reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie dziewczyny.
nie odzywałąm sie dawno,ale poprostu nie mam kiedy :-( w pracy miałam urwanie i dalej tak az do 18 czerwca,ale jeszcze 3 tyg i wakacje :-)
uppały straszliwe,nie lubie takiego gorąca.
Mi mdłości juz przeszły,czasem jeszcze cos odczuwam ale to juz niewielkie :-)
póki co czekam niecierpliwie na kolejną wizyte i usg :-)

reklama
josephine- zazdroszcze tych wypadów do USA. ja mam spodnie z USA bo mi ciotka przywiozła, ale ona mało kiedy jest (ostatnio2 lata temu, a wcześniej 12 lat). ale bym tak chciała takich ciuchów sobie zwieźć a co do krwotoku- to właśnie ja miałam. i na pewno nie przez tabletki bo dużo ponad rok temu odstawiłam zmęczona jakaś jestem- pewnie dlatego. ważne że przeszło

pralinka- a ty jutro testujesz!!!!!!!! hurrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!

Wlasnie sama nie wiem czy testuje...
Nie mam testa bo juz robilam wczesniej, mimo ze bylo pewne ze 1 kreska bedzie...
Wczoraj zamowilam na allegro i dzisiaj rano wyslali wiec moze jutro popoludniu beda...
Ale jakos nie czuje ewentualnej ciazy...

Poprostu chora jestem, wczesniej tez chora bylam ale wtedy wiedzialam ze to musi byc Fasolka bo jak nie to to znaczylo by ze cos ze mna nie tak..
A teraz... Teraz tego nie czuje...

witaj
KasiaWie - milo mi, bo nie mialysmy jeszcze przyjemnosci;-)

Bunia no nadzieje to ja mam, nadzieja dziala cuda;-)

Tyle, ze u Ciebie objawy typowe a u mnie dwuznaczne sa...

reklama
pralinka- jakie tam jednoznaczne? raczej dupiate i niewiadomo-cowiate

a nie, no to nie tabsy daly ten krwotok...

kasiewie- fajnie, że nie ma mdłości (chociaż ja za takie fasolkowe to bym się nawet pokroić dała) no i dobrze, że urlopik niedługo- nie będziesz się męczyć w pracy w te upały, bo zapowiadają całą falę (była fala powodziowa, a teraz upałowa)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry