reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochana a gdzie mieszkasz jezeli sie wolno zapytac? Ja tez poki co szukam pracy wiec nie martw sie nie jestes sama a co do dwoch kreseczek to nie musze chyba mowic;-) tylko ze my sie starac bedziemy dopiero za miesiac:-)

Witam sie ze wszystkimi serdecznie i zycze Wam milego dnia :-)

Poki co ide zrobic pranie bo i tak tutaj jeszcze nikogo nie ma do potem :-)

Witam! :-) Mieszkam na południe od Oslo. Na pewno prędzej czy później coś się znajdzie, ale czasem mnie łapie taka deprecha...

Dzięki za wsparcie, to bardzo pomaga!

Wisienko, STO LAT!

Oraz gratulacje dla swieżo upieczonej mamusi malutkiej Natalki! :-)

Witam wszystkie dziewczyny i zyczę miłego poranka! :-)

Ostatnia edycja:
wróciłam!!!!!

w komodzie porządek zrobiony- teraz wygląda na to, że wcale nie mamy tego tak dużo, ale jak to było poupychane to się wydawało, że maaaaaaaasaaaaaa

witam wszystkie, które dołączyły jak mnie nie było ciebie też badylaku- poczochrańcu ty mój

motylek- teraz większość ma te emotki. lori nam zapodała. kliknij sobie w ten link na dole mojego posta (specjalnie dla ciebie zostawiam, bo to zwykle kasuję) i postępuj zgodnie z instrukcją. jak masz mozille, to po instalacji ją wyłącz żeby programik wszedł. na operze nie działa (mam operę i dupa) dlatego korzystam z explorera- tu też działa

zazdroszczę wam lodów. ja sobie rozmrożę znowu ten mus truskawkowy- co prawda ten jest dla Grzesia, ale on się do tego nie pali to mu to zeżrę. a co se będę żałować? pewnie i tak nie zauważy

a u nas z kasą jest tak, że G dostaje wypłatę ostatniego każdego miesiąca do ręki i z tego robimy zakupy na cały miesiąc a reszta jest w portfelu w szufladzie. jak ktoś potrzebuje to bierze- zwykle ja, bo ja na zakupy chodzę a moja kaska jest na koncie i w sumie tam zostaje, bo z niego idą wszystkie przelewy- odstępne, rachunki, a jak coś zostaje to sobie zostawiam i jak uzbieram to kupujemy sobie coś fajnego na allegro. przelewem jest zawsze łatwiej. a G konta nie ma- bo i po co, jak wszystko idzie na życie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam i ja :)
Kpi gratuluje serdecznie
wisienka duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi
szczęśliwa nie stresuj sie snami... to takie nasze ukryte lęki we snie nam sie projektuja..

buńka hahahahha właśnie nie zostawiłaś linka!! :D

ja poczochraniec?!?!?!?! ja.... JA???????!!!!!!

oj bo będzie...

BUNIA ja własnie mam opere:wściekła/y: Ale dziękuje, zainstaluje sobie. Mozille na komie też mam.
Właśnie, nie zostawiłaś linka:-D

MARAN witaj:tak: Co u ciebie?

Kurcze nie nadążam za wami chociaz pedzę

ja mi się tu nie chce siedzieć - w pracy znaczy się
szczęśliwa ty codziennie do maista chodzisz ;-) kurcze wydasz całą kasiorke haha

pralinka - dziewczyno mi bardzo czuły test dwa tygodnie po zapłodnienie pokazał jedna krechę gin nic nie widział a teraz jestem w 7 tygodniu :-D - także głowa do góry i powtórz test za kilka dni

cześć maran jak samopoczucie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry