My mamy zamiar sobie kupić pieska shih-tzu, bo one nie uczulają, a Artur ma alergie na sierść. Do kota sie nie dotyka:-D

SOL Dobry i Nesquik :tak: Jejku, jak ja bym sobie loda zjadła... Ale wszystkie pieniądze na koncie a Artur do pracy poszedł i karte ze sobą wziął. :wściekła/y: Zadzwonie do niego, żeby kupił jakieś lody jak będzie wracał.

a ja tez mam dwie kreseczki! I o! Na owulacyjnym co prawda ale miło popatrzec przynajmniej na takie:)) No i to oczywiście ćwiczenie patrzenia na dwie na ciążowym:-D

no to trzymam kciuki za || na ciążowym!!

jak mi tak duszno to mam nadzieję, że jednak zafasolkowana bo jak nie fasolka, to znaczy że dzieje się coś nieciekawego i muszę iść do lekarza-będziemy mogli też wkońcu kupić sobie dom

NIE BUCZ BABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeroooooooona sam ranek a ta już sapie......

a ja mam przeczucie, że znowu mi się nie udało

no pojade na to Twoje zadupie, znajdę i natrzaskom w ten durny dekiel!!!!

cześć :-)
ja tylko na chwilkę-napisać Wam chciałam że właśnie wróciłam z pobrania krwi. Koło 18 mam dzwonić i miła pani poda mi wynik betki. Trzymajcie kciuki. Ja też mocno trzymam :-)

oooooo Agatko widzę że jednak mnie posłuchałaś ^^
no to trzymam kciukasy za wysoooką betę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kurcze ja juz sie nie moge doczekać kiedy zrobie testa ale tyle wytrzymałam to do soboty też wytrzymam :):)

poczekasz poczeeeekasz :*
jeszcze tylko jeden dzień :)
kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

biedna :(

uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzis o 4.40 ważąc 2770g i mierząc 51 cm przyszla na świat drobniutka i slodziutka Natalka!!!!!
KPI z mężem są przeszczęśliwi!!!!

KASIU TO DLA WAS
[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Dzielna mamuśko! :*
Natalko, dziewczynko o NAJPIĘKNIEJSZYM imieniu na świecie :>
Witaj! ^^

oczywiście dla Ciebie Wisienko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!
będzie jakaś imprezka? :>

mała - tak jak piszą dziewczyny, póki nie ma @ - jest nadzieja!!!!
a jak się okaże że to nie to, to marzec też jest pięknym miesiącem ^^

Witam wszystkie dziewczynki które już wstały :)
ja dzisiaj w zasadzie to umieram... smarcze, łzawią mi oczy, pokaszluje...
ja wiem że wczoraj sorbuś mi pisała żeby olać temperatury ale dzisiaj znowu skoczyło na 36.8

Ostatnia edycja:
Głupia mucha mi do domu wpadła, taka wielka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekajcie, wezme szmatkę i pokaże gdzie jej miejsce:-D

Dziewczyny, zmykam do sklepu po jakieś ciasteczka do kawki. 5 zł. mi zostało:-) Znalazłam w kurtce. Zatłuke tego mojego męża że mi kasy nie zostawił:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol..... dzieki wielkie staram sie wyciszać przed snem słuchajac spokojnej muzyczki ..... a w co grasz ??
Ja uwielbiam grać w pleja ostatniooo jak mnie wciągło Resident Evil IV to szok nie potrafiłam odejsc :):):) teraz szukam sobie WolfStein return of castle ale nie wiem czy znajde ...... na allegro nie znalazłam niestety ...... a mam tylko na kompa a to nie to samo ....

motylek - słabo sobie męża wytresowałaś :-p mój zaraz po ślubie dorobił mi drugą kartę do konta :-D A on do mojego drugiego nie ma dostępu :-p :-D

Pranie powieszone i nudzi mi się okrutnie :dry:

Szczęśliwa - a w L2 tnę :-p Małż mnie zaraził na początku naszej znajomości i jakoś tak zostało :-D

reklama
sol no ja nic nie przeskrobałam ja tam dobra dziołcha jestem dałam komuś kredyt i ktos nie spłaca i mnie ciągną teraz na komisariat masakra co ???? ja tam tyle dawałam kredytów że nie pamiętam zresztą to było ponad rok temu a może nawet dłużej zalezy kiedy wzieli ten kredyt ja nawet nie wiem o kogo chodzi ehhh masakra człowiek już tam nie pracuje a tu go ciągają no ale co zrobić :(

hahaha sol ja mam tak samo ja jeszcze przed ślubem miałam dostęp do konta k a on do mojego do tej pory nie ma :):) zresztą i tak mi sam oddaje wypłate i jak coś chce to mówi żeby mu dac albo kupić :) i że do końca m-ca ma mi starczyć :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry