reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buńka nie spamuj!!!!
Nie umiesz posta edytować? :p

a poza tym to cho bo się zaraz Majka zaczyna :D

reklama
witam dziś dopiero tak późno bo z czasem u mnie kiepsko... prosze mi napisać co sie dziś wydarzyło bo nie nadrobie tyle stron a dzis wieczorkiem mamy jeszcze mieć gości więc rozumiecie... nie mam czasu...

pozdrawiam i ściskam Was mocno

a myslicie ze jutro wieczorkiem zrobic testa??
Ale chyba nie wyjdzie...
Ale znajac siebie to jakprzyjda te z allegro a kupilam narazie 6sztuk to napewno zrobie i jutro i pojutrze rano

?Wlasnie sobie cycochy obmacalam i przy dotyku sutki mnie bola..
Poprzednim razem to sterczaly i byly takie pelne piersi

Teraz bola troche i sa wieksze, ale moze dlatego ze mi sie kilogram przytylo...

pralinka- w dniu @ to chyba nieważne kiedy się zrobi. jak będzie fasolka to nawet z 10000000 siuśków wyjdzie i po wypiciu hektolitrów wody. no, chyba że fasolinka będzie nieśmiała jak u sorbusia i wisienki

a ja głodna znowu jestem. ostatnio żre jak smok się zapomnę i za chwilę będę jakieś kopyto z zębów wydłubywać
jak to nie na fasolkę, to naprawdę będę wyglądać jak monster

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga nie no pewno masz racje ja nie poruwnuje tylko mówiła czemu u mnie by to nie wypaliło :) a u Ciebie to super ja jak pracowałam na posadzie to też kombinowałam coś takiego jak ty :) żeby zrobić :):):) mam znajomą która miesięcznie 3 tyś zarabia na allegro :)
a ja też swoją prace robie bo lubie :) ale wiem wiem o co Ci chodzi :)
Marylko o nic mi nie chodzi:)
Ogólnie zajmę się sprzedażą na allegro ciuszków i nie tylko...aby zająć się czym jeszcze dodatkowym:)
Ja nie mam głowy do dużej działalności tak jak Ty Marylko.Poza tym Ty masz sklep na miejscu i wszystkiego sama dopilnujesz no i to jest Twoje zajęcie.Z resztą już kiedyś Ci pisałam że podziwiam Cię za odwagę założenia własnej działalności:)
Ja do takich dużych biznesów się nie nadaje i nawet o tym nie myślę:)
hej wpadlam tylko na chwile, niania juz poszla, wiec zaraz idziemy na spacer o ile znow nie zacznie padac a pada co chwile
agnieszka uwazam ze swietny pomysl z allegro, tez kiedys o tym myslalam, ale ja niestety z tych nieinformatycznych, zniechecilam sie i zrezygnowalam
zreszta dopuki studiuje na nadmiar czasu nie narzekam...
a co do cen : to uwazam ze masz super pomysl bo w uk ceny smieszne, zwlaszcza na wyprzedazach!!!!! moj maz jak jedzie to zawsze nas wszystkich okupuje, takie same formy a taniej!
ale powiem wam ze na handel ciuchami jest jeszcze lepszy pomysl, tylko neistety wymaga albo mozliwosci podorzy tanich ( placonych przez firme) albo dobrych znajomych w ... USA :)
ja poki co nie sprzedaje, ale moj maz raz w roku jezdzi na 10 dni do usa, teraz wlasnie ejdzie w przyszlym tygodniu hura!!!! no i przywozi 2-3 walizki ciuchow itp placi za walizki, ale i tak sie oplaca, lot i hotel oplacony przez prace, bierze dpdatkowa noc i nastepny dzien jazda po outletach!!!!
kupuje malemu ciuchy typu calvin klein, ralp lauren za grosze! 8-12 dolarow, maly troche nosi, wyrasta, a ja pozniej choc byly uzywane to przez metke moge odsprzedac za tyle ze ciuch mnie wyjdzie gratis lub grosik!!!! na dodatek ciuchy lekki wiec w 1 mala walizke wchodzi ciuchow na rok albo wiecej!!!!!
pamietam z ejak bylismy na wakacjach w kalifornii to amlemu kupilam kilka trojpakow body calvin klein, 0-3 m-ca, 3-6 m-ca ( bylam wtedy w ciazy) i za kazdy trojpak plailam od 7 do 10 dolarow, a tu firmiwe jedno 20 euro czyli ok. 30 dolarow,a tam 3 za 10 lub mniej!!!!!!
teraz jestem na etapie szykowania listy na 3 latka oraz na malego : chlopeic + dziewczynka. Co ebdzie to bedzie, inne odsprzedam z metka i jeszcze zarobie :)
a drugi raz w roku : przyjacipolka przyjezdza do rodzicow do PL z florydy. tez ma w walzice zawsze jakis pakunek dla leo. ostatnio pol reklamowki gap, 2 t shirty ralph lauren, adidasy gap i LEGO DUPLO. Lego kosztowalo 19 dolarow, a takie samo jets u nas w toys za 50 euro czyli jakies pewnie 75 dolarow!!!!!!
ja to caly rok tymi wyjazdami do usa zyje :) jak ejdziemyu z mezem to ciuchy na siebie, zmiana na drugi dzien, a reszte kupujemy, lacznie z gaciami, bo jak mam oakzje to wole dac tyle samo i miec vere wang albo ck niz jakies zlej jakosci ...

aha : o do krwotoku ktos mial : mysle zmeczneie albo... odstawienie tabletek
ja mialam prze zkilka dni krowtoki po odstawieniu tabletek harmonet i wiem ze nie bylam sama ktora miala reakcje po tej pigulce....

Cześć Josephine:)
Dziękuję Ci:)
Tak w Uk można kupić cuda cudeńka za śmieszne piki i Ja mam zamiar się tym zająć,mam nadzieję że plan wypali:)

Bunia
z ym terminem @ to ja tak tylko przypuszczam bo ja tabletki odstawilam wiec ona mi tez moze psikusa zrobic i nie wiadomo na dobra sprawe kiedy sie pojawi..

reklama
Grzesiek się dziwi że po obiedzie chcę jeść, to żeby nie było- szamam niepozornie cukierka i potem pewnie zeżrę całą resztę

zaraz ucieknę na pół godzinki na moją majeczkę i jej śliczną córcię BASIUNIĘ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry