reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Malapralinka - może jeszcze nie wszystko jasne poczekaj kilka dni i zobaczysz czy przyjdzie @ ..... Pamietaj że Wisieńka tez tak miała:):) głowa do góry :*
Tofika - ja słyszałam ze w momencie kiedy dojdzie do zagnieżdżenia może wystąpić plamienie u niektórych kobiet ......

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane dziewczyny!!Bardzo dlugo nie zagladalam , poniewaz bylismy w Polsce ponad tydzien...Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszej solenizantki.U nas staranka w toku..Pozdrawiam wszystkich baaaardzo mocno:)

Dzieki dziewczyny
Jestescie niezastapione

Nadzieje oczywiscie jescze mam, bo mimo jednej krechy nadzieja sie tli, bo tak naprawde nie wiem kied @ mam sie spodziewac po tabletkach. Nie wiem czy pryjdzie jutro czy za 5 dni..
Poprzednio test mi wyszedl w 33dc...
Ale te cycuchy...
Jak nie teraz to w przyszlym sie uda, wkoncu juz testy owulacyjne tez bede miala:-)
Chociaz powiem Wam ze w tym cyklu dokladnie wiedzialam kiedy wypadla owu...

Toffika
ja czytalam ze owu te sie tak moze objawiac- plamieniami wlasnie

Gratulacje, dla swieżo upieczonych rodziców!
A ja tymczasem trochę z innej beczki...W tym cyklu miałam sobie zrobić przerwę w starankach ze względu na niskie żelazo, ale rozum swoje a serce swoje...Było więc wielokrotne przytulanko w czasie dni płodnych.(Chociaż trudno powiedzieć w tym cyklu kiedy one były bo skok tempy był trochę później niż bym się spodziewała przy moich regularnych cyklach). Problem w tym że dwie godziny po przytulanku, tak gdzieś w okolicach kiedy powinnam jajeczkować, zaczęłam plamić, a nawet przez chwilę polało sie trochę krwi. Nie bolało mnie nic. Przeraziłam się że może to ciąża pozamaciczna, ale na drugi dzień minęło ....Później jeszcze były przytulanka ale syt się nie powtórzyła. Nigdy nie plamiłam w dniach okołoowulacyjnych, zagnieżdżenie mało prawdopodobne.Do lekarza mam iść ale termin odległy...zastanawiam się o co chodzi..wszystko idzie nie tak...mam nadzieję że to nie jakaś nadżerka albo inne świństwo....
Pozdrawiam wszystkich
Tofika

TOFIKA- czasem tak bywa po stosunku,moze jakies naczynko peklo,moze to trwawienie poowulacyjne-czasem tak bywa,jesli nic Cie nie bolalo to moim zdaniem nie masz sie co martwic;-)

MOTYLEK- ale sobie pozmienialas-hoho-avatarek,suwaczki-pieknie!!!

MONIA55- witaj;-)

MONINIA- witaj znwu u nas:-D

SZCZESLIWA- a jesli chodzi o sny to zobaczysz,jeszcze urodzisz blizniaki,jeszcze urodzisz na chodniku albo w domu...sny beda rozne-najlepszy sposob to luuuz i nierozpamietuj;-)

MARYLKA- utragu wielkiego jak mont ewerest:-D:cool2:

ACHA Wisieńka JEST W PRACY I WYMIOTUJE:(((((

Ostatnia edycja:
MALAPRALINKA dokładnie, nadzieja musi być zawsze, bo bez niej to.... Jak nie teraz to w przyszłym się uda. Niektóre starają się bardzo długo o maleństwo. Nie wiem który to cykl u Ciebie. Ale mapewno się uda!;-)

MAMA dziękuje:-D Tak jakoś wczoraj mnie naszło.

szczęśliwa- wszystko będzie dobrze. to tylko lęki (jak mówiła ściana) i zalecam Nobiles nie martw się- sny zawsze się tłumaczy na odwrót

pralinka-tulam

heloł moninia i motylek

uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzis o 4.40 ważąc 2770g i mierząc 51 cm przyszla na świat drobniutka i slodziutka Natalka!!!!!
KPI z mężem są przeszczęśliwi!!!!

KASIU TO DLA WAS
[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

Gratulacje dl KPI i malutkiej Natalki :tak:

Dziewczyny dziś nasza Wisieńka ma urodziny:))

Wisieńko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:))
TN_k129.JPG

Wisienko
- wszystkiego naj naj kochana i przede wszystkim zdrowego i ślicznego dzidziusia

szcześliwa - nie martw sie to tylko sen - sny są zazwyczaj przeciwieństwem tego co sie dzieje w realu także nie martw sie bedzie dobrze

A tak w ogóle witam was wszystkie i lece po nadrabiac troche

o biedna Wisienka - współczuje wymiotów

Mama - wiem jakie sny mogą być pamiętam jak mi sie kilka razy śniło ze mnie zabili koło naszej biedronki słuchaj ja sie tak nakręciłam ze tam chodzić nie chciałam wcale bo tak sie bałam .....
Malapralinka - od tego miedzy innymi tu jesteśmy żeby wspierac sie :)
Czesc Sorbuś - dziekuje , a jak sie dzisiaj czujesz kochana??

Motylek dziekuje
u mnie dopiero pierwszy cykl po stracie poprzedniej ciazy...

Laseczki jescze godzina i beda obcinali mojego piesiaka
zjem tylko loda (bo Mezus poszedl z piesiem na spacer i wrocil z lodami;-)), i ide sie ubierac

reklama
pralinka to fajnie mój bebok to się nawet czesać nie da. muszę go z zaskoczenia brać, albo męczyć godzinę aż wkoncu legnie i da tyłek do wyczesana taki szurnięty jest

idę zrobić porządek w komodzie- nazbierało się nam pościeli, to muszę je przejrzeć i poodkładać te gorsze. mam wiatraka, więc mogę walczyć o i już trochę lepiej się czuję

mam was na oku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry