reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No taka już jestem nie lubię siedzieć i nic nie robić :-D
Marylko Ja nie będę sprzedawać wózków ani żadnych wielkich rzeczy absolutnie.
Na pewno będą to ciuchy i takie inne pierdoły ale nie chce za dużo tu pisać aby komuś nie wpadł przez przypadek taki sam pomysł jak mi a tu na bb wszystko jest możliwe.
Mimo iż myślę nad dziecięcymi ciuszkami także to nie będę tworzyła dla Ciebie żadnej konkurencji bo Ja nie z tych że "będę biła się postami która ode mnie kupi"
Ja zajmę się sprzedażą na allegro i będę sprzedała to co się opłaca.

Myślę że Ty Marylko powinnaś pomyśleć o allegro tym bardziej że Ty prowadzisz sklep a Ja będę brała towar z hurtowni i to zdecydowanie w mniejszej ilości niż Ty bo Ja to będę robiła tylko tak dla siebie i nie dla konkurencji absolutnie.

buniu dziękuję:)
nie no ja tez chyba nie z tych co pyta która co u mnie kupi a przynajmniej tak mi sie zdaje
a allegro u mnie to na razie nie wypali bo ja musiała bym miec zamrozony towar którego nie moge sprzedać bo jest wystawiony mam jeszcze za mało żeczy to jedno a drugie że nie opłaca mi sie za bardzo wystawiać mi lepiej jest sprzedac klientowi w sklepie ale nie powiem jak mi coś nie schodzi to wystawiam na allegro ale nie zawsze sie też sprzedaje wcześniej nad tym myślałam ale po dokładnym przemyślniu stwierdziłam że to nie bardzo w moim przypadku wypali dlatego tez wstrzymuje sie jeszcze z tym sklepem internetowym bo w tej chwili tylko duże rzeczy była bym w stanie sprzedawać przez neta a duże rzeczy klienci zazwyczaj wola w sklepie kupowac no i wiele innych za i przeciw jednak na razie wyszło troche więcej przeciw ale cały czas pracuje nad tym zeby było lepiej i cieszy mnie jak przychodzą klienci po jakimś czasie i mówią ooo ale pani ma teraz towaru :)

a mi się właśnie puściła krew z nosa i siedzę z tamponem w dziurce (z nosa, żeby nie było)

no pralinka- my to objawów szukamy od owu i każdego dnia. a dowiedzieć się w 4 miesiącu ciąży? to chyba tylko kobiety, które nie znają swojego ciała tak potrafią.
no nie cos ty narobiła znowu z tym nosem ???

Bunia Ty Lobuzie jeden

Dzisiaj mnie jeszcze czeka pisanie listu motywacyjnego i cv
Nie pisalam tego jakies 4 lata...
Czy forma sie jakos zmienila przez ten czas? Wie ktoras??

nie no ja tez chyba nie z tych co pyta która co u mnie kupi a przynajmniej tak mi sie zdaje
a allegro u mnie to na razie nie wypali bo ja musiała bym miec zamrozony towar którego nie moge sprzedać bo jest wystawiony mam jeszcze za mało żeczy to jedno a drugie że nie opłaca mi sie za bardzo wystawiać mi lepiej jest sprzedac klientowi w sklepie ale nie powiem jak mi coś nie schodzi to wystawiam na allegro ale nie zawsze sie też sprzedaje wcześniej nad tym myślałam ale po dokładnym przemyślniu stwierdziłam że to nie bardzo w moim przypadku wypali dlatego tez wstrzymuje sie jeszcze z tym sklepem internetowym bo w tej chwili tylko duże rzeczy była bym w stanie sprzedawać przez neta a duże rzeczy klienci zazwyczaj wola w sklepie kupowac no i wiele innych za i przeciw jednak na razie wyszło troche więcej przeciw ale cały czas pracuje nad tym zeby było lepiej i cieszy mnie jak przychodzą klienci po jakimś czasie i mówią ooo ale pani ma teraz towaru :)

Marylko Ty masz sklep i Twoja sytuacja jest inna.Nie można porównywać Ciebie do mnie bo Ty masz działalność i masz rację w tym co piszesz.A Ja chcę robić to z przyjemności i dla zabicia czasu a nie dla biznesu więc rozumiesz.
Jak dla mnie allegro będzie świetnym rozwiązaniem bo będę zaglądała do kompa i wysyłała paczki a oprócz tego mogę robić wiele innych rzeczy jak praca,dom i rodzina,fotografia.A kolejną rzeczą jest to że Ja w Uk kupię towar po śmiesznej cenie i w Pl opłaca się go sprzedać.
Jak zakupię troszkę gadżetów i M zrobi mi stronkę to dam wam znać.

A teraz uciekam zająć się sobą:)
Miełego popołudnia życzę wszystkim:)

ja Buńce przywaliłam za to że mnie nie ukochała dziś
dzisiaj w Ciąży z zaskoczenia mówili że kobietom w ciąży często zdarzają się krwotoki z nosa

marylka - a Ty nie potrzebujesz może kogoś do pracy w sklepie? :>

bunia - a muszę powiedzieć że dzisiaj wybitnie dobrze :-D Posprzątałam sobie, porobiłam truskawki, powiesiłam pranie, zamówiłam obiadek :-p Ogólnie mi ciepełko nie przeszkadza,ale jak nie mam co robić to czuję się chora :-p A ta krew może być od upału, nawet jak masz wiatraczek :tak:

Spadam pospać z Karolą bo tak słodko leżakuje :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry